•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 22:49 UT/GMT
  Sol516'12"9s35
  Måne1313'38"17n47
  Merkur1042'14"8s57
  Venus1614'16"6s45
  Mars1714'56"22s28
  Jupiter2256'59"17s23
  Saturn655'48"22s23
  Uranus2542'17"9n26
  Neptun1336'22"7s17
  Pluto2029'35"21s30
  Sand Månek.1447'39"16n24
  Chiron2657'10"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Albert Kesselring [Adb], født 20 November 1885
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vandbæreren *Solen i Skorpionen *Solen i 9. hus *Månen i Tyren *Månen i 2. hus *Venus i Stenbukken *Venus i 12. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 20 November 1885 kl. 12:30 i Marktsteft,.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vandbærer, og din Måne står i Tyr.

til top

Ascendanten i Vandbæreren

Du har en god intelligens, du kan lide at bruge den, og du er meget åben over for nye ideer og oplevelser. Men selvom du er interesseret i nye ting, er det meget svært for andre at overtale dig til at godtage en ny tankegang.

En Vandbærer-Ascendant er ofte et tegn på en interesse for videnskab. Men du kan også være interesseret i sociale problemer og, senere i livet, sociale reformer. Allerede nu har du sympati for de undertrykte, og du ønsker, at alle skal omgås hinanden på en venlig måde, hvor ingen er overordnet eller underordnet.

Sædvanligvis er du rolig og i stand til at beherske dine emotioner.

Når du er overbevist om, at en idé er sand, forsøger du at få alle andre til at blive enige med dig.

til top

Solen i Skorpionen

Du er meget intens og har nogle særdeles stærke følelser, som du har svært ved at tale om, fordi de også er meget komplicerede. Når du mister besindelsen, bliver du ekstremt vred; heldigvis sker det ikke ret tit. Og når du er vred, har du ikke nemt ved at tilgive den person, som vakte dit raseri. Af den grund har du ambivalente følelser vedrørende mange mennesker. På den anden side er det også sådan, at når du elsker et menneske, er dine følelser også meget intense.

Du er meget sensitiv, og du bliver nemt såret følelsesmæssigt, men du løber ikke væk og gemmer dig, hvis nogen sårer dig. I stedet slår du igen og kæmper voldsomt.

Du har stor kærlighed til det mystiske og skjulte. Du ønsker også at vide, hvad der foregår i andre menneskers sind, så du bestræber dig på at lære mest muligt om den menneskelige natur.

Sommetider kan andre mennesker have svært ved at forstå dig, og af den grund knytter du ikke nemt venskabelige bånd. Men de venskaber, som du rent faktisk har, er gode og vil formentlig holde hele livet.

Annoncering
til top

Solen i 9. hus

Du er stærkt videbegærlig og ønsker alle dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt. Du er interesseret i studier, som afslører mest muligt om verden omkring dig i bred forstand.

Du er fascineret af alt vedrørende fremmede og fjerne steder; du ønsker at rejse ud og se verden.

Du er tolerant over for menneskers fejl og mangler og villig til at ignorere de dårlige sider, blot en person indeholder tilstrækkelig meget godt. Du bryder dig ikke om mennesker, som er for kritiske, eller som udelukkende har øje for tingenes negative sider.

til top

Månen i Tyren

Du holder af varmen, komforten og trygheden i velkendte omgivelser. Som det meget kærlige og hengivne menneske du er, har du også behov for kærlighed og hengivenhed fra omgivelserne.

Du er meget tålmodig og er ikke nem at ryste. Du er støttende og hjælpsom over for dem, der har brug for det.

Sommetider kan du have vanskeligt ved at komme videre. Du vægrer dig måske ved at forlade en behagelig situation og gå ud og få noget arbejde fra hånden.

Følelsesmæssigt er du meget stædig.

Du holder godt fast på dine penge og forsøger at finde måder, hvorpå du kan tjene endnu mere, ikke fordi du er selvisk, men fordi du kan lide at føle dig tryg.

til top

Månen i 2. hus

Du har et stærkt behov for følelsesmæssig tryghed, som afspejles i et ønske om at eje ting. Men du bør passe på ikke at tillægge dine ejendele for stor betydning, for du kan blive selvisk og besiddende, især hvis du føler dig usikker og bange.

Hvis du føler dig meget positiv og tryg, kan du være generøs og givende, men når du er overilet og impulsiv, er du tilbøjelig til at være ødsel med penge, og hvad du ellers måtte eje.

I relationer til andre knytter du stærke bånd, hvilket kan gøre dig besiddende over for dem. Hvis du er villig til at løbe den risiko at miste dine venner, så vil du faktisk få nemmere ved at holde på dem.

til top

Venus i Stenbukken

Du holder dine følelser under kontrol, og til tider kan du have svært ved at få venner. Det skyldes, at du udtrykker dine følelser mere alvorligt end de fleste andre på din alder. Men sørg for at dine forhold ikke udelukkende er baserede på, hvad andre kan gøre for dig.

Du forkæler ikke dig selv, og du er ganske god til at styre dit begær. Du vil omhyggeligt planlægge, hvordan du kan udvise en vis nøjsomhed. Du har det bedst med at gøre alting med måde.

til top

Venus i 12. hus

Du er sandsynligvis ret sky og reserveret med hensyn til at vise dine kærlige følelser. Det betyder ikke, at du er ukærlig, for du kan være ganske venlig og hengiven over for andre, hvis du stoler på dem. Men generthed kan afholde dig fra mange gavnlige relationer, fordi du ikke er i stand til at lære andre at kende, som er lige så generte som du selv. Og de er måske de eneste, som virkelig forstår din sensitivitet. Prøv at være lidt mere udadvendt, så du kan komme til at indlede venskaber med mennesker, som du tiltrækkes af.

Positivt set betyder denne placering, at du kan være meget givende over for de mennesker, som du holder af. Til tider kan du endda give efter på tidspunkter, hvor du burde forsvare dine egne holdninger, blot for at bevare et venskab.

Annoncering
Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 11 og tolkes derfor i hus 12.

til top

Mars i Jomfruen

Du er omhyggelig med, hvad du foretager dig, for du føler, at hver eneste handling bør overvejes nøje, og hvert eneste skridt bør have et formål.

Du vil ret hurtigt lære at udføre de opgaver, som skal udføres, før du kaster dig ud i aktiviteter, som du nyder. Og du vil kræve, at andre gør det samme, for du bryder dig ikke om uansvarlighed, hverken hos andre eller hos dig selv.

Men prøv på ikke at være alt for kritisk over for andre. Prøv at være mere tolerant over for deres måder at gøre tingene på og vær ikke så sikker på, at din opfattelse af, hvad der er perfekt, er den eneste mulige. Andre kan have deres egen måde at yde en indsats på, ligesom du har din.

til top

Mars i 7. hus

Hvis du ønsker at komme godt ud af det med andre, må du lære at gå på kompromis. Du er tilbøjelig til hele tiden at ville have din vilje, og det skaber uoverensstemmelser og endda stridigheder.

Prøv på ikke altid at se dig selv som værende i opposition til andre. Hvis du virkelig føler, at du må opgive mere, end du får igen, når du samarbejder med nogen, så vil det være bedre for dig at arbejde alene.

Hvis du nyder at arbejde sammen med en anden, så vil du kunne arbejdere mere end så godt som alle andre mennesker. Så længe du tror på, at du kan nå dit mål gennem samarbejde, vil du afgjort få succes.

Det er vigtigt at lære denne lektie nu, for ellers kan denne placering indikere et vanskeligt ægteskab, fordi du ikke er i stand til at samarbejde tilstrækkeligt til at skabe et reelt makkerskab.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Albert Kesselring [Adb] (mand)
født den 20. november 1885 lokaltid: 12:30
i Marktsteft, Germany U.T.: 11:49:32
10e07, 49n41 sid. tid: 16:28:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 28°22'10 i hus 9 direkte
Måne Tyr 3°21'56 i hus 2 direkte
Merkur Skytte 17°11'01 i hus 10 direkte
Venus Stenbuk 14°39'37 slutningen af hus 11 direkte
Mars Jomfru 5°55'14 i hus 7 direkte
Jupiter Vægt 0°43'08 i hus 7 direkte
Saturn Krebs 7°32'00 i hus 5 retrograd
Uranus Vægt 6°28'46 i hus 7 direkte
Neptun Tyr 24°03'29 i hus 3 retrograd
Pluto Tvilling 2°11'43 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 23°28'36 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 14°07'06
2.Hus Vædder 11°46'52
3.Hus Tyr 16°34'22
Imum Coeli Tvilling 8°52'14
5.Hus Tvilling 27°10'41
6.Hus Krebs 16°20'48
Descendant Løve 14°07'06
8.Hus Vægt 11°46'52
9.Hus Skorpion 16°34'22
Medium Coeli Skytte 8°52'14
11.Hus Skytte 27°10'41
12.Hus Stenbuk 16°20'48

Større aspekter
Sol Kvadrat Mars 7°33
Sol Sekstil Jupiter 2°21
Sol Opposition Neptun 4°19
Sol Opposition Pluto 3°50
Måne Trigon Mars 2°33
Måne Kvinkuns Jupiter 2°39
Måne Sekstil Saturn 4°10
Merkur Sekstil Ascendant 3°04
Mars Sekstil Saturn 1°37
Mars Kvadrat Pluto 3°44
Mars Kvadrat Medium Coeli 2°57
Jupiter Konjunktion Uranus 5°46
Jupiter Trigon Pluto 1°29
Saturn Kvadrat Uranus 1°03
Saturn Kvinkuns Medium Coeli 1°20
Uranus Trigon Pluto 4°17
Uranus Sekstil Medium Coeli 2°23
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt