•    
  Planetpositioner
  21-Jan-2018, 23:36 UT/GMT
  Sol153' 7"19s44
  Måne2623'18"4s39
  Merkur1515'17"23s23
  Venus455' 1"20s09
  Mars2711'38"18s48
  Jupiter204'44"16s43
  Saturn346'34"22s30
  Uranus2443'58"9n04
  Neptun1227'26"7s43
  Pluto1929'28"21s36
  Sand Månek.1457'18"16n21
  Chiron2519'28"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Jean Marc Ayrault [Adb], født 25 Januar 1950
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vædderen *Solen i Vandbæreren *Solen i 11. hus *Månen i Vædderen *Månen i 1. hus *Venus i Vandbæreren *Venus i 11. hus *Mars i Vægten *Mars i 7. hus *Mars i opposition til Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 25 Januar 1950 kl. 11:00 i Maulévrier, France.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vædder, og din Måne står også i Vædder.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vædderen

Med denne placering er du formentlig ret aggressiv i et forhold. Du er tilbøjelig til at føre an i udforskningen og udviklingen af forholdet.

Det vigtigste for dig er at nå ind til det væsentlige i et forhold, fysisk eller følelsesmæssigt. Det fysiske forspil er ikke så vigtigt for dig, men du må forsøge ikke at være utålmodig med din kæreste i den forbindelse.

Denne placering betyder, at du gør dig bemærket i et lokale fuldt af mennesker. Men når det gælder en varig partner, bør du finde en, som er mere stille og fåmælt for at skabe balance til din egen tendens til dominans.

Du passer bedst sammen med en, som lader dig tage initiativet.

til top

Solen i Vandbæreren

Du er en meget forstående kæreste med en særlig evne til at hjælpe, når din partner har følelsesmæssige vanskeligheder.

Du vil kunne nyde en rig mangfoldighed af seksuelle oplevelser, og hvis du begrænser dig til én partner, skal vedkommende kunne nyde elskovsakten som et bestandigt skiftende eventyr, uanset hvor dyb kærligheden mellem jer måtte være.

Du er ikke typen, som lader sig binde intellektuelt eller følelsesmæssigt, så du bør have en partner, som kan respektere din frihed.

For at opnå den form for udveksling, som du ønsker, skal du have kontakt med din partner på mange niveauer, så et nært forhold vil udvikle sig langsomt.

Selvom du finder sex naturligt tilfredsstillende i sig selv, er du fuldkommen i stand til at fortsætte et forhold uden seksuel kontakt overhovedet.

til top

Solen i 11. hus

Du har et medfødt ønske om og talent for at gøre dig selv til en fremragende og ønskværdig partner for næsten alle, du møder.

Socialt er du tilbøjelig til at være ret mobil og stræbsom og ganske heldig med hensyn til at finde andre, som lever op til din høje sociale standard. Denne evne kan bringe dig stor succes og endda rigdom, men du skal passe på, at du ikke lader gamle, trofaste venner gå i glemmebogen.

Eftersom dit sociale liv er ganske vigtigt for dig, bør du forsøge at undgå den ensomme ulv som partnertype. Jo mere engageret du er udadtil, desto frugtbarere og lykkeligere vil dine personlige forbindelser blive.

til top

Månen i Vædderen

Du er et meget sympatisk indstillet menneske, som har tendens til at træffe lynhurtige beslutninger i hjerteanliggender.

Med dig bliver et forhold sædvanligvis ikke opbygget gradvist; det begynder for fuld kraft og fortsætter med højspændt intensitet. Din kæreste har muligvis ikke lige så meget energi og kan efter nogen tid finde dit tempo trættende.

Du har et særligt talent for at holde ånden levende i et forhold.

Som den naturlige leder du er i kærlighedsanliggender, finder du altid nye og interessante måder at udtrykke dig og dine kærlige følelser på. Vær blot sikker på, at din partner kan holde trit med dig.

til top

Månen i 1. hus

Din følelsesmæssige tilstand spiller en fremtrædende rolle ved dine beslutninger, og du reagerer kraftigt og hurtigt på omgivelsernes humør.

Du er sædvanligvis på toppen i alle sociale situationer og er formentlig den første til at vælge interessante eller betydningsfulde partnere i en hvilken som helst gruppe.

Du ejer evnen til at beslutte dig meget hurtigt i følelsesmæssige anliggender, og du vælger den partner, som du foretrækker, uden at tøve. Men det vil være klogt af dig at lære mest muligt om din potentielle partner på forhånd, så du undgår overilede beslutninger.

til top

Venus i Vandbæreren

Du søger efter særlige stilarter og usædvanlige variationer i forbindelse med kærligheden og hos partnere, som har tilsvarende interesser.

Du har brug for mange handlinger for at blive mentalt stimuleret i et forhold, så dine forhold kan blive temmelig komplicerede og mangeartede.

Du kan ligeledes blive fristet til at involvere dig i flere forhold på samme tid. Dette kan være en stimulerende oplevelse, men det kan også afholde dig fra at involvere dig med en partner i et virkelig dybt og varigt forhold.

Hvis du kan overvinde og hæve dig op over problemerne med krydskonflikter og jalousi, vil du have evnen til åbent og ærligt at dele din kærlighed mellem flere forskellige partnere, hvilket vil berige og øge oplevelsen for jer alle.

til top

Venus i 11. hus

Du foretrækker en kæreste, som er velkoordineret fysisk, følelsesmæssigt og socialt, en du stolt kan vise frem for dine venner.

På dette felt bør din vurderingsevne dog være uhyre skarp, så du kan skelne sand substans fra det overfladiske eller modebetonede. Undlad at plage din kæreste unødigt med detaljer vedrørende påklædning, ydre fremtoning og social accept.

Dette er særlig vigtigt, fordi du ønsker, at din partner skal være en nær og kær ven, hvis kærlighed vil række længere end til det belejlige eller øjeblikkets nødvendighed. Ved at være tålmodig vedrørende mindre ting kan du derfor cementere et varigt forhold, som vil virke opløftende på jer begge.

til top

Mars i Vægten

Du vil sandsynligvis være den, der opfordrer til forandringer i et forhold, og dine forhold er sjældent statiske.

Selvom du måske bevidst forsøger at indføre forandringer i en atmosfære af ærlig justering og mulig forsoning, kan du glide over i et mønster med omskiftelser og forandringer for deres egen skyld. Vær helt sikker på, at noget bør forandres, før du giver dig i kast med at rokkere om på tingene.

Du er så interesseret i retfærdighed i et forhold, at du kan træde lidt i baggrunden, hvis du føler, at det er i jævnbyrdighedens interesse.

I forbindelse med fysisk kærlighed er du meget betænksom og opsat på at behage, idet du gør dig umage for at finde ud af, hvad din partner nyder. Din stil er ganske aktiv og livlig, og du har det bedst sammen med en, der reagerer lige så levende.

til top

Mars i 7. hus

Du hælder muligvis mod nogle temmelig intense, ihærdige forhold, hvor både du og din partner giver og kræver en stor mængde energi.

Du bør være særligt omhyggelig med, at jeres respektive roller i forholdet er tydelige, for at undgå stridigheder med hensyn til hvilke områder, der hører under hvem.

Men du har det bedst med en konstant partner, som er til stede meget af tiden, for du får en stor del af din energi og lyst fra partneren, om så også blot i form af inspiration.

til top

Mars i opposition til Ascendanten

Din fysiske energi kan komme og gå, men når den er lavest, kan du komme til at dræne din partner for energi og inspiration. En kæreste kan også få dig til at målrette energien, for du har mere lyst til at foretage dig ting i et parforhold.

Du vil muligvis også opleve, at din kæreste er den, der tager initiativ til elskov eller til andre aktiviteter, om end ikke på nogen overdrevent aktiv eller dominerende måde.

Du bør forsøge at holde lidt igen på energien. Du er tilbøjelig til at kaste dig ud i alle mulige aktiviteter, hvilket kan gøre dig alt for udmattet til, at du kan nyde nattens glæder.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Jean Marc Ayrault [Adb] (mand)
født den 25. januar 1950 lokaltid: 11:00
i Maulévrier, FR U.T.: 10:00
0w44'38, 47n00'36 sid. tid: 18:13:35

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 4°52'32 i hus 11 direkte
Måne Vædder 26°29'40 i hus 1 direkte
Merkur Stenbuk 19°03'43 i hus 10 retrograd
Venus Vandbærer 14°20'11 i hus 11 retrograd
Mars Vægt 9°14'23 i hus 7 direkte
Jupiter Vandbærer 12°10'59 i hus 11 direkte
Saturn Jomfru 18°49'29 i hus 6 retrograd
Uranus Krebs 1°43'37 slutningen af hus 3 retrograd
Neptun Vægt 17°20'40 i hus 7 retrograd
Pluto Løve 17°17'10 i hus 5 retrograd
Sand Måneknude Vædder 9°42'37 i hus 1 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 6°54'40
2.Hus Tyr 19°01'06
3.Hus Tvilling 13°33'05
Imum Coeli Krebs 3°07'03
5.Hus Krebs 23°14'47
6.Hus Løve 19°59'32
Descendant Vægt 6°54'40
8.Hus Skorpion 19°01'06
9.Hus Skytte 13°33'05
Medium Coeli Stenbuk 3°07'03
11.Hus Stenbuk 23°14'47
12.Hus Vandbærer 19°59'32

Større aspekter
Sol Trigon Mars 4°22
Sol Konjunktion Jupiter 7°18
Sol Sekstil Ascendant 2°02
Måne Kvadrat Merkur 7°26
Måne Sekstil Uranus 5°14
Merkur Trigon Saturn 0°14
Merkur Kvadrat Neptun 1°43
Merkur Kvinkuns Pluto 1°47
Venus Trigon Mars 5°06
Venus Konjunktion Jupiter 2°09
Venus Trigon Neptun 3°00
Venus Opposition Pluto 2°57
Mars Trigon Jupiter 2°57
Mars Opposition Ascendant 2°20
Jupiter Trigon Neptun 5°10
Jupiter Opposition Pluto 5°06
Jupiter Sekstil Ascendant 5°16
Uranus Kvadrat Ascendant 5°11
Neptun Sekstil Pluto 0°03
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt