•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 06:31 UT/GMT
  Zon275'16"20s44
  Maan290' 8"18s56
  Mercurius822'57"23s27
  Venus2859'37"21s21
  Mars2416'56"18s05
  Jupiter1926'55"16s33
  Saturnus315'25"22s31
  Uranus2439'48"9n02
  Neptunus1219' 3"7s47
  Pluto1919'57"21s37
  Ware Knoop1454'58"r16n21
  Cheiron258'32"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Geneviève Lhermitte [Adb], geboren op 16 november 1966
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Genevièves geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Geneviève al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij ervaart woorden namelijk als barrières, die afstand en scheiding scheppen. Als gevolg daarvan zal zij vermoedelijk zaken waar zij echt mee zit indirect ter sprake brengen, door last van wisselende stemmingen en psychosomatische klachten te krijgen, een tijdlang veel [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Genevièves innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Wel beschikt zij over een krachtige en sterke persoonlijkheid, en zij moet haar mentale en fysieke spieren regelmatig kunnen strekken om haar kracht te testen, en te bewijzen dat zij heel wat in haar mars heeft. De dichter William Ernest Henley schreef ooit: "Ik ben de meester [...]

Als zij wat ouder wordt is een van de manieren waarop Genevièves innerlijke kracht en onafhankelijke instelling vermoedelijk zal blijken, het helpen van anderen en zich voor anderen inzetten. Zij kan er heel veel plezier in hebben om verantwoordelijkheden op zich te nemen [...]

Verborgen trekjes

[..] Zij moet alles ook eens gewoon in het honderd durven laten lopen, net zoals andere mensen. Als zij broertjes of zusjes heeft die hun hulpeloosheid beter durven laten merken zal er waarschijnlijk een polarisatie optreden, waarbij zij de "sterke" figuur zal worden. Hoewel zij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij is vastbesloten om de respons te krijgen (en de persoon) die zij wil: zij zal ­ vaak heel subtiel ­ al het mogelijke doen om de bestaande oppositie uit de weg te ruimen, als zij zich veronachtzaamd of afgewezen voelt. Hoewel zij openlijke strijd om de liefde en de gunst [...]

[..] Daarom zou het heel goed voor Geneviève zijn als zij in haar moeders ambities en aspiraties kan delen, mits die verder reiken dan haar directe huishoudelijke plichten. Het meisje vindt haar moeder echt interessant als mens, en als zij haar vertelt over haar interesses en [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst