•    
  Actuele planetaire posities
  25-maa-2018, 00:45 UT/GMT
  Zon419'16"1n43
  Maan920'16"20n12
  Mercurius1638'46"r9n42
  Venus2222'55"8n01
  Mars410' 2"23s33
  Jupiter2249'50"r17s17
  Saturnus840'33"22s16
  Uranus276'19"9n57
  Neptunus1441'52"6s52
  Pluto215' 5"21s27
  Ware Knoop1341'34"16n43
  Cheiron2839'43"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Billy Graham [Adb], geboren op 7 november 1918
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Billys geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Billy al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Iemand gehoorzamen, wat sommige kinderen als iets heel gewoons accepteren, is voor Billy beslist niet zo gemakkelijk, en hij is altijd geneigd om andermans gezag op de proef te stellen ­ zowel thuis als op school ­ en daarbij gaat hij tot het uiterste. Bij het opgroeien [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Billys innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Frustratie kan hem echt laten exploderen, en hij gaat honderd procent voor alles wat hij interessant vindt ­ tenminste voor een tijdje, tot er iets gebeurt wat nog spannender is. Dan is de vroegere interesse vergeten alsof die er nooit geweest is. Hij is er zich ook scherp [...]

[..] Het is waarschijnlijk dat Billy bij zijn leeftijdgenootjes wat weerstand zal oproepen, omdat de kans bestaat dat hij een beetje stoer gaat doen in de buurt van kinderen die wat trager zijn, en die niet over zoveel uitstraling beschikken. Als hij thuis komt van school, gekwetst [...]

Verborgen trekjes

[..] De behoefte om bijzonder te zijn zal de eerste jaren van zijn jeugd de dominerende factor in zijn ontwikkeling zijn. Maar de prijs die voor dit bijzonder zijn betaald moet worden is zich geïsoleerd van anderen voelen staan, en soms heeft hij dan ook last van een pijnlijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met zijn sterk individualistische instelling, wil Billy het liefst dat anderen in zijn dromen geloven, en bereid zijn zijn opwinding, enthousiasme en grote nieuwsgierigheid naar het leven te delen. Hij is soms wel eens rusteloos en verveeld. Als dat [...]

[..] Billy wil op emotioneel gebied het liefst een vader als gids hebben die fijngevoelig is, met veel diepgang. Liever dan een vader die volmaakt is, of een onverslaanbare held, wil hij iemand die hem kan helpen om op een moedige en eerlijke manier zijn eigen turbulente emoties [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst