•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 07:16 UT/GMT
  Zon037'17"0n15
  Maan1710'37"12n02
  Mercurius1642'45"9n26
  Venus1746'10"6n10
  Mars23'35"23s31
  Jupiter2259'32"r17s20
  Saturnus831'11"22s17
  Uranus2654'23"9n52
  Neptunus1433'42"6s55
  Pluto211'45"21s27
  Ware Knoop1352' 4"r16n40
  Cheiron2826'24"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Jeffrey Bulkley Fager [Adb], geboren op 10 december 1954
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Waterman Ascendant *Zon in Boogschutter *Zon in het Tiende Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Vierde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Negende Huis *Mars in Vissen *Mars in het Eerste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 10 december 1954 om 11:01 in Framingham, Massachusetts.

Je zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Waterman en je Maan staat in Tweelingen.

naar boven

Waterman Ascendant

Je hebt een helder verstand dat je graag gebruikt. Je staat altijd open voor nieuwe ideeën en ervaringen. Maar al ben je geïnteresseerd in nieuwe zaken, je bent ook koppig en het is heel moeilijk voor een ander om je te overtuigen van nieuwe invalshoeken.

Waterman op de Ascendant geeft vaak interesse in wetenschappelijke onderwerpen aan. Maar je hebt wellicht ook gevoel voor sociale onderwerpen, of later in je leven sociale hervormingen. Ook nu al leef je mee met de zwakkeren en wil je het liefst dat iedereen vriendschappelijk met elkaar omgaat, zonder dat iemand zich superieur of inferieur hoeft te voelen.

Meestal ben je kalm jezelf en kun je je emoties beheersen.

Ben je eenmaal overtuigd van een idee, dan zul je proberen anderen over te halen om het met je eens te zijn.

naar boven

Zon in Boogschutter

Je bent een flierefluiter en dol op sport en spel. Je bruist en bent energiek. Breng maar veel tijd buitenshuis door om al die energie kwijt te raken. Omdat je een sterke behoefte aan vrijheid hebt kost het je moeite om de beperkingen te accepteren die volwassenen je willen opleggen.

Iedereen heeft volgens jou recht op vrijheid en je laat je niet door anderen de wet voorschrijven.

Je bent heel nieuwsgierig en zoekt een antwoord op elke vraag die je hebt. Naarmate je ouder wordt zul je steeds meer interesse krijgen voor het universum en hoe de wereld en het leven in elkaar steekt, in de breedste zin van het woord.

Je bent opgewekt en positief ingesteld waardoor het voor anderen een feest is als je in de buurt bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tiende Huis

Je wilt iets bereiken in de wereld en het heft in eigen handen nemen wat je bestemming betreft. Je vindt het moeilijk de bevelen van een ander op te volgen, tenzij je diegene echt respecteert. Wanneer je jezelf serieus op je werk toelegt, zul je zeker veel bereiken.

Zolang je nog jong bent, zul je met deze eigenschappen de autoriteit van andere mensen als dominant ervaren en maar moeizaam accepteren.

De relatie met je vader is heel belangrijk. Je wordt sterk beïnvloed door zijn houding en manieren, al zul je het zo nu en dan oneens met hem zijn en in opstand komen.

Je wilt weten waar het om draait in de wereld, wat belangrijk is voor de buitenwereld en wat er algemeen toe doet. Onder leeftijdgenoten zul je proberen de leider te zijn en je ondergeschikten zullen naar je opkijken.

naar boven

Maan in Tweelingen

Je emoties zijn heel wisselend en je bent vrij rusteloos. Je verveelt je snel en je aandacht verslapt als je je te lang op een onderwerp moet concentreren. Maar je bent ook heel nieuwsgierig en grijpt elke nieuwe ervaring met twee handen aan.

Je bent graag op pad omdat dat nieuwe belevenissen met zich meebrengt. Hetzelfde heb je met nieuwe ideeën; je wilt alles leren wat er te leren valt.

Een goede eigenschap van deze stand van de Maan is dat je later leert om je emoties met je verstand te beheersen. In situaties waarin anderen emotioneel tekeer gaan, kun jij je kalmte bewaren en bekijken wat er nu eigenlijk aan de hand is.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

Om op je best te zijn moet je een ontspannen thuisbasis hebben, want dat biedt jou emotionele zekerheid. Wanneer je sterk bent en stevig in je schoenen staat ben je uiterst vriendelijk en sta je open voor andermans emoties. Voel je jezelf somber of onzeker, dan heb je de neiging je terug te trekken in je eigen wereldje.

Je moeder is heel belangrijk voor je en een goede band met haar heeft veel invloed op je.

Je bent geïnteresseerd in het verleden en duikt later wellicht fanatiek in de geschiedenis, met name de achtergronden en afkomst van je eigen familie.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

naar boven

Venus in het Negende Huis

Je geniet van elke activiteit die je levenservaring verruimt. Je houdt van reizen naar nieuwe, wonderschone oorden en steekt graag iets op over andere denkwijzen dan die je al kent.

Je brengt ideeën en concepten graag harmonieus met elkaar in verbinding. Juist omdat zij raakvlakken hebben en niet alleen omdat zij logisch met elkaar verbonden zijn, dat vindt je interessant. Alleen denkwijzen die over menselijke gevoelens gaan trekken je aan. Voor jou is schoonheid de basis van de wereld zoals die zou moeten zijn.

Adverteren
NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 8 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 9.

naar boven

Mars in Vissen

Je bent vrij gevoelig en als je niet opgewekt bent, heb je weinig vat op je energie.

Het valt niet mee om voor jezelf op te komen. Je staat toe dat mensen te pas en te onpas misbruik van je maken omdat je nu eenmaal graag iemand helpt. Je twijfelt of het wel okay is om met je eigen plannen voor de dag te komen. Je hebt moeite met dominante types en probeert hen te negeren of stiekem te omzeilen. Met deze laatste neiging moet je heel erg oppassen. Als je probeert achter iemands rug om te handelen zul je geleidelijk aan hun vertrouwen in jou ondermijnen.

Naarmate je ouder en zekerder van jezelf wordt zul je onzelfzuchtig optreden en dingen doen voor anderen zonder veel rekening te houden met jezelf.

Dat wil niet zeggen dat je geen persoonlijk succes bereikt met je specifieke, creatieve talent. Je hebt net zoveel aanleg voor succes als ieder ander, maar leer jezelf minder bescheiden op te stellen.

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Je bent zeer energiek en komt vol zelfvertrouwen voor jezelf op. Je gaat een conflict nooit uit de weg. Soms zoek je zelfs onenigheid als die er helemaal niet is. Pas op, want daardoor kunnen mensen een hekel aan je krijgen.

Heb je de leiding en die krijg je vooral later ongetwijfeld, dan functioneer je heel energiek.

Je kunt vrij impulsief en uiterst rusteloos zijn. Maar moet je ergens heel erg hard voor werken, met veel fysieke inzet, dan kun je je ei kwijt en heb je daar lol in.

Leer de tijd nemen om de kijk van anderen te begrijpen. Je hebt de neiging slechts van jezelf uit te gaan en kwaad te worden wanneer iemand jouw opvattingen aan de kaak stelt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Jeffrey Bulkley Fager [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 10 december 1954 kloktijd: 11:01
in Framingham, MA (US) U.T: 16:01
71w25, 42n17 sterrentijd: 16:30:43

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 18°04'12 in huis 10 direct
Maan Tweelingen 26°50'46 in huis 4 direct
Mercurius Boogschutter 9°52'59 in huis 10 direct
Venus Schorpioen 15°06'34 eind van huis 8 direct
Mars Vissen 4°31'11 in huis 1 direct
Jupiter Kreeft 29°02'00 in huis 6 retrograde
Saturnus Schorpioen 16°13'16 in huis 9 direct
Uranus Kreeft 27°06'28 in huis 6 retrograde
Neptunus Weegschaal 27°32'48 in huis 8 direct
Pluto Leeuw 26°46'00 in huis 7 retrograde
Maanskn.(t) Steenbok 5°32'21 in huis 11 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 22°02'35
2de huis Ram 11°18'49
3de huis Stier 15°19'59
Imum Coeli Tweelingen 9°21'37
5de huis Tweelingen 29°56'30
6de huis Kreeft 21°47'38
Descendant Leeuw 22°02'35
8ste huis Weegschaal 11°18'49
9de huis Schorpioen 15°19'59
Medium Coeli Boogschutter 9°21'37
11de huis Boogschutter 29°56'30
12de huis Steenbok 21°47'38

Majeure aspecten
Zon Sextiel Ascendant 3°58
Maan Driehoek Mars 7°40
Maan Driehoek Neptunus 0°42
Maan Sextiel Pluto 0°05
Maan Driehoek Ascendant 4°48
Mercurius Vierkant Mars 5°22
Mercurius Conjunct Midhemel 0°31
Venus Conjunct Saturnus 1°07
Mars Vierkant Midhemel 4°50
Jupiter Conjunct Uranus 1°56
Jupiter Vierkant Neptunus 1°29
Saturnus Vierkant Ascendant 5°49
Uranus Vierkant Neptunus 0°26
Neptunus Sextiel Pluto 0°47
Neptunus Driehoek Ascendant 5°30
Pluto Oppositie Ascendant 4°43
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst