•    
  Planetpositioner
  18-Feb-2018, 02:00 UT/GMT
  Sol2921'24"11s42
  Måne2438'43"5s13
  Merkur2948'46"13s22
  Venus854'13"9s35
  Mars1343'55"22s00
  Jupiter2239'29"17s19
  Saturn626'43"22s24
  Uranus2528'31"9n21
  Neptun1323'12"7s22
  Pluto2020' 5"21s31
  Sand Månek.1456'33"r16n21
  Chiron2637'39"1n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Joan Sutherland [Adb], født 7 November 1926
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Skytten *Ascendanten i Tyren, Venus i 7. hus *Solen i 7. hus *Venus i 7. hus *Saturn i 7. hus *Månen i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 7 November 1926 kl. 17:30 i Sydney, Australia.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Skytte.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Skytten

Polariteten i dine astrologiske placeringer bibringer dig vitalitet, sundhed og en entusiastisk indstilling. Dine handlinger er kraftigt styrede af impulser, og du tåler ikke begrænsninger i din frihed. Du er åbenhjertig og til tider påståelig, sarkastisk og indiskret. Dine følelser er intense og lidenskabelige, om end noget diffuse, fordi de er så altomfattende. I mellemmenneskelige relationer stoler du på din intuition, og meget af det, du foretager dig, sker spontant. Du søger konstant stimulation, som har tendens til at blive krævende og dræne andre.

Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i at finde den rigtige retning for dine bestræbelser og din energi.

til top

Ascendanten i Tyren, Venus i 7. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, var Tyrens tegn på vej op over horisonter. Dets hersker, Venus, er placeret i 7. hus.

Tyren er det andet tegn i Dyrekredsen, og under dens styre hersker der beslutsomhed, sund fornuft, ejendomsfølelse og en tendens til at søge materiel velstand.

Du virker som en solid, sikker, ja ligefrem langsom person, som holder af at styre efter det håndgribelige og ikke bryder sig om abstrakte spekulationer.

Du er loyal og vedholdende i kærlighed. Din generelle indstilling er venlig, og du udviser stor tålmodighed i omgangen med andre. Du er et sanseligt menneske og kan lide at fordybe dig i sunde, men altid fornøjelige aktiviteter. Trods dette besidder du imidlertid en kolossal evne til at udøve både viljefasthed og fysisk styrke. En større vanskelighed i dit liv skyldes din mangel på smidighed; når først du har truffet en beslutning, lukker du af over for alle andre forslag eller meninger.

Annoncering
Venus, som styrer dit liv, står i 7. hus, hvilket giver dig mulighed for gennem ægteskab og personlige forbindelser at tilegne dig de egenskaber, som du mangler.

Endelig vil du også få succes i offentlige forehavender, et område som du har en stærk tilbøjelighed for.

Indre fred og harmoni opstår gennem dit forhold til omgivelserne uden for dig selv.

til top

Solen i 7. hus

Solen stod i dit 7. hus ved fødslen. Det betyder blandt andet, at det kræver hele din individualitet at gennemføre en vigtig udvikling i forbindelse med dine bekendte og dit ægteskab. Det ser ud til, at du vil blive gift med en temmelig stolt, men også værdig person, og meget af den fremgang, som du vil opleve i livet, vil udspringe af dette forhold.

Under alle omstændigheder kan du forvente, at du gennem hele livet vil skabe varige forbindelser og ædle venskaber.

til top

Venus i 7. hus

Venus stod i dit 7. hus ved fødslen. Med hensyn til ægteskab og andre intime relationer er dette en af de bedste påvirkninger, der findes. Du har udsigt til et lykkeligt forhold med et meget tiltalende, kærligt og behageligt menneske. Du har mulighed for at opnå både følelsesmæssig og økonomisk vinding af denne forbindelse.

Din individualitet trænger sig ind på omgivelserne, og dette vil medføre lykke og yde psykisk kompensation for dine eventuelle mangler. I din udveksling med andre mennesker vil der udvikle sig nogle harmoniske relationer.

Du vil skabe balance gennem en følelsesladet kærlighed, æstetik, kunst og relationer til andre mennesker.

til top

Saturn i 7. hus

Saturn stod i dit 7. hus ved fødslen. I omgangen med andre mennesker vil du fremtræde som en meget forsigtig person, og du vil langsomt arbejde dig frem mod en opnåelse af tryghed og sikkerhed. Omgivelserne vil udgøre en begrænsende faktor i dit liv; de samme begrænsninger, som hæmmer dit forhold til andre, vil ytre sig i form af en begrænset modtagelse af dine tanker og følelser. Dette tyder på, at nøglen til større spirituel og materiel udvikling ligger i din reaktion på de mange prøvelser, som skæbnen udsætter dig for, og vil handle om tålmodigt at udholde de vanskeligheder, som du kommer til at opleve i menneskelige relationer.

Du bør huske, at Saturn ikke giver tendens til at være demonstrativ i følelsesmæssig henseende. Den vil fremkalde en følelse af forpligtelse og følelsesmæssig stabilitet hos de mennesker, med hvem du indgår i et livslangt forhold. Men du vil også gennem hele livet komme til at opleve sorg i forbindelse med et forhold. Denne sorg vil hovedsagelig gælde de mange begrænsninger, som denne tilstand sætter for din personlige frihed.

Nøglen til større integration ligger i evnen til at betragte disse forhindringer og bånd med filosofisk resignation.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Joan Sutherland [Adb] (kvinde)
født den 7. november 1926 lokaltid: 17:30
i Sydney, AUSTL U.T.: 07:30
151e13, 33s52 sid. tid: 20:37:51

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 14°08'12 i hus 7 direkte
Måne Skytte 4°05'14 i hus 8 direkte
Merkur Skytte 7°13'11 i hus 8 direkte
Venus Skorpion 10°35'47 i hus 7 direkte
Mars Tyr 10°12'03 i hus 1 retrograd
Jupiter Vandbærer 18°16'05 i hus 10 direkte
Saturn Skorpion 26°57'37 i hus 7 direkte
Uranus Fisk 25°51'03 i hus 11 retrograd
Neptun Løve 26°50'43 i hus 4 direkte
Pluto Krebs 15°51'24 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Krebs 8°23'38 i hus 3 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 3°05'21
2.Hus Tvilling 1°51'15
3.Hus Krebs 3°31'04
Imum Coeli Løve 7°03'40
5.Hus Jomfru 9°41'47
6.Hus Vægt 8°37'51
Descendant Skorpion 3°05'21
8.Hus Skytte 1°51'15
9.Hus Stenbuk 3°31'04
Medium Coeli Vandbærer 7°03'40
11.Hus Fisk 9°41'47
12.Hus Vædder 8°37'51

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 3°32
Sol Opposition Mars 3°56
Sol Kvadrat Jupiter 4°08
Sol Trigon Pluto 1°43
Måne Konjunktion Merkur 3°08
Måne Konjunktion Saturn 7°08
Måne Kvadrat Neptun 7°15
Måne Kvinkuns Ascendant 1°00
Merkur Kvinkuns Mars 2°59
Venus Opposition Mars 0°24
Venus Trigon Pluto 5°16
Mars Sekstil Pluto 5°39
Jupiter Kvinkuns Pluto 2°25
Saturn Trigon Uranus 1°07
Saturn Kvadrat Neptun 0°07
Uranus Kvinkuns Neptun 1°00
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt