•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 18:05 UT/GMT
  Zon139' 4"19s47
  Maan2329'43"5s37
  Mercurius1454'49"23s24
  Venus437'41"20s12
  Mars273' 8"18s46
  Jupiter202'58"16s42
  Saturnus345' 4"22s30
  Uranus2443'44"9n03
  Neptunus1227' 1"7s44
  Pluto1929' 0"21s36
  Ware Knoop1457' 0"16n21
  Cheiron2518'55"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Drug Dealer 13224 [Adb], geboren op 16 november 1957
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Schorpioen *Zon in het Eerste Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Maagd *Maan in het Tiende Huis *Venus in Steenbok *Venus in het Tweede Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 16 november 1957 om 7:00 in New York NY, Alaska.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Schorpioen en uw Maan staat in Maagd.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Schorpioen

Van alle Zonnetekens is dat van u het nauwst verbonden met seksualiteit. Dat is omdat u het leven zo intens beleeft en u uw passies kwijt moet kunnen in alles wat u doet.

Het is verleidelijk om uw seksuele aantrekkingskracht te gebruiken om iets in uw geliefde los te maken dat materieel of psychologisch profijt oplevert. Het kan zijn dat u daarom minder verfijnde, naïeve partners aantrekt bij wie u de kans krijgt om de touwtjes in handen te nemen.

U bent over het algemeen zeer duidelijk over uw verlangens en u weet dat lang wachten loont om intense voldoening te bereiken.

U duikt tot op de bodem van elke affaire, u verandert erdoor en vervolgens laat u die volkomen los. Is een verhouding eenmaal voorbij, dan is dat voor u voor altijd. Maar zowel u als uw partner zullen niet meer dezelfde zijn als toen u elkaar ontmoette.

naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 12 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 1.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

U bent geboren op het moment dat de zon opkwam en dus met recht een vroege vogel. U hebt meestal eerste keus in competitiesferen als het gaat om aantrekkelijke partners.

Door uw krachtige aanwezigheid bent u heel bepalend in een relatie. U verstaat de kunst uzelf te verkopen waardoor u meestal uw zin krijgt, maar gebruik deze aanleg respectvol, maak er geen misbruik van. Het ligt er aan met hoeveel wijsheid u dit talent gebruikt, want u kunt zowel een levendige, stralende persoonlijkheid zijn als een opdringerige druktemaker.

Probeer in uw zoektocht naar een partner niet te pas en te onpas iedereen voor u te winnen, maar versier alleen potentiële kandidaten met wie u een creatieve relatie kunt opbouwen.

naar boven

Maan in Maagd

U stelt hele specifieke eisen aan een geliefde en hebt de neiging er uiterst behoedzaam een te selecteren.

Ook bent u heel expliciet over de omgeving en omstandigheden waarin u de liefde bedrijft, zomaar ergens willekeurig is niets voor u.

Probeer uzelf niet al te bezitterig op te stellen naar uw partner en kunt u dat niet laten, zoek dan iemand die absoluut trouw is.

U bent een enorme steun bij het oplossen van problemen van uw partner en anderen en weet praktische adviezen te geven over hoe zijzelf beter tot hun recht komen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Een bepaalde status handhaven in uw sociale connecties is een centraal punt in uw leven, dus uw reputatie als geliefde is heel belangrijk voor u.

U weet een liefdesrelatie nogal eens gunstig in te zetten op een ander gebied, zodat u plezier en baat hebt bij de connectie. Zorg wel dat het vooral om de liefde gaat in de relatie.

De buitenwereld speelt wellicht een grote rol in uw liefdesleven, in de vorm van pijlijke afstand van iemand op wie u uw zinnen hebt gezet, of een nieuwe relatie die zich onverwacht in maatschappelijke sferen voordoet. U kunt dit niet voorkomen, dus ontspan en geniet van wat het lot voor u in petto heeft.

Over het algemeen geeft u de voorkeur aan een toekomstgerichte partner die uw energie en ambities stimuleert.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

U wordt graag omringd door mooie objecten van waarde. Een overdadige entourage draagt ongekend bij aan uw plezier in de liefde.

Het meest op uw gemak bent u in een veilige omgeving waarin u niet wordt lastig gevallen. Te veel spontaniteit voelt voor u niet plezierig en leidt u af van het genot.

Al hecht u bepaalde waarde aan een partner met een goed voorkomen en van goede huize, vergeet niet dat een ruwe diamant veel meer waard kan zijn dan glimmende stenen, als u maar de tijd neemt om ze te polijsten.

naar boven

Mars in Schorpioen

U kropt uw verlangens lange tijd op, dus als die eindelijk mogen uitbreken gebeurt dat zeer intensief. Het kan zijn dat uw geliefde niet helemaal beseft wat de aard of omvang van uw behoeftes zijn. Het is verstandig om vooraf uzelf verbaal te uiten, zodat er tussen u en uw geliefde geen onbalans ontstaat.

Vanwege deze nogal dominante, sterke energie hebt u de touwtjes van de fysieke aspecten van de relatie, direct of indirect, vaak in handen. U hebt een partner nodig die openstaat voor seksuele avonturen en die zichzelf durft te verliezen; iemand die uw vorm van seksualiteit kan waarderen.

Het duurt even voor zulke intense communicatie zich ontwikkelt, maar is die eenmaal bereikt, dan zijn de banden diepgaand en sterk en worden ze niet snel verbroken.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

U verlangt er hevig naar uw idealistische en hoogst ongebruikelijke motivaties te realiseren, zowel seksueel als anderszins. U bent bereid om veel op te geven voor een relatie opdat u het onbekende kunt induiken.

Dwaal niet rond op vreemd terrein zonder eerst zorgvuldig uit te zoeken waar het om gaat, want uw neiging om overhaaste stappen te zetten kan problemen opleveren.

Bent u voorzichtig dan zal het risico de moeite waard zijn en kan de voldoening die deze ervaring oplevert uniek voor u zijn.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Drug Dealer 13224 [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 16 november 1957 kloktijd: 7:00
in New York NY, USA U.T: 12:00
74w00, 40n42 sterrentijd: 10:45:10

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 23°52'19 eind van huis 12 direct
Maan Maagd 14°46'25 in huis 10 direct
Mercurius Boogschutter 7°11'33 in huis 1 direct
Venus Steenbok 11°00'38 in huis 2 direct
Mars Schorpioen 5°06'07 eind van huis 11 direct
Jupiter Weegschaal 20°57'20 in huis 11 direct
Saturnus Boogschutter 14°07'56 in huis 1 direct
Uranus Leeuw 11°40'01 in huis 9 stationair (R)
Neptunus Schorpioen 3°07'36 in huis 11 direct
Pluto Maagd 2°14'46 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Schorpioen 10°29'28 in huis 12 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 26°06'04
2de huis Boogschutter 26°59'20
3de huis Waterman 3°05'50
Imum Coeli Vissen 9°44'30
5de huis Ram 10°55'56
6de huis Stier 5°42'00
Descendant Stier 26°06'04
8ste huis Tweelingen 26°59'20
9de huis Leeuw 3°05'50
Medium Coeli Maagd 9°44'30
11de huis Weegschaal 10°55'56
12de huis Schorpioen 5°42'00

Majeure aspecten
Zon Conjunct Ascendant 2°14
Maan Vierkant Mercurius 7°35
Maan Driehoek Venus 3°46
Maan Vierkant Saturnus 0°38
Mercurius Driehoek Uranus 4°28
Mercurius Vierkant Pluto 4°57
Venus Sextiel Mars 5°55
Venus Inconjunct Uranus 0°39
Mars Conjunct Neptunus 1°59
Mars Sextiel Pluto 2°51
Saturnus Driehoek Uranus 2°28
Neptunus Sextiel Pluto 0°53
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst