•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 02:41 UT/GMT
  Zon525'55"9s31
  Maan1530' 7"18n09
  Mercurius110'28"8s49
  Venus1626'20"6s40
  Mars1720'43"22s29
  Jupiter2257'23"17s23
  Saturnus656'34"22s23
  Uranus2542'41"9n26
  Neptunus1336'44"7s17
  Pluto2029'50"21s30
  Ware Knoop1447'45"16n24
  Cheiron2657'43"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Tommaso Maestrelli [Adb], geboren op 7 oktober 1922
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Weegschaal *Zon in het Eerste Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Ram *Maan in het Zevende Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Tweede Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Vierde Huis *Mars oppositie Midhemel

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 7 oktober 1922 om 6:00 in Pisa, Italy.

Je zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat ook in Weegschaal en je Maan staat in Ram.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Weegschaal

Je bent hartelijk, affectief en graag onder de mensen. Daardoor blijf je niet onopgemerkt op de achtergrond, al ben je niet opdringerig. Je bent behoorlijk wilskrachtig en vaak degene in een groep die zorgt dat er iets gebeurt.

Je geniet van mooie dingen en hebt een hekel aan alles wat lelijk is. Je liefde voor schoonheid betreft niet alleen jezelf. Je houdt van mooie huizen en interieurs, een lieflijk landschap, kunst en muziek. Daarvoor ontwikkel je een opvallend goede smaak.

Wanneer je een beslissing moet nemen, valt het je vaak moeilijk om een knoop door te hakken. Dat komt omdat je oog hebt voor meerdere kanten van een onderwerp en daardoor moeilijk een keuze maakt. Jouw gave om tegengestelde kanten te begrijpen maakt je een uitstekende bemiddelaar wanneer anderen een meningsverschil hebben. Jij kunt hen ook beide kanten laten zien.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Je hebt een sterke persoonlijkheid waarmee je direct indruk maakt op anderen. Je bent wilskrachtig en energiek. Het kan een probleem zijn dat je mensen om je heen overheerst en niet zichzelf laat zijn. Toch hebben zij het recht om voor zichzelf op te komen, dus die kans moet je hun geven.

Je enorme zelfvertrouwen kan nuttig zijn, zolang je maar je grenzen in de gaten houdt.

Je bent fysiek vitaal en hebt over 't algemeen een goede gezondheid. Leer je beperkingen in te zien en je energie op een juiste manier te beheersen, dan kun je veel bereiken.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

Je hebt een sterke, markante persoonlijkheid. Wanneer jij de kamer binnenkomt valt dat iedereen op. Je wilt liefst de leider van de groep zijn, degene om wie alles draait. Al kun je heel charmant en ontwapenend zijn, je dominante houding is voor sommige mensen heel irritant. Probeer je te concentreren op zelfkennis en leer zo goed mogelijk je beperkingen inschatten.

Je kunt niet goed met autoritaire figuren overweg, zelfs als je nog jong bent wil je je eigen baas zijn.

Je beste eigenschap is eerlijkheid. Je hebt respect voor de unieke kwaliteiten van anderen en bent bereid die ook in jezelf te ontwikkelen.

Mensen zien dat je het beste met iedereen voor hebt en zij zullen je over het algemeen graag mogen. Met jouw streven naar oprecht succes zul je uiteindelijk ieders respect winnen.

naar boven

Maan in Ram

Je bent heel optimistisch en dapper. Je kunt fel reageren, al beseffen mensen dit vaak niet tot zij je een keer op de kast hebben gejaagd. Je bent heel onafhankelijk en het kan je niet schelen of iemand het met je eens is of niet.

Worden je gevoelens geraakt, dan ben je impulsief en rigoureus. Zodra je weer bent gekalmeerd vergeet je die boosheid heel snel en voel je geen rancune. Naarmate je ouder wordt, moet je leren om je zelfbeheersing te bewaren.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

Adverteren
naar boven

Venus in het Tweede Huis

Je bezit graag mooie dingen en omringt jezelf met comfort en luxe. Wel heb je een gat in je hand, want als je iets ziet dat je wilt hebben, koop je het ook.

Positief gezien zul je, als je een goede smaak en gezond verstand ontwikkelt, alleen dingen kopen die de prijs waard zijn.

Geef niet toe aan elke ingeving en bevlieging.

naar boven

Mars in Steenbok

Voor een jong mens ben je behoorlijk ambitieus en bereid hard te werken voor iets dat oprecht belangrijk voor je is. Je bent eerder praktisch dan idealistisch en werkt graag aan tastbare resultaten. Omdat je vrij gedisciplineerd bent voor je leeftijd kun je heel veel verantwoordelijkheid aan.

Je hebt een hoop lef, maar zult niet vechten voor iets waarvan je de zin niet heel helder voor ogen hebt. Het enige wat je moet zien te vermijden is dat je de waarde van mensen bepaalt op basis van hun inkomen of maatschappelijk aanzien.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Je kunt wellicht niet goed overweg met een van je ouders. Het is belangrijk dat je de problemen die je met elkaar hebt openlijk bespreekt zodat je een compromis kunt sluiten. Al is het soms moeilijk om met hen om te gaan, je familie is heel belangrijk voor je en je hebt hun goedkeuring hard nodig.

Deze stand van Mars geeft aan dat je heel sterk de behoefte hebt om thuis de dienst uit te maken, maar dat is gezien je leeftijd wellicht moeilijk. Leer goed om te gaan met de mensen met wie je samenleeft, anders kan dat als je later volwassen bent in je eigen huis ook een probleem vormen. Een oplossing hiervoor is zoveel mogelijk je eigen gang gaan zonder op andere zieltjes te trappen.

naar boven

Mars oppositie Midhemel

Deze stand kan twee heel verschillende kanten op. Om te beginnen kun je hele sterke verlangens hebben en zonder reden dingen willen doen, puur om je wilskracht te laten zien en uit te testen. Je ouders zouden je moeten stimuleren, zodat je het gevoel hebt dat je wordt geaccepteerd zoals je bent en je jezelf niet alsmaar hoeft te bewijzen.

Wanneer je het vertrouwen hebt dat je familie je accepteert en van je houdt, zul je de energie die dit aspect veroorzaakt heel anders beleven. Je bepaalt onomwonden de loop van je leven, volgens je eigen innerlijke behoeften en impulsen. Je bewandelt een eigenzinnig pad.

Wel of niet succesvol in je carrière, voor jou telt vooral je innerlijke voldoening. Hopelijk hebben je ouders daarvoor in je jeugd begrip en stimuleren ze je om je eigen behoeften te ontdekken, in plaats van je te dwingen om jezelf aan te passen aan de verwachtingen van andere mensen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Tommaso Maestrelli [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 7 oktober 1922 kloktijd: 6:00
in Pisa, Italy U.T: 05:00
10e23, 43n43 sterrentijd: 06:41:47

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 13°08'33 in huis 1 direct
Maan Ram 25°51'24 in huis 7 direct
Mercurius Weegschaal 29°13'38 in huis 1 retrograde
Venus Schorpioen 27°17'13 in huis 2 direct
Mars Steenbok 14°11'24 in huis 4 direct
Jupiter Weegschaal 25°44'47 in huis 1 direct
Saturnus Weegschaal 10°58'59 in huis 1 direct
Uranus Vissen 10°25'04 in huis 5 retrograde
Neptunus Leeuw 17°37'31 in huis 11 direct
Pluto Kreeft 11°12'49 in huis 10 stationair (R)
Maanskn.(t) Maagd 29°47'39 in huis 12 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 8°02'39
2de huis Schorpioen 4°14'36
3de huis Boogschutter 5°08'16
Imum Coeli Steenbok 9°35'55
5de huis Waterman 13°33'17
6de huis Vissen 13°20'19
Descendant Ram 8°02'39
8ste huis Stier 4°14'36
9de huis Tweelingen 5°08'16
Medium Coeli Kreeft 9°35'55
11de huis Leeuw 13°33'17
12de huis Maagd 13°20'19

Majeure aspecten
Zon Vierkant Mars 1°03
Zon Conjunct Saturnus 2°10
Zon Inconjunct Uranus 2°43
Zon Sextiel Neptunus 4°29
Zon Vierkant Pluto 1°56
Zon Conjunct Ascendant 5°06
Zon Vierkant Midhemel 3°33
Maan Oppositie Mercurius 3°22
Maan Inconjunct Venus 1°26
Maan Oppositie Jupiter 0°07
Mercurius Conjunct Jupiter 3°29
Mars Vierkant Saturnus 3°12
Mars Sextiel Uranus 3°46
Mars Oppositie Pluto 2°59
Mars Oppositie Midhemel 4°35
Saturnus Inconjunct Uranus 0°34
Saturnus Vierkant Pluto 0°14
Saturnus Conjunct Ascendant 2°56
Saturnus Vierkant Midhemel 1°23
Uranus Driehoek Pluto 0°48
Uranus Inconjunct Ascendant 2°22
Uranus Driehoek Midhemel 0°49
Pluto Vierkant Ascendant 3°10
Pluto Conjunct Midhemel 1°37
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst