•    
  Planetpositioner
  22-Mar-2018, 16:50 UT/GMT
  Sol20'37"0n48
  Måne634'52"16n44
  Merkur1654' 5"9n39
  Venus1930' 2"6n52
  Mars251'11"23s32
  Jupiter2256'11"r17s18
  Saturn834'51"22s17
  Uranus2658'50"9n54
  Neptun1436'46"6s54
  Pluto213' 3"21s27
  Sand Månek.1344'52"r16n42
  Chiron2831'24"2n33
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Peter Max [Adb], født 19 Oktober 1937
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Jomfruen *Solen i Vægten *Solen i 2. hus *Månen i Vædderen *Månen i 8. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 1. hus *Mars i Stenbukken *Mars i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 19 Oktober 1937 kl. 2:30 i Berlin,.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Jomfru, og din Måne står i Vædder.

til top

Ascendanten i Jomfruen

Du er muligvis noget sky og ikke videre selvhævdende over for andre. Faktisk er du en mild, net og ordentlig person, som er ganske sympatisk. Dit eneste problem kan ligge i, at du er perfektionist, og at du kræver, at andre lever op til de samme høje normer, som du opstiller for dig selv. Du er hurtig til at påpege menneskers fejl, men du bør lære at være lidt mere taktfuld.

Du er ganske praktisk indstillet, og du bryder dig ikke om at spilde tid på upraktiske forehavender. Men i forbindelse med fremstilling af en eller anden form for genstande har du en glimrende smag, om end den er meget beskeden, og du kan lide, at alt er både yndefuldt og praktisk.

Du tror på værdien af at arbejde og har det bedst, når du er engageret i et eller andet projekt. Denne holdning vil blive forstærket, efterhånden som du bliver ældre.

til top

Solen i Vægten

Du er varm og kærlig, og du nyder at være sammen med mennesker. Du er imidlertid ikke tilbageholdende, faktisk har du en ganske stærk vilje og er ofte den i en gruppe, som får tingene til at ske.

Du holder af smukke ting og føler mishag ved alt, der er grimt. Din forkærlighed for skønhed gælder ikke kun dig selv. Du foretrækker smukke hjem og møbler, behagelige omgivelser og endda kunst og musik, hvor din smag kan være usædvanligt veludviklet.

Når du skal træffe en afgørelse, har du meget tit rigtig svært ved at beslutte dig. Det skyldes, at du ser begge sider af en sag meget klart, og du har svært ved at vælge mellem dem. Din evne til at se begge sider af en sag gør dig til en vældig god fredsmægler, når andre kommer op at skændes, for du kan også få dem til at se tingene fra begge sider.

Annoncering
til top

Solen i 2. hus

Du elsker tryghed, hvilket for dig vil sige at være omgivet af behagelige og velkendte genstande. Det eneste problem er, at du måske forsøger at komme til at eje mere, end du har brug for, så dit liv bliver fyldt op med materielle ejendele.

Du har muligvis vanskeligt ved at dele med andre, men hvis du ønsker dig nogle gode venskaber, så må du lære, hvordan man gør. Du kan endda optræde besiddende over for dine venner og bryder dig ikke om at dele dem med andre. Hvis en af dine venner viser en anden for stor opmærksomhed, når I er sammen, bliver du sandsynligvis meget jaloux. Men du må lære at dele dette menneske med andre.

til top

Månen i Vædderen

Du er særdeles livlig og ganske modig, selvom andre måske ikke indser dette, før de har gjort dig vred. Du er også ret uafhængig, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Når dine følelser bliver vakt, er du impulsiv og uforsigtig. Men når du falder til ro, glemmer du meget hurtigt din vrede og bærer ikke nag. Efterhånden som du bliver ældre, bliver du nok nødt til at lære lidt større selvbeherskelse.

til top

Månen i 8. hus

Dine følelser er meget stærke, og dit stemningsleje gennemgår jævnligt cykliske ændringer, således at du bestandigt gror og udvikler dig indvendigt.

Men du er tilbøjelig til at holde dine følelser for dig selv, også når du burde drøfte dem med en anden. Det er ikke godt at lægge låg på sine vrede følelser.

Kvinder vil være meget vigtige for forandringerne i dit liv, og du vil muligvis "arve" noget fra en kvinde.

Du må lære at håndtere penge og ejendom omhyggeligt, for du vil sandsynligvis komme til at forvalte andre menneskers ejendele.

Du elsker alt mystisk, såsom detektivhistorier og kriminalromaner.

til top

Venus i Jomfruen

Du kan godt lide at gøre mennesker, som du kan lide, en tjeneste, for det at tjene andre er en af de måder, hvorpå du udtrykker kærlighed og venskab. Det eneste problem vedrørende dit forhold til andre kan være, at du måske tror, at andre kan lide dig for de ting, du gør, og ikke på grund af den person du er. Måske undervurderer du dit eget værd og forstår ikke, hvorfor andre mennesker kan lide dig. Lær at holde af dig selv såvel som af andre.

Du stiller høje krav om perfektion, men du lader dem ikke overskygge din sans for ynde og form.

Du bør dog lære ikke at afvise alt og alle, som ikke lever op til dine høje normer for skønhed eller forpligtelser i forbindelse med forhold til andre.

Du har en god sans for disciplin.

til top

Venus i 1. hus

Dette er en meget gunstig placering, for den sætter dig i stand til at gøre et godt indtryk på andre og blive vellidt. Du lægger stor vægt på dit udseende, for du hader at virke sjusket. Du vil muligvis udvikle et vist kunstnerisk talent, som vil blive støttet af din sans for form og design.

Du bestræber dig meget på at komme godt ud af det med andre, og sædvanligvis forsøger du at vinde diskussioner med diplomati og takt frem for styrke. Du må lære at være selvhævdende, når det er nødvendigt, og forsvare din ret, om nødvendigt kraftfuldt. Du kan bibringe verden megen skønhed, og du vil præsentere denne mest effektivt, hvis du lærer at kombinere charme med styrke.

Annoncering
til top

Mars i Stenbukken

Af et ungt menneske at være er du ganske ambitiøs, og du er villig til at arbejde meget hårdt for noget, som er virkeligt og betydningsfuldt for dig. Du er praktisk snarere end idealistisk, og du kan lide at arbejde for håndgribelige resultater. Du er ganske disciplineret af din alder og kan påtage dig et betydeligt ansvar.

Du kan være ret modig, men du er ikke villig til at slås for en sag, medmindre du ser meningen med den meget klart. Den eneste fare, som du bør forsøge at undgå, er en tendens til at måle menneskers værd i forhold til deres indtægt eller sociale prestige.

til top

Mars i 5. hus

Du har et stort behov for at udtrykke dig og helt åbent at være dig selv. Du fortæller, hvad du tænker, og lader alle vide, hvilket humør du er i. Af den grund har du ry for at være ærlig, om ikke ligefrem taktfuld.

Du lægger stor energi i alle dine aktiviteter, men især det, du gør for morskabs skyld. Det er svært for dig at være låst fast i noget i for lang tid, for du bliver rastløs, hvis du ikke virkelig nyder dit arbejde. Grundlæggende foretrækker du leg frem for arbejde. Men som voksen vil det måske lykkes dig at finde en karriere, som virkelig er 'sjov' for dig.

Note: Mars står teknisk set i slutningen af hus 4 og tolkes derfor i hus 5.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Peter Max [Adb] (mand)
født den 19. oktober 1937 lokaltid: 2:30
i Berlin, Germany U.T.: 01:30
13e22, 52n31 sid. tid: 04:11:55

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 25°15'00 i hus 2 direkte
Måne Vædder 13°43'41 i hus 8 direkte
Merkur Vægt 18°08'11 i hus 2 direkte
Venus Jomfru 29°13'32 i hus 1 direkte
Mars Stenbuk 12°50'48 slutningen af hus 4 direkte
Jupiter Stenbuk 19°23'53 i hus 5 direkte
Saturn Fisk 29°56'22 i hus 7 retrograd
Uranus Tyr 12°20'53 i hus 9 retrograd
Neptun Jomfru 20°00'41 i hus 1 direkte
Pluto Løve 0°05'31 i hus 11 direkte
Sand Måneknude Skytte 6°43'51 i hus 4 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 11°13'11
2.Hus Vægt 2°21'24
3.Hus Vægt 29°57'24
Imum Coeli Skytte 4°55'29
5.Hus Stenbuk 12°56'49
6.Hus Vandbærer 15°23'01
Descendant Fisk 11°13'11
8.Hus Vædder 2°21'24
9.Hus Vædder 29°57'24
Medium Coeli Tvilling 4°55'29
11.Hus Krebs 12°56'49
12.Hus Løve 15°23'01

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 7°07
Sol Kvadrat Jupiter 5°51
Sol Kvadrat Pluto 4°51
Måne Opposition Merkur 4°24
Måne Kvadrat Mars 0°53
Måne Kvadrat Jupiter 5°40
Måne Kvinkuns Ascendant 2°30
Merkur Kvadrat Mars 5°17
Merkur Kvadrat Jupiter 1°16
Venus Opposition Saturn 0°43
Venus Sekstil Pluto 0°52
Venus Trigon Medium Coeli 5°42
Mars Trigon Uranus 0°30
Mars Trigon Ascendant 1°38
Jupiter Trigon Neptun 0°37
Saturn Trigon Pluto 0°09
Saturn Sekstil Medium Coeli 4°59
Uranus Trigon Ascendant 1°08
Pluto Sekstil Medium Coeli 4°50
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt