•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 12:01 UT/GMT
  Sol022'34"20s04
  Måne756'20"10s31
  Merkur133'50"23s27
  Venus33'13"20s33
  Mars2616'44"18s35
  Jupiter1953' 9"16s40
  Saturn336'51"22s30
  Uranus2442'32"9n03
  Neptun1224'45"7s44
  Pluto1926'29"21s36
  Sand Månek.1455'24"16n21
  Chiron2515'56"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Roger K. Rhodarmer [Adb], født 18 Februar 1922
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vandbæreren, Månen i Skytten *Ascendanten i Løven, Solen i 8. hus *Saturn i 3. hus *Månen i 5. hus *Solen i 8. hus *Venus i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 18 Februar 1922 kl. 15:50 i Canton NC, Alaska.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Skytte.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Vandbærer i denne rapport: Hvis du var blevet født 13 ur 27 minutter senere, ville du være det efterfølgende tegn Fisk. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vandbæreren, Månen i Skytten

Selvom din personlighed måske er for hurtig i sit udtryk for din mere jævne individualitet, er denne astrologiske kombination som helhed harmonisk. Den indikerer en person, som er åbenhjertig og uafhængig i synspunkter og livsstil. Der optræder en trang til at udforske ting og en tydelig appetit efter oplysninger og viden. Men din impulsivitet løber aldrig ud af kontrol, for inderst inde er du i stand til at koncentrere dig og strukturere dine erfaringer på en nyttig måde. Du har klare litterære evner. Du elsker det smukke og det forbigående. Mennesker bliver tiltrukket af dig på grund af den sympati og interesse, du udstråler. Derfor burde du også opnå popularitet og social succes.

I kærlighed er du hengiven. Dine følelser er varme, og du får tilfredsstillelse ved at vide, at du er elsket og værdsat.

Nøglen til en lykkelig tilværelse ligger i at gøre en nyttig brug af dine evner og samle og koncentrere dine kræfter om ét bestemt mål.

til top

Ascendanten i Løven, Solen i 8. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Løven op i horisonten. Solen, som er Løvens hersker, er placeret i 8. hus.

Mennesker med Ascendanten i Løven synes at have sans for den adelige og kongelige tilværelse. Dit liv vil på mange måder blive påvirket af beslutninger, som du træffer, hvor drivkraften har været din stolthed, ønsket om magt, ønsket om autoritet og dit behov for at overbevise andre om dit mod.

I livet vil du optræde ligefremt, gavmildt og venligt. Begivenhederne i din tilværelse vil udfolde sig livligt, og et liv fuldt af chancer og hændelser vil blive resultatet af dit ønske om at herske, organisere og sidde inde med autoritetens nøgler. Du bør være opmærksom på, at der som følge af dine meget stærke impulser er fare for nederlag og omvæltninger i dit liv. Du vil almindeligvis blive betragtet som et venligt, oprigtigt og gavmildt menneske, som imidlertid besidder stor stolthed og sensitivitet. Egocentricitet er en af omkostningerne ved at være født med Ascendanten i Løven. Et andet aspekt af dette stjernetegn er, at din personlighed bliver ladet med lidenskaber og seksuelt begær i overdreven grad. På den anden side bibringer dette tegn livet en stor portion vitalitet såvel som en smuk fysisk skikkelse og en stærk, sund konstitution.

Viljestyrke er karakteristisk for din personlighed. Du søger muligheder, og når du finder dem, kaster du dig ud i dem, idet du bruger både din forstand og dine følelser til at stræbe efter succes med iver og beslutsomhed. Du er meget selvsikker, og du virkeliggør dine ideer med en selvtillid, som ikke lader noget som helst komme i vejen for din succes.

Det vil imidlertid være godt for dig, hvis du kan være knapt så åbenhjertig og ligefrem, og hvis du kan lade være med at forvente, at andre skal handle og føle ligesom dig.

Løven vil give dig nogle meget oprigtige og kærlige forhold til andre, hvor du vil ønske at overføre kærlighed og en generel følelse af godhed og varme til dine kære. I seksuelle forhold vil du virke lykkelig, stærk, munter og endda en lille smule uskyldig.

Du vil altid optræde bedre som leder end som underordnet.

Betydningen af dette hus er tab og krise, såvel som tabubelagte og okkulte emner. Det 8. hus handler om temaer, som har at gøre med en dyb, følelsesmæssig metamorfose. Denne kan antage former, som du finder smertefulde at opleve, men med Solen i dette hus er det vigtigt, at du finder ud af alt, hvad du kan, med hensyn til den evige cyklus af død og skabelse og kommer til at omgås disse emner på en mere bevidst måde. I den forbindelse kan tabet af en, du elsker, være en vigtig, traumatisk og afgørende oplevelse i dit liv og kan afstedkomme en dybere realisering af din egen natur.

til top

Saturn i 3. hus

Saturn stod i dit 3. hus ved fødslen. Denne planet bibringer alle mentale funktioner et skær af objektivitet og opfindsomhed; din generelle indstilling er reserveret, alvorlig og udviser en mangel på dynamik, varme og fleksibilitet. Du tænker meget og er en langsom, men beslutsom planlægger.

Kampen for at virkeliggøre dine planer i livet kan blive vanskelig, og du vil ikke få megen hjælp fra dine nærmeste.

Du har tendens til at bekymre dig unødigt eller være overdrevent optaget af planer, som kun vil give et meget beskedent afkast i forhold til den indsats, som du investerer i dem. Det må tilrådes, at du planlægger tingene omhyggeligt og realistisk, men uden at overdrive det.

Saturn på dette sted repræsenterer forpligtelser, som du må efterkomme, og som er af en intellektuel art. Det peger også på, at der på kritiske tidspunkter kan forekomme tests af din karakter i forbindelse med menneskelige relationer, tests, som du kun kan "bestå" ved at udvikle en menneskekærlig og medfølende natur, som muliggør undskyldning og tilgivelse.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Roger K. Rhodarmer [Adb] (mand)
født den 18. februar 1922 lokaltid: 15:50
i Canton NC, USA U.T.: 20:50
82w50, 35n31 sid. tid: 01:10:47

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 29°26'08 i hus 8 direkte
Måne Skytte 0°42'51 i hus 5 direkte
Merkur Vandbærer 20°04'25 i hus 7 retrograd
Venus Fisk 1°45'35 i hus 8 direkte
Mars Skytte 0°05'49 i hus 5 direkte
Jupiter Vægt 18°29'58 slutningen af hus 3 retrograd
Saturn Vægt 6°41'19 i hus 3 retrograd
Uranus Fisk 9°00'43 i hus 8 direkte
Neptun Løve 14°11'01 i hus 1 retrograd
Pluto Krebs 8°07'57 i hus 12 retrograd
Sand Måneknude Vægt 9°34'18 i hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 0°34'28
2.Hus Løve 22°13'18
3.Hus Jomfru 17°51'50
Imum Coeli Vægt 19°10'31
5.Hus Skorpion 24°47'11
6.Hus Skytte 29°44'23
Descendant Vandbærer 0°34'28
8.Hus Vandbærer 22°13'18
9.Hus Fisk 17°51'50
Medium Coeli Vædder 19°10'31
11.Hus Tyr 24°47'11
12.Hus Tvilling 29°44'23

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 1°17
Sol Konjunktion Venus 2°19
Sol Kvadrat Mars 0°40
Sol Kvinkuns Ascendant 1°08
Måne Kvadrat Venus 1°03
Måne Konjunktion Mars 0°37
Måne Sekstil Saturn 5°58
Måne Trigon Ascendant 0°08
Merkur Trigon Jupiter 1°34
Merkur Opposition Neptun 5°53
Venus Kvadrat Mars 1°40
Venus Kvinkuns Ascendant 1°11
Mars Trigon Ascendant 0°29
Jupiter Sekstil Neptun 4°19
Saturn Kvinkuns Uranus 2°19
Saturn Kvadrat Pluto 1°27
Uranus Trigon Pluto 0°53
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt