•    
  Planetpositioner
  22-Mar-2018, 22:56 UT/GMT
  Sol215'45"0n54
  Måne107'56"17n24
  Merkur1654'28"9n41
  Venus1948'54"6n59
  Mars259'48"23s32
  Jupiter2255'33"r17s18
  Saturn835'30"22s17
  Uranus2659'39"9n54
  Neptun1437'20"6s54
  Pluto213'17"21s27
  Sand Månek.1343'59"r16n42
  Chiron2832'19"2n33
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for David Morse [Adb], født 11 Oktober 1953
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Davids fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i David med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Uforklarlige anfald af irritabilitet og indesluttethed vil da ikke være ualmindeligt, og han vil også kunne have en tendens til pludselig at blive overmandet af følelser af ensomhed og isolation, som han ikke er i stand til at tale om. David har også en slags forsinket reaktionsmekanisme [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Davids indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Alle børn har potentialer, der mere eller mindre udfolder sig under opvæksten. Men David er i denne henseende et ret specielt barn, fordi hans oplevelse af, at fremtiden er fuld af spændende muligheder og uudforskede horisonter, ikke alene vil følge ham op gennem barndommen, [...]

[..] ved at tage et legetøj eller en ting fra dem, fordi han vil have den LIGE NU, eller ved at sige noget vredt og sårende i øjeblikkets hede, eller han vokser måske fra nogle venner og går videre til mere interessante bekendtskaber. Selv om man normalt ikke kan forvente, at [...]

Skjulte træk

Skønt David i sin essens er en rastløs og frit flyvende sjæl, har han ikke desto mindre et dybt behov for stabilitet, som han måske har svært ved at vedkende sig eller udtrykke. Han vil ofte kunne bryde reglerne, samtidig med at han i al hemmelighed er afhængig af i hvert [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men frem for alt kræver hans overstrømmende og varmhjertede følelsesnatur et direkte, åbent og begejstret respons. Kommunikation og deltagelse af andre i hans glade entusiasme er livsvigtig for hans trivsel, og han vil ikke kunne tolere ligegyldighed i ret lang tid. Idet han [...]

[..] Han ønsker ikke en perfekt far, men har behov for så meget følelsesmæssig kontakt med ham, at han kan opdage, hvem han egentlig er, og hvordan han har det i sit liv. Det gådefulde, som David føler ved sin far, kan blive en dyb kreativ erfaring, for det åbner for hans fantasi [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt