•    
  Planetpositioner
  25-Maj-2018, 06:13 UT/GMT
  Sol40'17"20n57
  Måne1255' 8"0n53
  Merkur2025'51"16n36
  Venus649' 0"25n00
  Mars317'18"21s50
  Jupiter1620'45"r15s32
  Saturn85' 5"r22s18
  Uranus029'52"11n09
  Neptun1619'34"6s16
  Pluto212'16"r21s33
  Sand Månek.815'22"r18n12
  Chiron142'40"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering
                        

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for David Morse [Adb]
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Vælg venligst de dele af teksten, du vil dele.
Klik derefter her: Del

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da dit temperament er grundlæggende idealistisk og dybt forbundet med det, du opfatter som godt, sandt og smukt i livet, kan de stærke følelsesstrømme, som til tider vil puffe rundt med dig i de kommende tolv måneder, føles temmelig forvirrende, men også uddybende. Den mørke side af livet er ikke noget, du bryder dig om at beskæftige dig med, og når du gør det, oplever du det måske smertefuldt og desillusionerende. I denne periode må du muligvis kæmpe med den mulighed, at nogle af dine mest fasttømrede [...]

Den stærkeste overlever

Pluto kvadrat Sol: Midten af februar 2016 indtil slutningen af december 2018

Dette er en yderst vigtig periode i dit liv, og når den er ovre, vil den sikkert radikalt have forvandlet den person, du er, og de ting, du ønsker. Du vil måske opleve omvæltninger, frustration eller konflikter i din ydre tilværelse, som kan få dig til at ændre retning, [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] En smule tålmodighed og forsigtighed vil være utrolig gavnligt i de kommende tolv måneder, hvor du vil kunne springe for højt og for tidligt eller ignorere personlige ansvarsområder, som du burde tage vare på. I løbet af denne periode kan rigtig mange [...]

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion prog. Sol: En transit der nærmer sig, fra slutningen af februar 2019, indtil midten af november 2019

[..] For virkelig at blive tilfreds i livet må du formentlig før eller siden slå dig ned og skabe en tryg hjemlig base, som er uafhængig af din familiebaggrund og dit fødested, og du er sikkert klar over dette, selvom du måske ikke har været i stand til at handle ud fra [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Forspild intet, ønsk intet

Jupiter kvadrat Venus: Begyndelsen af februar 2019 indtil begyndelsen af november 2019

[..] Kreativ udfoldelse, rejseaktivitet eller en påskønnelse af kunst kan hidføre det drama, som synes at mangle i din daglige tilværelse. Nyd denne tid, for det er ikke sandsynligt, at du vil komme virkelig galt af sted, selvom du måske kommer til at spendere [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En ustabil periode

[...]

Uranus opposition Saturn: Slutningen af maj 2017 indtil slutningen af marts 2019

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Inspirerede tanker

Jupiter trigon Uranus: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Du bliver muligvis ikke ramt af et pludseligt og rystende lyn fra en klar himmel, men du vil kunne mærke, hvordan din opfattelsesevne vågner ganske blidt og giver dig mulighed for at være mere intuitiv, rummelig og nyskabende i din tankegang. Du vil sandsynligvis [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Idealernes begrænsning

Chiron kvadrat Jupiter: Slutningen af april 2016 indtil midten af januar 2019

[..] Dine forhåbninger og længsler er ikke mere fastlåste eller ufleksible end alle andre sider af din personlighed, og fra tid til anden kan dit syn på fremtiden og din opfattelse af, hvad der er meningen med dit liv, trænge til forandring og udvikling sammen med [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Den stille glæde ved selvberoenhed

Chiron trigon Måne: Midten af maj 2018 indtil begyndelsen af februar 2021

[..] Men trods muligheden for den slags problematiske følelser får du også lejlighed til at se dine emotionelle grænser i øjnene og forsone dig med dem - hvad du kan og ikke kan give, og hvad andre er i stand til at tilbyde dig inden for rammerne af deres [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt