•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 06:30 UT/GMT
  Sol17'58"20n23
  Måne234'25"12n30
  Merkur1446'11"14n35
  Venus315'13"25n03
  Mars215'46"21s54
  Jupiter1641'58"r15s38
  Saturn814'28"r22s18
  Uranus020'48"11n06
  Neptun1617' 2"6s17
  Pluto214'48"r21s32
  Sand Månek.824'15"r18n10
  Chiron136'27"3n48
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Teresa Heinz Kerry [Adb], født 5 Oktober 1938
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Teresa Heinz' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Teresa Heinz med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

Teresa Heinz er begavet med en klar, stærk og objektiv forstand og er på vej til at udvikle en personlighed, der altid vil foretrække fornuft frem for kaos, og harmoni frem for emotionel tumult. Hendes opvakthed på det mentale område kan tydeligt ses i hendes hurtige opfattelse

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Teresa Heinz' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Det vil være gavnligt, hvis forældrene og familien har tillid til hendes naturlige venlighed over for andre. På dette område vil mange voksne kunne lære meget af hende. Teresa Heinz elsker at møde nye mennesker alle mulige steder ­ i toget, i forretninger og restauranter, [...]

[..] Senere, når hun bliver større, vil hun kunne få en vane med hele tiden at spørge sine forældre, søskende og venner om, hvad de synes ­ skal hun tage det ene eller det andet par sko på, vælge den eller den julegave, benytte et andet emne til sin opgave i skolen o.s.v. Teresa Heinz [...]

Skjulte træk

[..] Hun vil ikke have let ved at tale om sådanne udbrud bagefter, og vil måske endda prøve at lægge skylden over på en søskende eller en legekammerat, som hun opfinder til formålet, og som personificerer den ubehagelige og uartige opførsel, som hun ikke selv vil vedkende sig. Skønt Teresa [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Frem for alt er følelsen af at blive forstået meget betydningsfuld for Teresa Heinz, og en fri og levende kommunikation med andre er helt afgørende for, at hun kan være glad, tilfreds og følelsesmæssig tryg. Livlig, intelligent og nysgerrig som hun er, bør hendes videbegærlige [...]

[..] Og fordi Teresa Heinz' inderste fantasi om sin mor er præget af forfinelse og skønhed som i et eventyr, vil hun, efterhånden som hun bliver større, være tilbøjelig til at kopiere sin mors manerer, tøj, make-up og frisure, til tider med en brod af jalousi, der afspejler den [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt