•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 16:07 UT/GMT
  Zon2959'39"0n00
  Maan830'44"9n29
  Mercurius1632'26"9n18
  Venus1659'15"5n51
  Mars142' 3"23s30
  Jupiter230'56"r17s20
  Saturnus829'29"22s17
  Uranus2652'24"9n52
  Neptunus1432'18"6s56
  Pluto211' 9"21s28
  Ware Knoop1356'25"r16n38
  Cheiron2824' 8"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Teresa Heinz Kerry [Adb], geboren op 5 oktober 1938
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Teresa Heinz' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Teresa Heinz al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

Teresa Heinz is helder van geest en kan goed en objectief iets beoordelen. Zij is op weg om iemand te worden die liever verstand dan chaos laat regeren, en liever een harmonieuze sfeer om zich heen heeft dan allerlei emotionele onrust. Dat zij een goed verstand heeft blijkt

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Teresa Heinz' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het zou heel erg helpen als haar ouders en de rest van het gezin vertrouwen gaan stellen in haar natuurlijke en vriendelijke houding tegenover anderen. In dit opzicht kunnen volwassenen nog heel veel van haar leren. Teresa Heinz is er dol op om steeds maar weer nieuwe mensen [...]

[..] Als zij wat ouder wordt, is het mogelijk dat zij haar ouders, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes constant om hun mening vraagt ­ zal zij deze schoenen vandaag kopen, of dat cadeautje voor Kerstmis vragen, of op school toch maar een ander onderwerp kiezen voor [...]

Verborgen trekjes

[..] Zij vindt het niet zo gemakkelijk om naderhand over dat soort uitbarstingen te praten, en is zelfs in staat om haar verantwoordelijkheid daarvoor af te wijzen, door te proberen de schuld bij een broertje of zusje te leggen. Zij kan zelfs de schuld geven aan een denkbeeldig [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij is levendig, intelligent en nieuwsgierig, en daarom mogen haar onderzoekende geest en haar gretigheid om iedereen die haar na aan het hart ligt van binnen en van buiten te leren kennen, nooit bekritiseerd of onderdrukt worden. Liefde, die zich alleen maar uit in plichtsgetrouwe [...]

[..] Met het gevoel van rivaliteit dat Teresa Heinz vermoedelijk zal laten zien tegenover haar moeder, moet voorzichtig omgegaan worden. Neem het voor wat het is ­ niet als een poging om haar moeder te kwetsen of te vernederen, maar als een hevig verlangen om zoveel mogelijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst