•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 14:05 UT/GMT
  Sol654'56"8s58
  Måne635'23"20n01
  Merkur1347'45"7s36
  Venus1816'50"5s56
  Mars1813'29"22s35
  Jupiter230'46"17s23
  Saturn73'29"22s22
  Uranus2546'21"9n27
  Neptun1340' 4"7s15
  Pluto2032' 6"21s30
  Sand Månek.1449'26"16n23
  Chiron272'43"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Dakota Mayi Johnson [Adb], født 4 Oktober 1989
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Stenbukken *Solen i Vægten *Solen i 9. hus *Månen i Skytten *Månen i 11. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 10. hus *Mars i Vægten *Mars i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 4 Oktober 1989 kl. 14:49 i Austin TX, Alaska.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Skytte.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Stenbukken

Du er tilbøjelig til at tage et personligt forhold meget seriøst og involverer dig i almindelighed ikke, medmindre du er temmelig sikker på, at det bliver permanent. I så fald kaster du dig helhjertet ind i det.

Når du vælger en partner, har du en beroligende, stabiliserende indflydelse. Ideelt set bør du finde en mere flagrende partner, som har brug for din beroligende effekt.

Det vil være klogt af dig at følge partneren i kærlighedsakten. Lær at lukke op og afprøve nye ideer for at få gnisten til at tænde igen.

Hvis forholdet ikke går godt, bør du undgå at bruge sex til at dominere din partner. I stedet for at klynge dig til en hendøende affære bør du gøre en effektiv indsats for at ændre forholdet eller se at komme ud af det.

til top

Solen i Vægten

Det, du begærer mest i et forhold, er bestandig vækst og udvikling.

Derfor bør du undgå en kæreste, som ønsker at slå sig til ro i et varmt, hyggeligt, trygt forhold. Søg efter en mere eventyrglad person, som altid er på udkig efter nye metoder til at krydre forholdet og holde det i bevægelse.

Den egentlige prøve på et lykkeligt forhold handler om, hvorvidt I begge forstår at vælge den rette kurs mellem udvikling og stabilitet og undgå revene på begge sider.

Hvis I kan holde kursen, vil I helt sikkert blive et par, som udforsker følelsernes og den gensidige kommunikations verden, og I vil lære langt mere end de fleste andre om, hvad det er, der gør et forhold godt eller dårligt.

Hvis du og din kæreste er kreative og gensidigt lydhøre i jeres forhold, vil jeres kærlighed bliver et varigt og spændende eventyr.

Annoncering
til top

Solen i 9. hus

Din seksuelle energi er levende og entusiastisk, og i et kærlighedsforhold vil du sandsynligvis lægge den største vægt på livfuldhed.

Rammerne for kærlighedsakten påvirker dit humør, men du er ikke tilbøjelig til at være fordringsfuld.

Du vil muligvis være lykkeligst med en ung kæreste, en som vil reagere på ømhed i lige så høj grad som på lidenskab, og som også kan matche din overflod af energi.

Når du og din partner får problemer, er du som regel i stand til at trænge ind til problemets kerne og foreslå en løsning.

til top

Månen i Skytten

Selv i situationer, som kunne gøre andre triste og modfaldne, kan du finde en gnist af latter og munterhed, som gør alting lysere og mere fornøjeligt.

Du bør finde en kæreste, som deler din ubekymrede og brede tilgang til livet.

Formodentlig har du et meget rigt fantasiliv, som nogle mennesker kan opfatte som overdrevent. Men du skaber fantasier hovedsageligt for deres egen skyld, og du nyder at skabe dem lige så meget som at realisere dem.

I det lange løb er dit kærlighedsudtryk mere i stil med en varm og venlig pejs en sen efterårsnat: gemytligt, behageligt, essensen af et lykkeligt kammeratskab.

til top

Månen i 11. hus

Du vil føle dig mest tiltrukket af en kæreste, som har en god portion klasse og dannelse, og du vil gøre alt, hvad du kan, for at hjælpe den person, du elsker, med at blive mere succesrig i livet. Din egen tilstedeværelse og stil har faktisk i sig selv denne virkning.

Du har et vist talent for at skabe social harmoni blandt meget forskellige mennesker og kan omdanne et kedeligt selskab til en god fest. Det er helt fint, at du nyder den slags sociale situationer, men forsøm ikke de intime øjeblikke alene sammen med din partner.

Hele livet kan du blive ved med nu og da at forny dine forhold til gamle flammer.

til top

Venus i Skorpionen

Du er kærlighedsmæssigt meget dyb og instinktpræget, og når du har valgt en person, giver du ikke op, før du får, hvad du ønsker.

Nøglen til din nydelse ligger i virkeligheden i fornøjelsens yderpunkter frem for i dens moderate udgave.

Uanset din metode, så vil din fornøjelse blive størst, hvis seksualiteten antager skikkelse af en kolossal magt, en ustyrlig strøm, som I begge er fanget i. Dette er ideelt for den øjeblikkelige, seksuelle oplevelse, men i hverdagen bør du være meget omhyggelig med, at kontrollen vender tilbage til begge parter, således at den grundlæggende ligeværdighed mellem jer ikke går tabt.

til top

Venus i 10. hus

Du føler dig muligvis særligt tiltrukket af personer, som er kendte, eller som er fremragende på deres professionelle felt.

Men du bør være omhyggelig med at skelne mellem din partners personlige behov og følelser og så hans eller hendes arbejdsresultater eller omdømme.

Du vil også selv gerne have, at andre tænker godt om dig, og du har måske succes med at opbygge et professionelt omdømme. Men her kan du løbe ind i det samme problem, med modsat fortegn - din partner vil måske forvente, at du lever op til dit ydre image, frem for at du blot er dig selv.

Hvis din kæreste også er involveret i din professionelle tilværelse, kan forholdet bliver et virkeligt sammensurium af krydsbindinger og ydre motiver. Det vil derfor være bedst at isolere dit privatliv fra dine egne og din partners officielle aktiviteter.

Annoncering
til top

Mars i Vægten

Du vil sandsynligvis være den, der opfordrer til forandringer i et forhold, og dine forhold er sjældent statiske.

Selvom du måske bevidst forsøger at indføre forandringer i en atmosfære af ærlig justering og mulig forsoning, kan du glide over i et mønster med omskiftelser og forandringer for deres egen skyld. Vær helt sikker på, at noget bør forandres, før du giver dig i kast med at rokkere om på tingene.

Du er så interesseret i retfærdighed i et forhold, at du kan træde lidt i baggrunden, hvis du føler, at det er i jævnbyrdighedens interesse.

I forbindelse med fysisk kærlighed er du meget betænksom og opsat på at behage, idet du gør dig umage for at finde ud af, hvad din partner nyder. Din stil er ganske aktiv og livlig, og du har det bedst sammen med en, der reagerer lige så levende.

til top

Mars i 9. hus

Du har muligvis udviklet en temmelig eksternaliseret tilgang til seksualiteten, hvor du beslutter dine bevægelser og forventninger på forhånd; derefter afhænger din fysiske tilfredsstillelse af, at parterne hver især spiller deres forudbestemte rolle på den rigtige måde.

Du kan udvikle dig til en kender af særegne, seksuelle roller og have nogle ret velafgrænsede forhold, hvor du kan udfolde en myriade af forskellige former for seksuel kommunikation.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Dakota Mayi Johnson [Adb] (kvinde)
født den 4. oktober 1989 lokaltid: 14:49
i Austin TX, USA U.T.: 19:49
97w45, 30n17 sid. tid: 14:11:55

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 11°33'44 i hus 9 direkte
Måne Skytte 5°09'30 i hus 11 direkte
Merkur Jomfru 25°48'07 i hus 8 direkte
Venus Skorpion 25°40'04 i hus 10 direkte
Mars Vægt 9°53'33 i hus 9 direkte
Jupiter Krebs 9°55'41 i hus 6 direkte
Saturn Stenbuk 7°45'04 i hus 12 direkte
Uranus Stenbuk 1°35'51 i hus 12 direkte
Neptun Stenbuk 9°39'32 i hus 12 direkte
Pluto Skorpion 13°48'15 i hus 10 direkte
Sand Måneknude Vandbærer 24°36'03 slutningen af hus 1 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 17°39'31
2.Hus Vandbærer 25°32'37
3.Hus Vædder 3°32'36
Imum Coeli Tyr 5°16'07
5.Hus Tvilling 0°56'56
6.Hus Tvilling 23°49'07
Descendant Krebs 17°39'31
8.Hus Løve 25°32'37
9.Hus Vægt 3°32'36
Medium Coeli Skorpion 5°16'07
11.Hus Skytte 0°56'56
12.Hus Skytte 23°49'07

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 6°24
Sol Konjunktion Mars 1°40
Sol Kvadrat Jupiter 1°38
Sol Kvadrat Saturn 3°49
Sol Kvadrat Neptun 1°54
Sol Kvadrat Ascendant 6°06
Måne Sekstil Mars 4°44
Merkur Sekstil Venus 0°08
Merkur Kvadrat Uranus 5°48
Mars Kvadrat Jupiter 0°02
Mars Kvadrat Saturn 2°08
Mars Kvadrat Neptun 0°14
Jupiter Opposition Saturn 2°11
Jupiter Opposition Neptun 0°16
Jupiter Trigon Pluto 3°53
Saturn Konjunktion Neptun 1°54
Neptun Sekstil Pluto 4°09
Pluto Sekstil Ascendant 3°51
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt