•    
  Actuele planetaire posities
  17-maa-2018, 06:46 UT/GMT
  Zon2637'19"1s21
  Maan2325'58"5s36
  Mercurius1441'48"8n04
  Venus1247'13"4n08
  Mars2945'48"23s27
  Jupiter237'11"r17s22
  Saturnus819'41"22s18
  Uranus2641'50"9n48
  Neptunus1424'45"6s58
  Pluto2057'44"21s28
  Ware Knoop1421'28"r16n31
  Cheiron2812' 1"2n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Dakota Mayi Johnson [Adb], geboren op 4 oktober 1989
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Steenbok *Zon in Weegschaal *Zon in het Negende Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Elfde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Tiende Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 4 oktober 1989 om 14:49 in Austin TX, Alaska.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Steenbok

U neemt elke persoonlijke relatie vrij serieus en gaat over het algemeen niet zomaar iets aan, tenzij u vrij zeker bent dat die liefde een lang leven beschoren is. Als dat zo is geeft u zich ook volledig over.

Wanneer u een partner kiest is uw invloed kalmerend en stabiliserend. Een wispelturige geliefde die baat heeft bij uw rust, zou ideaal voor u zijn.

U doet er verstandig aan de aanwijzingen van uw geliefde op te volgen in het liefdesspel. Leer om uzelf open te stellen en nieuwe ideeën uit te proberen die het vuur brandende houden.

Als uw relatie niet goed is, gebruik seks dan niet als wapen om uw partner te domineren. Onderneem actieve pogingen om iets te veranderen of maak het uit, in plaats van uzelf vast te klampen aan een doodlopende affaire.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Negende Huis

U beschikt over een dynamische, enthousiaste seksuele energie, maar toch hecht u in de liefde het meeste waarde aan een spiritueel verbond.

De entourage waarin de liefde zich afspeelt heeft invloed op uw stemming, maar u houdt niet van pretentieus gedoe.

U voelt zich wellicht het prettigst bij een jongere partner, iemand die even sterk reageert op tederheid als op passie en die ook uw enorme energie kan bijbenen.

Hebben u en uw geliefde problemen, dan weet u meestal door te dringen tot de kern van de zaak en oplossingen aan te dragen.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

U voelt zich het meest aangetrokken tot een vriendschappelijke geliefde van bijzondere komaf en u doet er alles voor om degene van wie u houdt te helpen om werelds succes te bereiken. Uw eigen aanwezigheid en stijl hebben al effect, al hebt u ook bewegingsruimte nodig.

U verstaat de kunst sociale harmonie te creëren onder zeer uiteenlopende mensen en van een uitgebluste boel een groot feest te maken. Het is prima dat u dol bent op dit soort sociale gelegenheden, maar ook intieme momenten alleen met uw geliefde zijn belangrijk, vergeet dat niet.

Waarschijnlijk gaat u relaties met oude vlammen tijdelijk opnieuw aan in uw leven.

naar boven

Venus in Schorpioen

U hebt een zeer intense, indringende manier van liefhebben. Hebt u eenmaal uw oog op iemand laten vallen dan geeft u niet op, tot u krijgt wat u wilt.

Niet het minste geringste, maar het opperste genot is de sleutel voor uw plezier in de liefde.

Wat uw aanpak ook is, u geniet optimaal als seksualiteit een machtsspel wordt, een onbeheersbare golf waarin u beiden opgaat. Dat is ideaal voor de seksuele ervaringen, maar in het dagelijks leven moet u opletten dat de macht wel weer gelijk verdeeld is en de gelijkwaardigheid tussen u beiden niet verloren gaat.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

U wordt wellicht extra sterk aangetrokken door individuen die bekend zijn of uitblinken in hun vakgebied.

Maak echter wel onderscheid tussen de persoonlijke behoeften en emoties van uw partner en zijn of haar successen of reputatie.

U staat ook graag goed bekend en hebt wellicht professioneel gezien met succes een goede naam voor uzelf opgebouwd waar uw partner trots op is. Omgekeerd kunt u dan vergelijkbare problemen tegenkomen. Uw partner verwacht eerder van u dat u voldoet aan uw imago in de buitenwereld, dan dat u zichzelf bent.

Maakt uw geliefde deel uit van uw professionele bestaan, dan kan in de affaire een knoop van belangen en verborgen motieven ontstaan. Houd daarom uw privéleven en dat van uw partner gescheiden van uw openbare activiteiten.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Dakota Mayi Johnson [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 4 oktober 1989 kloktijd: 14:49
in Austin TX, USA U.T: 19:49
97w45, 30n17 sterrentijd: 14:11:55

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 11°33'44 in huis 9 direct
Maan Boogschutter 5°09'30 in huis 11 direct
Mercurius Maagd 25°48'07 in huis 8 direct
Venus Schorpioen 25°40'04 in huis 10 direct
Mars Weegschaal 9°53'33 in huis 9 direct
Jupiter Kreeft 9°55'41 in huis 6 direct
Saturnus Steenbok 7°45'04 in huis 12 direct
Uranus Steenbok 1°35'51 in huis 12 direct
Neptunus Steenbok 9°39'32 in huis 12 direct
Pluto Schorpioen 13°48'15 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Waterman 24°36'03 eind van huis 1 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 17°39'31
2de huis Waterman 25°32'37
3de huis Ram 3°32'36
Imum Coeli Stier 5°16'07
5de huis Tweelingen 0°56'56
6de huis Tweelingen 23°49'07
Descendant Kreeft 17°39'31
8ste huis Leeuw 25°32'37
9de huis Weegschaal 3°32'36
Medium Coeli Schorpioen 5°16'07
11de huis Boogschutter 0°56'56
12de huis Boogschutter 23°49'07

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 6°24
Zon Conjunct Mars 1°40
Zon Vierkant Jupiter 1°38
Zon Vierkant Saturnus 3°49
Zon Vierkant Neptunus 1°54
Zon Vierkant Ascendant 6°06
Maan Sextiel Mars 4°44
Mercurius Sextiel Venus 0°08
Mercurius Vierkant Uranus 5°48
Mars Vierkant Jupiter 0°02
Mars Vierkant Saturnus 2°08
Mars Vierkant Neptunus 0°14
Jupiter Oppositie Saturnus 2°11
Jupiter Oppositie Neptunus 0°16
Jupiter Driehoek Pluto 3°53
Saturnus Conjunct Neptunus 1°54
Neptunus Sextiel Pluto 4°09
Pluto Sextiel Ascendant 3°51
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst