•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 03:08 UT/GMT
  Sol426'40"9s53
  Måne144'30"15n34
  Merkur99'37"9s36
  Venus1512'48"7s09
  Mars1645'33"22s24
  Jupiter2254'55"17s22
  Saturn651'53"22s23
  Uranus2540'17"9n25
  Neptun1334'31"7s18
  Pluto2028'17"21s30
  Sand Månek.1447'30"r16n24
  Chiron2654'24"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Brett Butler [Adb], født 30 Januar 1958
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vandbæreren, Månen i Tvillingerne *Ascendanten i Løven, Solen i 6. hus *Saturn i 5. hus *Solen i 6. hus *Venus i 6. hus *Månen i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 30 Januar 1958 kl. 18:00 i Montgomery, Alabama.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Tvilling.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Vandbæreren, Månen i Tvillingerne

Denne astrologiske tegnkombination giver dig en højtudviklet, intellektuel forstand. Du er i besiddelse af talegaver, selvom du af natur er tilbagetrukken og reserveret. Dine tanker er ordnede og velstrukturerede, og du søger viden med stor flid og tilstræber altid sirlighed og perfektion i dit arbejde. Du er venlig, godhjertet og mild i adfærd og udtryk. Du har tendens til at iagttage tingene i stedet for at deltage i dem. I kærlighed er du tilbageholdende. Selvom du er ivrig efter at behage, forbliver du lettere distanceret. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at mindske noget af din reservation; da vil du klare dig bedre i et partnerskab eller i dine forhold til andre.

til top

Ascendanten i Løven, Solen i 6. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Løven op i horisonten. Solen, som er Løvens hersker, er placeret i 6. hus.

Mennesker med Ascendanten i Løven synes at have sans for den adelige og kongelige tilværelse. Dit liv vil på mange måder blive påvirket af beslutninger, som du træffer, hvor drivkraften har været din stolthed, ønsket om magt, ønsket om autoritet og dit behov for at overbevise andre om dit mod.

I livet vil du optræde ligefremt, gavmildt og venligt. Begivenhederne i din tilværelse vil udfolde sig livligt, og et liv fuldt af chancer og hændelser vil blive resultatet af dit ønske om at herske, organisere og sidde inde med autoritetens nøgler. Du bør være opmærksom på, at der som følge af dine meget stærke impulser er fare for nederlag og omvæltninger i dit liv. Du vil almindeligvis blive betragtet som et venligt, oprigtigt og gavmildt menneske, som imidlertid besidder stor stolthed og sensitivitet. Egocentricitet er en af omkostningerne ved at være født med Ascendanten i Løven. Et andet aspekt af dette stjernetegn er, at din personlighed bliver ladet med lidenskaber og seksuelt begær i overdreven grad. På den anden side bibringer dette tegn livet en stor portion vitalitet såvel som en smuk fysisk skikkelse og en stærk, sund konstitution.

Viljestyrke er karakteristisk for din personlighed. Du søger muligheder, og når du finder dem, kaster du dig ud i dem, idet du bruger både din forstand og dine følelser til at stræbe efter succes med iver og beslutsomhed. Du er meget selvsikker, og du virkeliggør dine ideer med en selvtillid, som ikke lader noget som helst komme i vejen for din succes.

Det vil imidlertid være godt for dig, hvis du kan være knapt så åbenhjertig og ligefrem, og hvis du kan lade være med at forvente, at andre skal handle og føle ligesom dig.

Løven vil give dig nogle meget oprigtige og kærlige forhold til andre, hvor du vil ønske at overføre kærlighed og en generel følelse af godhed og varme til dine kære. I seksuelle forhold vil du virke lykkelig, stærk, munter og endda en lille smule uskyldig.

Du vil altid optræde bedre som leder end som underordnet.

Annoncering
Dette hus kendetegner de ydre grænser for ørnens flugt; pligtfyldt arbejde, sygdom og tjenestepersonale.

Du bør være omhyggelig med anvendelsen af din fysiske energi.

I nogle tilfælde vil dette hus' affærer være yderst vigtige, og det vil kunne omfatte medicinsk arbejde. Du vil afgjort blive forfremmet, mens du er ansat hos andre, og dit arbejde vil blive hædret og højt respekteret. Du er talentfuld og begavet på mange områder, og din dybsindige og rationelle tankegang vil blive yderst værdsat af dine overordnede.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Venus i 6. hus

Venus stod i dit 6. hus ved fødslen. Du kan anse dig selv for et heldigt menneske. Dit helbred vil gennem hele livet enten være vældig godt, eller også ejer du evnen til at komme dig hurtigt efter sygdom.

I omgangen med andre på din arbejdsplads vil du også kunne opnå øget indkomst. Din holdning til dit arbejde er, at det er behageligt at udføre. Du er ikke et hårdtarbejdende menneske; derimod er der noget dovent over dig. Skæbnen kan anbringe dig i en situation, hvor du vil komme til at arbejde under nogle umådeligt venlige og tiltalende overordnede. Et kærlighedsforhold kan blive indledt på grund af denne udveksling.

til top

Månen i 10. hus

Månen stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er blandt andet et tegn på din evne til at tilpasse dig skiftende vilkår. Uanset dine temperamentsmæssige egenskaber vil skæbnen anbringe dig i situationer, hvor du skal omgås offentligheden.

En vis offentlig omtale kan blive resultatet. Men du bør huske, at Månens succes er temmelig æterisk og ikke har nogen varig karakter.

Fantasi, en ihærdig indstilling og en evne til at forholde dig til et publikum figurerer blandt dine positive egenskaber. Udadtil vil du virke som et menneske, der reagerer mere på følelser end på fornuft, men du forsøger at foretage en logisk analyse af dine impulsive træk. Du vil bedst kunne udvikle dine evner i en professionel kreds, hvor dine medfødte tilbøjeligheder kan komme til udfoldelse i rimeligt omfang.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Brett Butler [Adb] (kvinde)
født den 30. januar 1958 lokaltid: 18:00
i Montgomery, AL (US) U.T.: 00+00
86w18, 32n22 sid. tid: 02:53:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 10°36'45 i hus 6 direkte
Måne Tvilling 14°01'58 i hus 10 direkte
Merkur Stenbuk 20°16'12 slutningen af hus 5 direkte
Venus Vandbærer 7°03'50 i hus 6 retrograd
Mars Skytte 27°18'05 i hus 5 direkte
Jupiter Skorpion 1°16'58 i hus 3 direkte
Saturn Skytte 22°33'16 i hus 5 direkte
Uranus Løve 9°34'39 i hus 12 retrograd
Neptun Skorpion 4°46'19 i hus 3 direkte
Pluto Jomfru 1°34'30 i hus 1 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 5°34'29 i hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 20°32'37
2.Hus Jomfru 14°45'07
3.Hus Vægt 13°21'34
Imum Coeli Skorpion 15°52'36
5.Hus Skytte 19°32'15
6.Hus Stenbuk 21°26'05
Descendant Vandbærer 20°32'37
8.Hus Fisk 14°45'07
9.Hus Vædder 13°21'34
Medium Coeli Tyr 15°52'36
11.Hus Tvilling 19°32'15
12.Hus Krebs 21°26'05

Større aspekter
Sol Trigon Måne 3°25
Sol Konjunktion Venus 3°33
Sol Opposition Uranus 1°02
Sol Kvadrat Neptun 5°50
Måne Trigon Venus 6°58
Måne Sekstil Uranus 4°27
Måne Sekstil Ascendant 6°31
Merkur Kvinkuns Ascendant 0°16
Venus Kvadrat Jupiter 5°47
Venus Opposition Uranus 2°31
Venus Kvadrat Neptun 2°18
Mars Sekstil Jupiter 3°59
Mars Konjunktion Saturn 4°45
Mars Trigon Pluto 4°16
Jupiter Konjunktion Neptun 3°29
Jupiter Sekstil Pluto 0°18
Saturn Trigon Ascendant 2°01
Uranus Kvadrat Neptun 4°48
Neptun Sekstil Pluto 3°12
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt