•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 16:42 UT/GMT
  Zon2933'24"20s14
  Maan286'15"13s16
  Mercurius1153' 7"23s28
  Venus22'30"20s46
  Mars2546'54"18s28
  Jupiter1946'45"16s38
  Saturnus331'33"22s30
  Uranus2441'48"9n03
  Neptunus1223'18"7s45
  Pluto1924'52"21s37
  Ware Knoop1454'36"16n22
  Cheiron2514' 3"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Brett Butler [Adb], geboren op 30 januari 1958
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Waterman, Maan in Tweelingen *Ascendant Leeuw, Zon in het Zesde Huis *Saturnus in het Vijfde Huis *Zon in het Zesde Huis *Venus in het Zesde Huis *Maan in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 30 januari 1958 om 18:00 in Montgomery, Alabama.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Leeuw en uw Maan staat in Tweelingen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Waterman, Maan in Tweelingen

Deze astrologische combinatie van tekens geeft u een sterk ontwikkeld verstand. Al bent u vrij afstandelijk van aard, u hebt voordracht- en improvisatietalent. U bent spontaan en georganiseerd en jaagt enthousiast een brede kennis na. In uw werk streeft u naar originaliteit en oorspronkelijkheid. U bent vriendelijk en hartelijk in woord en gebaar. Toch hebt u eerder de neiging te observeren dan te participeren. In de liefde bent u vrij koel. Al hebt u de beste bedoelingen, u blijft altijd wat afstandelijk. De sleutel tot een harmonieus bestaan ligt in het opgeven van uw terughoudendheid en het stimuleren van uw spontaniteit. Daardoor kunt u beter samenwerken of met anderen omgaan, iets wat heel belangrijk voor u is.

naar boven

Ascendant Leeuw, Zon in het Zesde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Leeuw aan de horizon. De Zon is heerser van dit teken en staat in het zesde huis.

Mensen met ascendant Leeuw lijken een bepaalde flair te hebben, zij stralen waardigheid of iets koninklijks uit. Uw leven zal in vele opzichten worden beïnvloed door beslissingen die u op basis van trots of verlangen naar macht en autoriteit neemt, want u wilt anderen overtuigen van uw moed.

U hebt een hartelijke, open en krachtige houding. De gebeurtenissen in uw leven volgen elkaar snel op. U krijgt volop kansen en belandt in allerlei omstandigheden omdat u graag van alles regelt. U neemt vaak het initiatief opdat u de touwtjes in handen hebt. Vergeet niet dat overdreven impulsen het gevaar van mislukking en toestanden meebrengt. Over het algemeen wordt u gezien als een aimabel, oprecht en hartelijk mens, met veel trots en gevoeligheid. Egocentrisch gedrag is de tol van geboren worden met een ascendant Leeuw. Een ander aspect van dit dierenriemteken kan zijn dat u overloopt van passie en seksuele verlangens. Maar dit teken staat vooral voor een enorme dosis vitaliteit, goede fysieke vormen en een sterk, gezond gestel.

Wilskracht is karakteristiek voor uw persoonlijkheid. U grijpt begeesterd en vastberaden uw kansen en zet zowel uw verstand als uw emoties in om te slagen. U straalt veel zelfvertrouwen uit en brengt uw ideeën met zoveel overtuiging dat het lijkt alsof niets uw succes in de weg staat.

Het zou soms beter zijn als u niet zo frank en vrij zou overkomen en niet van iedereen zou verwachten dat zij hetzelfde doen en voelen als u.

Leeuw staat garant voor zeer oprechte en affectieve relaties waarin u geluk wilt brengen en uw geliefde vrijgevig met warmte overlaadt. In seksuele relaties komt u vrolijk, sterk, speels en zelfs een beetje onschuldig over.

U kunt beter leiding geven dan ondergeschikt zijn.

In dit huis draait alles om het dagelijks bestaan van plichtplegingen, werk, gezondheid en dienstbaarheid.

Wees zuinig met uw fysieke energie.

De thema's die in dit huis spelen zullen hoe dan ook erg belangrijk voor u zijn. Het kan een aanwijzing zijn voor medisch werk. Wanneer u in dienst bent zult u ongetwijfeld promotie krijgen. U doet belangrijk of creatief werk en kunt daarin uitblinken. U bent getalenteerd en kundig op velerlei manieren. Uw scherpe verstand wordt zeer geapprecieerd door uw meerderen.

naar boven

Saturnus in het Vijfde Huis

Saturnus staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Door omstandigheden moet u zich gedwee en geduldig opstellen in uw liefdesaffaires, waarschijnlijk door obstakels tussen u en uw geliefde.

Het is mogelijk dat die obstakels u streng of onzeker maken op dit gebied, tenzij u uw temperament onder controle hebt. Bezie deze materie in het licht van spirituele oorzaken en gevolgen. Wellicht moet u leren om stevig in uw schoenen te blijven staan in romantische zaken.

Het devies is voorzichtig te zijn, ook in zakelijke investeringen en u niet in te laten met toestanden waaraan risico's zijn verbonden.

Doe uw best om veel ervaring in de liefde op te doen zodat u leert communiceren en overtuigend overkomt op dit vlak. Wees oprecht naar uzelf. Heimelijk verlangt u naar romantiek en creatieve expressie, maar kennelijk bent u faalangstig, ook in het contact met mensen. Openheid en vertrouwen in uw geliefden en uw eigen creativiteit kan de weg zijn die u moet volgen.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

De Zon staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u sterk gericht bent op uw werk en de taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Over het algemeen bent u behept met de vervulling van uw professionele verantwoordelijkheden. U bent graag nuttig bezig. Wat gezondheid betreft is dit, astrologisch gezien, geen ideale stand. De vitale energie van de Zon komt hier niet goed uit de verf en kan u soms een gebrek aan fysieke kracht geven. Maar daardoor bent u, hoe dan ook, zeer gespitst op uw gezondheid en dat is weer positief en geeft u wellicht expertise op dit vlak. Op de werkvloer bent u waardig, krachtig en hulpvaardig en wellicht enigszins dominant naar ondergeschikten.

U bent heel trots op alles wat u in uw werk bereikt.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Venus staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Prijst u zichzelf maar gelukkig. Uw gezondheid zal uw hele leven uitstekend zijn en als u al iets krijgt, bent u in staat om heel snel weer te genezen.

Door uw manier van omgaan met mensen op de werkvloer kunt u op meerdere vlakken winst boeken. Uw houding ten opzichte van werk is positief, u hebt er plezier in. U bent geen harde werker, integendeel, u bent zelfs een beetje gemakzuchtig. Door het lot belandt u in situaties waarin u werkt voor zeer aardige, aantrekkelijke mensen, wellicht in artistieke kringen. Daaruit lijken ongetwijfeld liefdesaffaires voort te komen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

De Maan staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft onder andere aan dat u uiterst flexibel bent en op maatschappelijk gebied een groot aanpassingsvermogen hebt. Wat uw ambities verder ook zijn, het lot lijkt te bepalen dat u in situaties belandt die met publiek te maken hebben.

Er komt een moment dat u in de publieke belangstelling staat. Houd rekening met het feit dat de Maan in deze stand weliswaar succes geeft, maar niet van blijvende aard. Uw successen zijn wisselend.

U hebt fantasie en spreekt tot de verbeelding. Daarbij hebt u aspiraties en doorzettingsvermogen, waardoor u uw doel steeds weet te bereiken. Mensen zien u als iemand met gevoel, die zich niet verstandelijk laat leiden. Toch probeert u uw impulsen met logica te doorgronden. Wanneer u op professioneel gebied uw emotionele aanleg kunt uiten, bent u in uw element. Onbewust bent u zeer ambitieus.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Brett Butler [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 30 januari 1958 kloktijd: 18:00
in Montgomery, AL (US) U.T: 00+00
86w18, 32n22 sterrentijd: 02:53:38

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 10°36'45 in huis 6 direct
Maan Tweelingen 14°01'58 in huis 10 direct
Mercurius Steenbok 20°16'12 eind van huis 5 direct
Venus Waterman 7°03'50 in huis 6 retrograde
Mars Boogschutter 27°18'05 in huis 5 direct
Jupiter Schorpioen 1°16'58 in huis 3 direct
Saturnus Boogschutter 22°33'16 in huis 5 direct
Uranus Leeuw 9°34'39 in huis 12 retrograde
Neptunus Schorpioen 4°46'19 in huis 3 direct
Pluto Maagd 1°34'30 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Schorpioen 5°34'29 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 20°32'37
2de huis Maagd 14°45'07
3de huis Weegschaal 13°21'34
Imum Coeli Schorpioen 15°52'36
5de huis Boogschutter 19°32'15
6de huis Steenbok 21°26'05
Descendant Waterman 20°32'37
8ste huis Vissen 14°45'07
9de huis Ram 13°21'34
Medium Coeli Stier 15°52'36
11de huis Tweelingen 19°32'15
12de huis Kreeft 21°26'05

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 3°25
Zon Conjunct Venus 3°33
Zon Oppositie Uranus 1°02
Zon Vierkant Neptunus 5°50
Maan Driehoek Venus 6°58
Maan Sextiel Uranus 4°27
Maan Sextiel Ascendant 6°31
Mercurius Inconjunct Ascendant 0°16
Venus Vierkant Jupiter 5°47
Venus Oppositie Uranus 2°31
Venus Vierkant Neptunus 2°18
Mars Sextiel Jupiter 3°59
Mars Conjunct Saturnus 4°45
Mars Driehoek Pluto 4°16
Jupiter Conjunct Neptunus 3°29
Jupiter Sextiel Pluto 0°18
Saturnus Driehoek Ascendant 2°01
Uranus Vierkant Neptunus 4°48
Neptunus Sextiel Pluto 3°12
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst