•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 15:52 UT/GMT
  Zon032'46"20n16
  Maan245' 1"14n47
  Mercurius1339'10"14n10
  Venus231'31"25n03
  Mars22'45"21s55
  Jupiter1646'22"r15s39
  Saturnus816'18"r22s18
  Uranus018'56"11n05
  Neptunus1616'29"6s17
  Pluto215'18"r21s32
  Ware Knoop824'10"18n10
  Cheiron135' 8"3n48
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Gore Vidal [Adb], geboren op 3 oktober 1925
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Gores geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Gore al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Gore heeft heel veel fysieke veiligheid en stabiliteit nodig, misschien meer dan andere kinderen ­ maar omdat zijn kracht ligt op het terrein van fantasie en intuïtie, heeft hij niet altijd zin om de karweitjes te doen die er nu juist voor zorgen dat er een vaste structuur [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Gores innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij vergeet ook nogal eens om andermans grenzen te respecteren, omdat hij gewoon pakt wat hij wil hebben, zonder eerst om toestemming te vragen. Toch moet men goed onthouden dat hij niet probeert om moeilijk of provocerend te doen. Hij heeft een realistisch ingesteld karakter, [...]

[..] Het is waarschijnlijk dat hij fysiek erg actief en energiek is, en van sport en activiteiten houdt zoals trektochten maken en fietsen, iets wat hem naar buiten, in de natuur brengt, en zijn lichamelijk uithoudingsvermogen op de proef stelt. Omdat hij van nature nuchter is, [...]

Verborgen trekjes

[..] Het zelfvertrouwen dat hij heeft gaat soms ten onder in sombere stemmingen, vol twijfel en onzekerheid, en hij heeft grote moeite om dat aan anderen te bekennen. De kans bestaat ook dat zijn fantasie, waar hij normaliter geen acht op slaat als hij bezig is met het gewone [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Omdat er ook twijfel in hem wroet, en hij zich onzeker kan voelen, is er kans dat hij soms de indruk wekt van iemand die autorijdt met de voet op de rem. Hij kan heen en weer geslingerd worden tussen een spontane en enthousiaste manier om zijn gevoel te uiten, en een gespannen, [...]

[..] Gore heeft er echt behoefte aan om zoveel mogelijk van de manier van denken van zijn vader te begrijpen, en de manier waarop diens ideeën tot bepaalde acties leiden. Het is daarom van groot belang dat Gores vader zoveel mogelijk praat met zijn zoon, de meest onconventionele [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst