•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 19:59 UT/GMT
  Zon2941'45"20s13
  Maan2946' 5"12s49
  Mercurius125' 6"23s28
  Venus212'49"20s43
  Mars2551'58"18s29
  Jupiter1947'50"16s38
  Saturnus332'27"22s30
  Uranus2441'56"9n03
  Neptunus1223'33"7s45
  Pluto1925' 8"21s37
  Ware Knoop1454'43"16n22
  Cheiron2514'22"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Christian Fili [Adb], geboren op 25 mei 1959
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Tweelingen, Maan in Steenbok *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Negende Huis *Saturnus in het Tweede Huis *Maan in het Derde Huis *Zon in het Zevende Huis *Venus in het Negende Huis *Neptunus Conjunct Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 25 mei 1959 om 17:30 in Bastia, Italy.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Steenbok.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Tweelingen, Maan in Steenbok

U bent geboren met de Zon in Tweelingen en de Maan in Steenbok. U staat onder invloed van de Zon in Tweelingenen en hebt een menslievend, rationeel en vriendelijk karakter. U zult in uw leven introvert gericht blijven door studie en intellectuele doelstellingen. Mensen vinden u ontwikkeld.

Onder spanning voelt u zich belemmerd om snel te beslissen. Maar, als u al ergens in tekortschiet, dan wordt dat volledig gecompenseerd door uw uitzonderlijke intellect. U broedt graag op theorieën en u hebt een brede, menslievende kijk op het leven. U verafschuwt geweld en vindt zoiets onbegrijpelijk. Als het aan u lag, zou u zich alleen nog maar met geestelijke activiteiten bezighouden.

Op het oog sluit uw persoonlijkheid niet helemaal aan bij uw gevoelsleven. Door uw opvoeding en andere omgevingsinvloeden bent u sterk gericht op materiële doelstellingen en u identificeert uzelf daarmee. Maar uw inborst sluit niet aan bij zulke zaken.

Het is aan u om uw geconditioneerde persoonlijkheid de kop in te drukken en uw innerlijke impulsen op te laten komen, zodat uw hele wezen kan integreren.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Negende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het negende huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Uw leven is gericht op wijsheid en een visie, op hogere kennis. Concreet bent u geneigd actief te zijn in het buitenland of uzelf op onderzoek te richten dat andere culturen begunstigt. U bent overenthousiast over religieuze of filosofische onderwerpen. U hebt de neiging de ratio te laten overheersen door impulsen en emotioneel verlangen boven intellectuele principes te stellen.

Tenzij u zelfbeheersing leert opbrengen geeft deze stand aan dat u zich losmaakt van de religieuze en filosofische leer die u in uw kindertijd hebt meegekregen. In ruil daarvoor neemt u wellicht een extreem vrijzinnige houding aan die absoluut niet aansluit bij welke geaccepteerde ideologie dan ook.

naar boven

Saturnus in het Tweede Huis

Saturnus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is niet zo'n gunstige astrologische combinatie voor de financiële gang van zaken in uw bestaan.

Het kan u moeite kosten om een relatief goede positie te handhaven omdat u met financiële beperkingen kampt. Ook kan het zijn dat u geldzaken veel te serieus neemt en uzelf er vaak te druk over maakt.

Zwaar, verantwoordelijk werk dat u vol overgave doet, levert u wellicht financieel weinig op, maar het sterkt wel uw trots en waardering van andere zaken. Raak daarom niet ontmoedigd. Saturnus biedt meestal een vrij constante financiële status op latere leeftijd.

Wanneer u plezier krijgt in de zakelijke kanten en daarin wat losser wordt, zal uw leven zeker een wending krijgen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Zon in het Zevende Huis

De Zon staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft ondermeer aan dat uw identiteit zich op belangrijke punten ontwikkelt door relaties met anderen, of door een huwelijk. Waarschijnlijk huwt u met een vrij trots en waardig type, maar het is vooral zo dat uw levenspad afhankelijk is van uw relaties.

Hoe dan ook, u mag interessante, langdurige en veelbetekenende verbintenissen verwachten in uw bestaan.

naar boven

Venus in het Negende Huis

Venus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. U bent flexibel, sympathiek, vredelievend en tactisch en hebt een scherp verstand. Deze stand geeft aan dat u harmonie en balans vindt door uw intelligentie te gebruiken en te studeren en reizen. U bent uiterst artistiek en expressief en zeer geïnteresseerd in alles wat met cultuur te maken heeft. U bent enthousiast en gedreven en u geeft graag uw inzichten door aan anderen.

Deze astrologische positie van Venus staat voor sociale interactie met intelligente mensen, wat heel verrijkend voor u werkt.

Intellectueel gezien staat u niet veel in de weg. Hoogstens bent u onverzadigbaar nieuwsgierig, waardoor u besluiteloos kunt zijn en alsmaar nieuwe plannen najaagt. U hebt echter tevens de aanleg om deze psychologische obstakels te overwinnen.

naar boven

Neptunus Conjunct Ascendant

De conjunctie van Neptunus op de Ascendant geeft aan dat u zeer sensitief bent en wellicht spiritueel begaafd. Uw grip op de echte wereld is losjes tot wankel, u moet meer houvast zoeken.

U bent fysiek gevoelig voor het maatschappelijke onrecht dat u waarneemt, het kan u letterlijk ziek maken. Omdat uw omgeving zo veel effect op u heeft, moet u proberen om negativiteit te weren.

U staat klaar voor onderdrukten en emotioneel verstoorden en bent vergevingsgezind naar degenen die buiten hun schuld aan de zelfkant staan.

U maakt uzelf druk over dingen waaraan u niets kunt doen. Door schuldgevoelens krijgt u de neiging uzelf terug te trekken in een wereld die vrij is van verantwoordelijkheid.

Ga om met mensen die met beide benen op de grond staan, dat zijn goede tegenhangers voor uw oeverloos instabiele temperament. Er is grote behoefte aan uw sympathieke medeleven, dus het heeft geen zin u af te wenden van mensen die uw hulp kunnen gebruiken.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Christian Fili [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 25 mei 1959 kloktijd: 17:30
in Bastia, Italy U.T: 16:30
12e33, 43n04 sterrentijd: 09:30:14

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 3°42'54 in huis 7 direct
Maan Steenbok 17°46'54 in huis 3 direct
Mercurius Stier 23°37'54 in huis 7 direct
Venus Kreeft 16°49'19 in huis 9 direct
Mars Kreeft 26°11'18 in huis 9 direct
Jupiter Schorpioen 26°15'26 in huis 1 retrograde
Saturnus Steenbok 5°53'54 in huis 2 retrograde
Uranus Leeuw 12°46'28 in huis 9 direct
Neptunus Schorpioen 4°50'38 in huis 12 retrograde
Pluto Maagd 1°42'15 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 11°42'00 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 10°30'06
2de huis Boogschutter 9°31'49
3de huis Steenbok 13°41'37
Imum Coeli Waterman 20°09'13
5de huis Vissen 22°51'37
6de huis Ram 19°18'02
Descendant Stier 10°30'06
8ste huis Tweelingen 9°31'49
9de huis Kreeft 13°41'37
Medium Coeli Leeuw 20°09'13
11de huis Maagd 22°51'37
12de huis Weegschaal 19°18'02

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 7°32
Zon Oppositie Jupiter 7°27
Zon Inconjunct Saturnus 2°11
Zon Inconjunct Neptunus 1°08
Zon Vierkant Pluto 2°01
Maan Driehoek Mercurius 5°51
Maan Oppositie Venus 0°58
Maan Sextiel Ascendant 7°17
Mercurius Sextiel Mars 2°33
Mercurius Oppositie Jupiter 2°38
Mars Driehoek Jupiter 0°04
Jupiter Vierkant Pluto 5°27
Saturnus Sextiel Neptunus 1°03
Saturnus Driehoek Pluto 4°12
Saturnus Sextiel Ascendant 4°36
Uranus Vierkant Ascendant 2°16
Neptunus Sextiel Pluto 3°08
Neptunus Conjunct Ascendant 5°39
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst