•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 08:28 UT/GMT
  Sol640'49"9s04
  Måne312'54"19n54
  Merkur1321'10"7s48
  Venus1759'18"6s03
  Mars185' 7"22s34
  Jupiter230'15"17s23
  Saturn72'24"22s22
  Uranus2545'46"9n27
  Neptun1339'32"7s16
  Pluto2031'45"21s30
  Sand Månek.1449' 6"16n23
  Chiron271'56"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Leslie Creed [Adb], født 27 April 1928
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Leslies fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Leslie med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Dette betyder ikke, at han har en svag personlighed ­ det er langtfra tilfældet ­ men det skyldes, at det at blive ladt alene hos ham frembringer en følelse af, at hele grundlaget for hans verden pludselig er blevet trukket væk under fødderne på ham. I skolen vil han sikkert

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Leslies indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans virkelighed og følelse af tryghed består af det, han kan se, røre, lugte, smage, høre og eje. Selv det simpleste stykke legetøj kan være tilstrækkeligt. Efterhånden som han bliver større, vil naturens skønhed, glæden ved et kæledyr eller blot en solrig sommerdag straks [...]

[..] På grund af intensiteten i hans følelser og hans stærke stolthed, er Leslie ikke noget fleksibelt barn, og han har behov for at blive behandlet med venlighed og generøsitet. Det vil være en meget dårlig idé at gøre nar af ham, selv når det kun er ment som "harmløst" drilleri, [...]

Skjulte træk

[..] Idet han ellers i bund og grund er et så direkte og pålideligt barn, vil forældrene og familien sandsynligvis tidligt vænne sig til at stole på hans styrke og evne til at klare sig selv og i stedet rette deres opmærksomhed mod søskende, der tilsyneladende er mere udsatte. Således kan [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men han er også hurtig til at indrømme sin beundring for de mennesker, som han gerne vil ligne, og er ikke det mindste forlegen ved at blive betaget og sin tendens til heltedyrkelse. Han kan derimod have sværere ved at forholde sig til jævnbyrdige ­ især skolekammerater [...]

Leslie længes efter en følelsesmæssig fortrolighed med sin far ­ en følelse af at være tryg og blive passet på af en venlig og nænsom beskytter. Selv om man traditionelt betragter sådanne egenskaber som "moderlige", har Leslie ikke desto mindre et billede af sin far som [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt