•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 10:56 UT/GMT
  Sol546'41"9s23
  Måne2022'32"18n49
  Merkur1139'23"8s32
  Venus1652' 6"6s30
  Mars1733' 1"22s30
  Jupiter2258'12"17s23
  Saturn658'12"22s23
  Uranus2543'32"9n26
  Neptun1337'31"7s16
  Pluto2030'22"21s30
  Sand Månek.1448' 2"16n24
  Chiron2658'53"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Mike (1918) Wallace [Adb], født 9 Maj 1918
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Mike (1918)s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Mike (1918) med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Mike (1918) er i hemmelighed en drømmer, som udadtil sikkert giver indtryk af at være et meget mere ukompliceret og praktisk barn. Sandsynligvis vil han i en årrække ikke rigtig vide, hvilken af disse sider af personligheden der virkelig er hans. Men med forståelse og støtte

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Mike (1918)s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Mike (1918) vil kunne vise overraskende megen ægte ømhed og deltagelse allerede som ganske lille. Det betyder dog på ingen måde, at han er en lille engel, der aldrig er vranten, aldrig får raserianfald eller manipulerer til sin egen fordel. Tværtimod er han tilbøjelig til [...]

[..] En stærkere og mere beslutsom søskende kan let gøre Mike (1918) til sin slave. Måske vil Mike (1918) også prøve at efterligne en idealiseret og elsket far eller mor helt ned til de mindste detaljer og med en rørende hengivenhed. Der er noget kamæleonagtigt over ham, som [...]

Skjulte træk

[..] Efterhånden som han bliver større, kan han komme til at frygte denne uforudsigelige og splittende side af sin personlighed på grund af faren for at støde sine kære fra sig ­ selv om det netop er en stærkere følelse af at være sig selv, han dybest set har allermest brug for. Hvis han [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han vil ikke føle sig tryg ved en far eller mor eller et familiemedlem, der ofte er borte, og hvis kærlighed mangler fysisk varme. For ham hænger kærlighed og tryghed nøje sammen med den reelle fysiske tilstedeværelse af andre og ligeledes med konkrete "beviser" på deres [...]

[..] Idet Mike (1918) har en så dyb beundring for sin far og længes så meget efter at leve op til hans forventninger, vil hårdhændet autoritet eller magtmisbrug ­ uanset om det sker åbenlyst eller på en skjult, manipulerende måde ­ ikke alene være overflødigt, men det vil også [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt