•    
  Planetpositioner
  23-Mar-2018, 23:54 UT/GMT
  Sol317'41"1n19
  Måne2443'45"19n27
  Merkur1650'42"r9n43
  Venus216' 6"7n30
  Mars335' 3"23s32
  Jupiter2252'47"r17s17
  Saturn838' 5"22s17
  Uranus272'59"9n56
  Neptun1439'37"6s53
  Pluto214'12"21s27
  Sand Månek.1341'48"r16n43
  Chiron2836' 2"2n35
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Princess of the Netherlands Margarita [Adb], født 13 Oktober 1972
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Stenbukken *Solen i Vægten *Solen i 8. hus *Månen i Skytten *Månen i 12. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 7. hus *Mars i Vægten *Mars i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 13 Oktober 1972 kl. 14:33 i Nijmegen, Netherlands.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Skytte.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Stenbukken

Du er tilbøjelig til at tage et personligt forhold meget seriøst og involverer dig i almindelighed ikke, medmindre du er temmelig sikker på, at det bliver permanent. I så fald kaster du dig helhjertet ind i det.

Når du vælger en partner, har du en beroligende, stabiliserende indflydelse. Ideelt set bør du finde en mere flagrende partner, som har brug for din beroligende effekt.

Det vil være klogt af dig at følge partneren i kærlighedsakten. Lær at lukke op og afprøve nye ideer for at få gnisten til at tænde igen.

Hvis forholdet ikke går godt, bør du undgå at bruge sex til at dominere din partner. I stedet for at klynge dig til en hendøende affære bør du gøre en effektiv indsats for at ændre forholdet eller se at komme ud af det.

til top

Solen i Vægten

Det, du begærer mest i et forhold, er bestandig vækst og udvikling.

Derfor bør du undgå en kæreste, som ønsker at slå sig til ro i et varmt, hyggeligt, trygt forhold. Søg efter en mere eventyrglad person, som altid er på udkig efter nye metoder til at krydre forholdet og holde det i bevægelse.

Den egentlige prøve på et lykkeligt forhold handler om, hvorvidt I begge forstår at vælge den rette kurs mellem udvikling og stabilitet og undgå revene på begge sider.

Hvis I kan holde kursen, vil I helt sikkert blive et par, som udforsker følelsernes og den gensidige kommunikations verden, og I vil lære langt mere end de fleste andre om, hvad det er, der gør et forhold godt eller dårligt.

Hvis du og din kæreste er kreative og gensidigt lydhøre i jeres forhold, vil jeres kærlighed bliver et varigt og spændende eventyr.

Annoncering
til top

Solen i 8. hus

Denne placering giver seksualiteten en meget fysisk form og gør håndgribelig intimitet meget vigtig for dig.

På grund af dit talent for intuition kan du have en betydelig ubevidst magt over andre, således at du kan styre dem uden deres vidende. Du bør altid være forsigtig med din brug af denne "dyriske udstråling," som kan være mere eller mindre "overnaturlig," så du ikke uretmæssigt udnytter din partner eller kaster jer ud i en unødvendig magtkamp.

Du kan blive tiltrukket af en partner, som er betydeligt ældre eller yngre end dig, en situation, hvor den ene part er en hel del mere erfaren og underviser den anden. Men uanset hvem du involverer dig med, så er intensitet dit nøglebegreb.

til top

Månen i Skytten

Selv i situationer, som kunne gøre andre triste og modfaldne, kan du finde en gnist af latter og munterhed, som gør alting lysere og mere fornøjeligt.

Du bør finde en kæreste, som deler din ubekymrede og brede tilgang til livet.

Formodentlig har du et meget rigt fantasiliv, som nogle mennesker kan opfatte som overdrevent. Men du skaber fantasier hovedsageligt for deres egen skyld, og du nyder at skabe dem lige så meget som at realisere dem.

I det lange løb er dit kærlighedsudtryk mere i stil med en varm og venlig pejs en sen efterårsnat: gemytligt, behageligt, essensen af et lykkeligt kammeratskab.

til top

Månen i 12. hus

Du skal være forsigtig med ikke at reagere for hurtigt på en kæreste og bør altid tænke dig om en ekstra gang, før du direkte binder dig til noget som helst. Der vil være mange gange, hvor det vil være bedre at tage hensyn til din kærestes følelser ved ikke at fare ind og fortælle hele sandheden, også selvom du måske føler, at du burde gøre det.

Uanset hvilken slags forhold du befinder dig i, så skal der en hel del sjælegranskning til for at finde ud af din kærestes og dine egne dybeste, følelsesmæssige motiver. Skjulte handlinger og holdninger skal afdækkes og redes ud, men belønningen er en dyb, gensidig selvindsigt, som kun få andre opnår.

For dig er et virkelig vellykket kærlighedsforhold et, som er intenst opløftende, ja ligefrem katarsisk.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 11 og tolkes derfor i hus 12.

til top

Venus i Jomfruen

Du føler dig sikkert mest tryg ved en velkendt kæreste, som har et godt kendskab til dine vaner og ønsker. For at du skal kunne nyde kærligheden mest, må din partner være fuldkommen klar over, hvad du kan lide og ikke lide. Lad ikke en antikveret morals tabuer afholde dig fra at leve op til dine kærlighedsmæssige potentialer.

Du og din kæreste kan have glæde af at skrive jeres fantasier ned i detaljer og udveksle omkring dem. Dette kan gøre jeres elskov til en drøm, der bliver virkeliggjort på dens egne betingelser.

Annoncering
til top

Venus i 7. hus

Du har ikke særlig stor glæde af sex, hvis din partner er utryg eller fysisk utilfreds med, hvad der foregår. Du er derfor en særdeles betænksom elsker, for det er en af dine primære interesser at sørge for, at din partner har det fornøjeligt, så du også kan have det godt.

Du bliver mest stimuleret af en kæreste, som faktisk på mange måder er meget anderledes end dig, i det mindste personlighedsmæssigt.

Men sørg for, at du er en jævnbyrdig partner i alle forhold, og lad ikke nogen udnytte dit behov for en kæreste ved at give dig mindre, end du fortjener.

til top

Mars i Vægten

Du vil sandsynligvis være den, der opfordrer til forandringer i et forhold, og dine forhold er sjældent statiske.

Selvom du måske bevidst forsøger at indføre forandringer i en atmosfære af ærlig justering og mulig forsoning, kan du glide over i et mønster med omskiftelser og forandringer for deres egen skyld. Vær helt sikker på, at noget bør forandres, før du giver dig i kast med at rokkere om på tingene.

Du er så interesseret i retfærdighed i et forhold, at du kan træde lidt i baggrunden, hvis du føler, at det er i jævnbyrdighedens interesse.

I forbindelse med fysisk kærlighed er du meget betænksom og opsat på at behage, idet du gør dig umage for at finde ud af, hvad din partner nyder. Din stil er ganske aktiv og livlig, og du har det bedst sammen med en, der reagerer lige så levende.

til top

Mars i 8. hus

Du kan godt lide at opretholde en vis fornemmelse af mysterium vedrørende din stil og din motivation i forbindelse med seksualitet, og dette kan føje både magt og tiltrækning til dit image, sådan som andre ser det. For at bevare kontrollen med dine til tider komplekse og underjordiske indre kræfter må du gøre en ekstra indsats for at udforske dem og nå frem til et niveau præget af en effektiv selverkendelse.

Seksuel aktivitet har en meget oplivende indvirkning på din konstitution.

På grund af din egen beskaffenhed er du ret god til at udrede de rodede forviklinger i andre menneskers personlige tilværelse. I et kærlighedsforhold er du i stand til at forfølge de tilsyneladende godt skjulte motiver, som afslører din partners særlige behov, og derefter tilfredsstille dem.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Princess of the Netherlands Margarita [Adb] (kvinde)
født den 13. oktober 1972 lokaltid: 14:33
i Nijmegen, NETH U.T.: 13:33
5e51, 51n50 sid. tid: 15:25:14

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 20°18'41 i hus 8 direkte
Måne Skytte 28°25'14 slutningen af hus 11 direkte
Merkur Skorpion 6°14'28 i hus 9 direkte
Venus Jomfru 9°28'48 i hus 7 direkte
Mars Vægt 8°08'49 i hus 8 direkte
Jupiter Stenbuk 2°04'14 i hus 12 direkte
Saturn Tvilling 20°29'20 i hus 5 retrograd
Uranus Vægt 18°48'24 i hus 8 direkte
Neptun Skytte 3°25'47 i hus 10 direkte
Pluto Vægt 2°36'16 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 21°17'48 i hus 1 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 18°33'37
2.Hus Fisk 15°07'24
3.Hus Vædder 27°57'43
Imum Coeli Tyr 23°41'28
5.Hus Tvilling 12°19'01
6.Hus Tvilling 29°04'17
Descendant Krebs 18°33'37
8.Hus Jomfru 15°07'24
9.Hus Vægt 27°57'43
Medium Coeli Skorpion 23°41'28
11.Hus Skytte 12°19'01
12.Hus Skytte 29°04'17

Større aspekter
Sol Trigon Saturn 0°11
Sol Konjunktion Uranus 1°30
Sol Kvadrat Ascendant 1°45
Måne Sekstil Merkur 7°49
Måne Konjunktion Jupiter 3°39
Måne Opposition Saturn 7°56
Måne Kvadrat Pluto 4°11
Merkur Sekstil Venus 3°14
Merkur Sekstil Jupiter 4°10
Mars Sekstil Neptun 4°43
Mars Konjunktion Pluto 5°33
Jupiter Kvadrat Pluto 0°32
Saturn Trigon Uranus 1°41
Saturn Kvinkuns Ascendant 1°56
Uranus Kvadrat Ascendant 0°15
Neptun Sekstil Pluto 0°50
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt