•    
  Actuele planetaire posities
  20-apr-2018, 03:27 UT/GMT
  Zon00'35"11n28
  Maan2327'27"19n32
  Mercurius543'23"0n49
  Venus2427'18"19n14
  Mars1810'10"23s06
  Jupiter2039'37"r16s41
  Saturnus98'43"r22s14
  Uranus2834'28"10n29
  Neptunus1533'45"6s32
  Pluto2117' 9"21s28
  Ware Knoop1119'48"r17n23
  Cheiron09' 3"3n12
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Princess of the Netherlands Margarita [Adb], geboren op 13 oktober 1972
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Steenbok *Zon in Weegschaal *Zon in het Achtste Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Maagd *Venus in het Zevende Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 13 oktober 1972 om 14:33 in Nijmegen, Netherlands.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Steenbok

U neemt elke persoonlijke relatie vrij serieus en gaat over het algemeen niet zomaar iets aan, tenzij u vrij zeker bent dat die liefde een lang leven beschoren is. Als dat zo is geeft u zich ook volledig over.

Wanneer u een partner kiest is uw invloed kalmerend en stabiliserend. Een wispelturige geliefde die baat heeft bij uw rust, zou ideaal voor u zijn.

U doet er verstandig aan de aanwijzingen van uw geliefde op te volgen in het liefdesspel. Leer om uzelf open te stellen en nieuwe ideeën uit te proberen die het vuur brandende houden.

Als uw relatie niet goed is, gebruik seks dan niet als wapen om uw partner te domineren. Onderneem actieve pogingen om iets te veranderen of maak het uit, in plaats van uzelf vast te klampen aan een doodlopende affaire.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Deze stand geeft aan dat fysieke seksualiteit en tastbare intimiteit uiterst belangrijk voor u zijn.

Door uw ijzersterke intuïtie oefent u wellicht onbewust behoorlijk veel macht over anderen uit en hebt u controle over hen zonder dat zij het beseffen. Wees te allen tijden voorzichtig met deze 'dierlijke aantrekkingskracht', die min of meer bovenzinnelijk kan zijn, zodat u geen misbruik maakt van uw partner of onnodig in machtspelletjes verstrikt raakt.

U voelt zich wellicht aangetrokken tot een partner die aanzienlijk ouder of jonger is dan u, waardoor de situatie zich voordoet dat een partner meer ervaring heeft en de ander dingen leert. Met wie u ook iets hebt, intensiteit is het sleutelwoord.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Zorg ervoor dat u niet al te overhaast reageert op een geliefde en denk twee keer na voor u zich compleet bindt aan wie of wat dan ook. Het is vaak beter om de gevoelens van uw geliefde te sparen door niet overhaast de hele waarheid te onthullen, ook al hebt u het gevoel dat dat beter is.

Wat voor relatie u ook hebt, het kost een hele hoop graafwerk om de ware emotionele motieven van zowel uzelf als uw geliefde te achterhalen. Verborgen ondernemingen en agenda's moeten worden onthult en uitgeplozen, maar de beloning is een diepgaand verbond op basis van wederzijds zelfinzicht, iets dat maar voor weinig mensen is weggelegd.

Voor u is een echt succesvolle relatie er een die innig, opbeurend en zelfs therapeutisch is.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.

naar boven

Venus in Maagd

U voelt zich waarschijnlijk het meest op uw gemak bij een vertrouwde geliefde die uw gewoontes en verlangens goed kent. Om optimaal van de liefde te kunnen genieten moet uw partner precies op de hoogte zijn van uw voor- en afkeuren. Laat achterhaalde morele taboes u er niet van weerhouden om uw liefdespotentieel optimaal aan te boren.

Het kan een feest zijn voor u en uw geliefde om uw fantasieën tot in details op te schrijven en uit te wisselen. Dan kan het liefdesspel, op een heel eigen manier, een droom zijn die uitkomt.

Adverteren
naar boven

Venus in het Zevende Huis

Seks kan u niet boeien als uw geliefde zich niet prettig voelt, fysiek ontevreden is of teleurgesteld over hoe dingen verlopen. U bent daarom een uiterst attente geliefde, want het gaat er voor u om dat uw partner het naar de zin heeft, pas dan geniet u ook.

Een geliefde die qua persoonlijkheid echt heel anders is dan u, in alle opzichten, is voor u het meest opwindend.

Maar houdt u wel in de gaten dat u een gelijkwaardige partner bent in elke relatie. Laat niemand uw behoefte aan een geliefde misbruiken door u niet alles te geven wat u verdient.

naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

U houdt graag een bepaald mysterie op over uw aanpak en motivaties omtrent seksualiteit. Dat voegt macht en aantrekkingskracht toe aan uw imago zoals anderen dat zien. Om uw soms complexe en aanzienlijke innerlijke krachten te kunnen beheersen, moet u bepaalde stappen ondernemen om ze te onderzoeken en een bepaald niveau van zelfinzicht bereiken.

Seksuele activiteiten hebben een verfrissend effect op uw gestel.

Met uw systeem bent u vrij goed in het ontrafelen van verwarrende toestanden in andermans levens. In een liefdesrelatie weet u verborgen redenen op te sporen die de speciale behoeften van uw partner verhullen en die vervolgens te bevredigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Princess of the Netherlands Margarita [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 13 oktober 1972 kloktijd: 14:33
in Nijmegen, NETH U.T: 13:33
5e51, 51n50 sterrentijd: 15:25:14

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 20°18'41 in huis 8 direct
Maan Boogschutter 28°25'14 eind van huis 11 direct
Mercurius Schorpioen 6°14'28 in huis 9 direct
Venus Maagd 9°28'48 in huis 7 direct
Mars Weegschaal 8°08'49 in huis 8 direct
Jupiter Steenbok 2°04'14 in huis 12 direct
Saturnus Tweelingen 20°29'20 in huis 5 retrograde
Uranus Weegschaal 18°48'24 in huis 8 direct
Neptunus Boogschutter 3°25'47 in huis 10 direct
Pluto Weegschaal 2°36'16 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Steenbok 21°17'48 in huis 1 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 18°33'37
2de huis Vissen 15°07'24
3de huis Ram 27°57'43
Imum Coeli Stier 23°41'28
5de huis Tweelingen 12°19'01
6de huis Tweelingen 29°04'17
Descendant Kreeft 18°33'37
8ste huis Maagd 15°07'24
9de huis Weegschaal 27°57'43
Medium Coeli Schorpioen 23°41'28
11de huis Boogschutter 12°19'01
12de huis Boogschutter 29°04'17

Majeure aspecten
Zon Driehoek Saturnus 0°11
Zon Conjunct Uranus 1°30
Zon Vierkant Ascendant 1°45
Maan Sextiel Mercurius 7°49
Maan Conjunct Jupiter 3°39
Maan Oppositie Saturnus 7°56
Maan Vierkant Pluto 4°11
Mercurius Sextiel Venus 3°14
Mercurius Sextiel Jupiter 4°10
Mars Sextiel Neptunus 4°43
Mars Conjunct Pluto 5°33
Jupiter Vierkant Pluto 0°32
Saturnus Driehoek Uranus 1°41
Saturnus Inconjunct Ascendant 1°56
Uranus Vierkant Ascendant 0°15
Neptunus Sextiel Pluto 0°50
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst