•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 11:12 UT/GMT
  Sol446'58"9s45
  Måne625'45"16n33
  Merkur947'32"9s20
  Venus1537'59"6s59
  Mars1657'36"22s26
  Jupiter2255'46"17s22
  Saturn653'30"22s23
  Uranus2541' 6"9n25
  Neptun1335'16"7s17
  Pluto2028'49"21s30
  Sand Månek.1447'29"16n24
  Chiron2655'32"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Erma Bombeck [Adb], født 21 Februar 1927
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ermas fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Erma med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Ligesom andre børn behøver Erma også tid og plads til sig selv, men hun har svært ved at bede om det på grund af sin dybe frygt for at blive afvist og ladt alene. Fordi andres følelser betyder så meget for hende, er hun tilbøjelig til at tilsidesætte sine egne ønsker for

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ermas indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Men efterhånden som hun vokser op, vil hun lidt efter lidt blive i stand til at forstå, hvad disse følelser udspringer af, og hendes umiddelbare respons vil være at tilbyde hjælp og trøst ­ selv om dette måske blot består i at gå hen omfavne den person, som hun kan mærke [...]

Ermas behov for at føle sig ét med dem, hun elsker, er så stort, at hun ikke kan bære at blive lukket ude eller ignoreret. Det kan tage hende meget lang tid at udvikle en fornemmelse for grænser, fordi hun har så svært ved at føle andre som adskilte fra sig selv. Hun har [...]

Skjulte træk

[..] Det er, som om hun pludselig bliver klar over sin stærke afhængighed af andre og prøver at løsrive sig for at blive fri for byrden af sine følelsesmæssige bånd. I sådannne perioder kan hun blive yderst irritabel, aggressiv og ufølsom med en stærk trang til at sabotere de [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun vil altid føle sig glad og tryg sammen med mennesker, der deler hendes længsel efter harmoni og behov for at opleve en verden, hvor mennesker behandler hinanden ordentligt. Opmærksomhed og interesse betyder meget for hende ­ hun har behov for at blive lyttet til, ikke [...]

[..] Idet moderen for hende står som symbol på en universel moral og etik, er hun yderst sårbar over for kulde eller kritik fra sin mor ­ hvadenten den er virkelig eller indbildt. Derfor vil Erma sikkert allerede i ung alder stræbe efter at være sådan, som hun forestiller sig, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt