•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 20:21 UT/GMT
  Sol710'41"8s52
  Måne1021'58"20n03
  Merkur1417'26"7s23
  Venus1836'23"5s48
  Mars1822'48"22s36
  Jupiter231'19"17s23
  Saturn74'42"22s22
  Uranus2547' 1"9n28
  Neptun1340'40"7s15
  Pluto2032'30"21s30
  Sand Månek.1449'49"16n23
  Chiron273'37"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Heide Keller [Adb], født 15 Oktober 1939
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Skorpionen *Ascendanten i Tyren, Venus i 7. hus *Solen i 6. hus *Månen i 7. hus *Merkur i opposition til Ascendanten *Venus i 7. hus *Venus i opposition til Ascendanten *Saturn i 12. hus *Saturn i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 15 Oktober 1939 kl. 18:00 i Düsseldorf, Germany.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Vægten, Månen i Skorpionen

Disse astrologiske placeringer tyder på en klog og skarpsindig personlighed. Du har tendens til at blive aggressiv og er ofte direkte blasfemisk. Når noget kommer dig på tværs, hævner du dig med fuld styrke. Du nyder at udstille dit vid og dine kundskaber og gør et stort nummer ud af at fortælle andre om dine forskellige succeser og sejre. Dette praleri med egne resultater vil dog i virkeligheden komme til at skade dig, for det vækker andres modvilje. Du har hang til de mørke sider af tilværelsen, og din fantasi kan være morbid. Du er fascineret af de mystiske, ondsindede kræfter i universet. Du er et natmenneske og tænker ofte på døden, det endegyldige og mysteriet ved livet efter døden.

Nøglen til en mere harmonisk personlighed ligger i en udvikling af optimisme og anerkendelse af det gode, som findes i verden.

til top

Ascendanten i Tyren, Venus i 7. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, var Tyrens tegn på vej op over horisonter. Dets hersker, Venus, er placeret i 7. hus.

Tyren er det andet tegn i Dyrekredsen, og under dens styre hersker der beslutsomhed, sund fornuft, ejendomsfølelse og en tendens til at søge materiel velstand.

Du virker som en solid, sikker, ja ligefrem langsom person, som holder af at styre efter det håndgribelige og ikke bryder sig om abstrakte spekulationer.

Du er loyal og vedholdende i kærlighed. Din generelle indstilling er venlig, og du udviser stor tålmodighed i omgangen med andre. Du er et sanseligt menneske og kan lide at fordybe dig i sunde, men altid fornøjelige aktiviteter. Trods dette besidder du imidlertid en kolossal evne til at udøve både viljefasthed og fysisk styrke. En større vanskelighed i dit liv skyldes din mangel på smidighed; når først du har truffet en beslutning, lukker du af over for alle andre forslag eller meninger.

Annoncering
Venus, som styrer dit liv, står i 7. hus, hvilket giver dig mulighed for gennem ægteskab og personlige forbindelser at tilegne dig de egenskaber, som du mangler.

Endelig vil du også få succes i offentlige forehavender, et område som du har en stærk tilbøjelighed for.

Indre fred og harmoni opstår gennem dit forhold til omgivelserne uden for dig selv.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Månen i 7. hus

Månen stod i dit 7. hus ved fødslen. Der kan opstå et spændende kærlighedsforhold på et tidligt stadium i livet. Du bør dog advares om, at denne partner, medmindre senere tydninger modificerer dette, kan være ret svingende i sin tilknytning.

Du er også et menneske, som i løbet af sit parforhold spiller en lang række af forskellige personlighedsroller, og som sjældent viser sin sande natur i intime situationer.

til top

Merkur i opposition til Ascendanten

Merkurs opposition til Ascendanten betyder, at du, når det er muligt, forsøger at indtage de samme standpunkter som de mennesker, du omgås. Du er bange for, at du skal blive afvist, og venter derfor, indtil du har hørt, hvad dine bekendte siger, før du udtrykker dig. Faktisk gør du dig alt for store anstrengelser for, at andre skal kunne lide dig; du vil blive mere respekteret, hvis du er mere oprigtig og mindre overbevisende. Med dit talent for effektiv kommunikation kan du få størst succes i en beskæftigelse, som kræver en tæt, intim kontakt med andre mennesker. Selvom du rent faktisk kan lide mennesker og har brug for dem, så ønsker du ikke at føle dig forpligtet over for dem. Du er uafhængig og hader at få din frihed begrænset, om det så blot er midlertidigt.

Annoncering
til top

Venus i 7. hus

Venus stod i dit 7. hus ved fødslen. Med hensyn til ægteskab og andre intime relationer er dette en af de bedste påvirkninger, der findes. Du har udsigt til et lykkeligt forhold med et meget tiltalende, kærligt og behageligt menneske. Du har mulighed for at opnå både følelsesmæssig og økonomisk vinding af denne forbindelse.

Din individualitet trænger sig ind på omgivelserne, og dette vil medføre lykke og yde psykisk kompensation for dine eventuelle mangler. I din udveksling med andre mennesker vil der udvikle sig nogle harmoniske relationer.

Du vil skabe balance gennem en følelsesladet kærlighed, æstetik, kunst og relationer til andre mennesker.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Venus i opposition til Ascendanten

Venus i opposition til Ascendanten tyder på, at du føler dig tiltrukket af forfinede og sofistikerede mennesker. Du er velopdragen, og almindeligvis har andre mennesker en positiv opfattelse af dig. Du gør indrømmelser, hvis det er nødvendigt for at bevare et harmonisk forhold.

Selvom du virker selvsikker og fuld af selvtillid, kan du have svært ved at stå alene. Du arbejder hårdt, men skjult for at sikre dig, at andre mennesker nærer varme følelser over for dig. Du håber, at ingen opdager dine negative egenskaber eller finder ud af, hvor usikker du i virkeligheden er.

Dine bedste reklameagenter er dine venner, som frit berømmer dine dyder, når nogen spørger dem.

På overfladen er du medgørlig, blid og charmerende, men under overfladen konspirerer du og lægger hemmelige planer for at skabe en bedre tilværelse for dig selv ved hjælp af de mennesker, du omgås.

til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.

til top

Saturn i konjunktion med Ascendanten

Saturns konjunktion med Ascendanten tyder på, at du er konservativ og selvdisciplineret. Du har tendens til at være genert ved at skulle hævde dig, hvorfor andre mennesker kan komme til at tro, at du er ligeglad med dem.

Din mangel på selvtillid vil til sidst blive erstattet af selvsikkerhed, efterhånden som du ved erfaringens hjælp lærer at forstå dig selv. Du ejer ikke den aggressive drivkraft, som gør indtryk på folk ved det første møde, men du udstråler pålidelighed, og de lærer at stole på dig.

Du er dygtig til at mobilisere dine resurser og vil med sikkerhed nå dine mål, men du undervurderer dine evner.

Du er næsten for ansvarlig og vil aldrig svigte nogen, som er afhængige af dig. Lær at holde mere af dig selv, så du kan komme til at føle, at du fortjener de gode ting i livet, som du arbejder så flittigt på at opnå. Du kan blive et offer for personer, som udnytter din manglende vilje til at slås for egne rettigheder, men den slags hændelser glemmer du aldrig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Heide Keller [Adb] (kvinde)
født den 15. oktober 1939 lokaltid: 18:00
i Düsseldorf, GER U.T.: 17:00
6e47, 51n12 sid. tid: 19:00:26

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 21°26'14 i hus 6 direkte
Måne Skorpion 29°05'33 i hus 7 direkte
Merkur Skorpion 6°51'46 i hus 7 direkte
Venus Skorpion 1°59'32 slutningen af hus 6 direkte
Mars Vandbærer 9°38'52 i hus 11 direkte
Jupiter Vædder 1°27'52 i hus 12 retrograd
Saturn Vædder 28°18'51 i hus 12 retrograd
Uranus Tyr 21°04'18 i hus 1 retrograd
Neptun Jomfru 24°06'23 i hus 6 direkte
Pluto Løve 2°49'51 slutningen af hus 4 direkte
Sand Måneknude Vægt 29°16'45 i hus 6 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 3°41'49
2.Hus Tvilling 6°24'04
3.Hus Tvilling 26°17'30
Imum Coeli Krebs 13°54'43
5.Hus Løve 4°13'11
6.Hus Jomfru 5°10'05
Descendant Skorpion 3°41'49
8.Hus Skytte 6°24'04
9.Hus Skytte 26°17'30
Medium Coeli Stenbuk 13°54'43
11.Hus Vandbærer 4°13'11
12.Hus Fisk 5°10'05

Større aspekter
Sol Opposition Saturn 6°53
Sol Kvinkuns Uranus 0°22
Måne Trigon Jupiter 2°22
Måne Kvinkuns Saturn 0°47
Måne Sekstil Neptun 4°59
Måne Trigon Pluto 3°44
Merkur Konjunktion Venus 4°52
Merkur Kvadrat Mars 2°47
Merkur Kvadrat Pluto 4°02
Merkur Opposition Ascendant 3°10
Venus Kvinkuns Jupiter 0°32
Venus Opposition Saturn 3°41
Venus Kvadrat Pluto 0°50
Venus Opposition Ascendant 1°42
Mars Kvadrat Ascendant 5°57
Jupiter Trigon Pluto 1°22
Saturn Kvadrat Pluto 4°31
Saturn Konjunktion Ascendant 5°23
Uranus Trigon Neptun 3°02
Pluto Kvadrat Ascendant 0°52
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt