•    
  Actuele planetaire posities
  27-apr-2018, 07:58 UT/GMT
  Zon70'56"13n51
  Maan348'21"2n10
  Mercurius1015'53"1n41
  Venus312'24"21n28
  Mars2142'14"22s50
  Jupiter1949'18"r16s28
  Saturnus94'45"r22s14
  Uranus2859' 8"10n37
  Neptunus1545'46"6s28
  Pluto2116'54"r21s28
  Ware Knoop111'12"r17n28
  Cheiron031'24"3n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Elmer Gedeon [Adb], geboren op 15 april 1917
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Elmer's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Elmer al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dat hij een goed verstand heeft blijkt uit het feit dat hij zich snel bepaalde begrippen eigen maakt, uit het plezier waarmee hij aan anderen duidelijk wil maken hoe hij over bepaalde dingen denkt, en uit de manier waarop hij steeds meer aan bepaalde normen en waarden vasthoudt,

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Elmer's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het verlangen om de wereld te ontdekken is ook heel sterk in hem aanwezig, want elke verre horizon die hem wenkt om het bekende en het vertrouwde achter zich te laten, fascineert hem. Hij keert zich met zijn vrolijkste glimlach en zijn meest onderzoekende blik naar iedereen [...]

[..] Wat hij met zijn jonge maar scherpe ogen zag gebeuren is vaak ook erger dan het zo op het eerste gezicht leek. Elmer is zo op anderen betrokken, dat hij zelfs al totaal overstuur kan raken als hij maar even alleen gelaten wordt. Hij heeft mensen om zich heen nodig ­ niet [...]

Verborgen trekjes

[..] Deze introverte kant, die maakt dat hij graag met zijn eigen gedachten alleen is, is een heel belangrijke factor, die evenwicht brengt. Het kan helpen om zijn karakter te vormen en sterker te maken, want hij past zich erg snel aan anderen aan, en heeft veel behoefte aan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Wel is het opmerkelijk, hoe hij eerder op basis van het mentaal op dezelfde lijn zitten een gevoel van "familie" ontwikkelt, dan op grond van biologische verwantschap. Hij vindt het moeilijk om voortdurend aandacht te geven aan het gezin waar hij deel van uitmaakt, alleen [...]

[..] Het antwoord op zijn vragen moet rechtstreeks van zijn vader zelf komen, niet via andere leden van het gezin, die wellicht weer hun eigen emotionele grieven hebben, en een heel eigen interpretatie. Elmer wil en hoeft geen vader die volmaakt is. Hij wil een vader die eerlijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst