•    
  Planetpositioner
  22-Mar-2018, 17:07 UT/GMT
  Sol21'19"0n48
  Måne644'45"16n46
  Merkur1654' 7"9n39
  Venus1930'54"6n52
  Mars251'35"23s32
  Jupiter2256'10"r17s18
  Saturn834'53"22s17
  Uranus2658'52"9n54
  Neptun1436'48"6s54
  Pluto213' 3"21s27
  Sand Månek.1344'49"r16n42
  Chiron2831'27"2n33
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Buzz Aldrin [Adb], født 20 Januar 1930
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Buzz' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Buzz med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

Intelligens og klarhed stråler fra Buzz' øjne, for han er et barn, der iagttager livet med dyb nysgerrighed og med en ivrig trang til at lære alt, hvad han kan, om verden og dens mennesker. Han vil sandsynligvis synes, at udfordringerne i skolearbejde og lignende er spændende

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Buzz' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Selv hvis forældrene og de andre medlemmer af familien er vant til højlydte skænderier og smadret porcelæn og ikke tager deres vredesudbrud særlig alvorligt, vil han aldrig kunne vænne sig til en sådan opførsel. Det bedste vil i så fald være at gøre en indsats for at begrænse [...]

[..] Han er et af livets ægte blomsterbørn, idet han tror det bedste om folk og optimistisk forventer, at venlighed altid bliver gengældt. I lighed med enhver anden medfødt evne har også hans forfinelse og kærlighed til skønhed en bagside. Han kan nemlig alt for let blive udnyttet [...]

Skjulte træk

[..] Men sådanne basale instinkter er ikke alene sunde og naturlige, de vil også kunne give ham den nødvendige hårdførhed og modstandskraft over for pres og forsøg på udnyttelse fra omgivelsernes side. Denne hemmelige side af Buzz er også af stor betydning for hans fysiske vitalitet, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] De forskellige yndefulde iklædninger af hengivenhed betyder meget for ham, og han har ikke let ved at forstå folk, der viser deres følelser på praktiske, men uinspirerende måder, eller som viser for meget rå følelsesintensitet. Han kan være en rigtig flirt og charmetrold, [...]

[..] Da Buzz længes efter at få del i sin fars følelser og indre drømmeverden, er kvaliteten af samværet i den tid, far og søn har sammen, af stor betydning ­ også hvis et stort arbejdspres eller konflikter i familien afbryder samværet i perioder. Forældrenes indbyrdes problemer [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt