•    
  Planetpositioner
  24-Maj-2018, 11:56 UT/GMT
  Sol316'22"20n48
  Måne249'21"2n40
  Merkur1857'30"16n05
  Venus554'33"25n01
  Mars31'58"21s51
  Jupiter1626' 5"r15s34
  Saturn87'32"r22s18
  Uranus027'34"11n08
  Neptun1618'57"6s16
  Pluto212'56"r21s33
  Sand Månek.819'37"r18n11
  Chiron141' 7"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Buzz Aldrin [Adb], født 20 Januar 1930
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Lidt dramatik plejer ikke at gøre dig urolig, men måske vil du ikke altid nyde de følelsesmæssige udfordringer, som nogle af dine oplevelser i løbet af det kommende år med stor sandsynlighed fører med sig. Det skyldes ikke, at perioden er negativ, men snarere, at følelsesmæssig udveksling ikke lige er det område, hvor du føler dig mest hjemme. Meget af tiden vil din energi sandsynligvis fokusere på dine nære relationer og på hjemlige og familiære forhold, og det kan til tider føles, som om dine [...]

Følelsesmæssig turbulens

Pluto kvadrat Måne: Midten af januar 2017 indtil begyndelsen af december 2019

[..] Du kan blive opmærksom på nogle tvangsprægede følelser, som kan give dig en fornemmelse af, at der er en form for skæbne på spil i dit liv. Ordet "skæbne" i ordsprogsmæssig forstand - en upersonlig kraft eller energi, som dikterer begivenhedernes forløb - er [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Kynisme og fortvivlelse er ikke påkrævet; men en dosis sund realisme kan være meget nyttig, især i omgangen med stærke følelser og begær. Værdsættelse af nødvendigheden af ophør og nye begyndelser kan også hjælpe dig med at komme til at bruge tiden så [...]

Magt og magtesløshed

Pluto konjunktion Mars: Slutningen af december 2015 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Du er måske mere end nogensinde opmærksom på dit ønske om at udtrykke stærke seksuelle og følelsesmæssige behov. Det vil sandsynligvis passe dig godt at dyrke disse behov; du vil kunne udrette en hel del i denne tid på grund af din nyvundne energi og beslutsomhed. Men du [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Selvstændighed og egenrådighed

prog. Måne konjunktion Mars: Slutningen af december 2018 indtil slutningen af februar 2019

[..] Måske føler du dig også ret kappelysten lige nu og nærer et stort ønske om at blive anerkendt som den første og den bedste. Det er endnu en grund til, at du får det bedste ud af denne periode ved at være ærlig omkring dine ønsker. Din kappelyst kan, såfremt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Rollen passer ikke

Jupiter kvadrat MC: Begyndelsen af november 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] I øjeblikket søger du sandsynligvis efter muligheder for at gro, i din offentlige såvel som din private tilværelse, og for at definere nogle nye og mere spændende mål, som kan bibringe dig en følelse af mening. Men måske bør du tænke dig grundigt om, før du forlader [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Uberegnelige domme

Uranus kvadrat Merkur: Begyndelsen af juni 2018 indtil slutningen af marts 2020

[..] Periodens grundlæggende kvaliteter er positive og kreative, fordi mange gamle mentale strukturer og indstillinger sandsynligvis vil forlade dit liv. Dette kan også indebære ydre ændringer. Verdslige mål og personlige relationer, som afspejler gamle holdninger, kan [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Forankring af drømmenes verden

Saturn trigon Neptun: Midten af december 2017 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Måske vil du opdage, at du er mindre sårbar og idealistisk i forholdet til din familie, og selvom det kan betyde, at du må opgive bestemte yndede fantasier og forventninger, er du i stand til at gøre dette nu uden at føle dig krænket eller have medlidenhed [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Når man ikke får det, man ønsker

Saturn konjunktion Mars: Slutningen af januar 2019 indtil begyndelsen af december 2019

[..] Den dybere mening bag denne periode handler om en udvikling af indre disciplin og evne til at tøjle og fokusere din vilje og din energi på nogle realistiske og opnåelige mål. Hvis du kan se dit liv i dette lys, vil du muligvis være i stand til at forandre [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt