•    
  Planetpositioner
  28-Maj-2018, 09:11 UT/GMT
  Sol70'11"21n29
  Måne234'40"13s48
  Merkur2640' 5"18n39
  Venus1031'51"24n50
  Mars417'31"21s46
  Jupiter1559'21"r15s27
  Saturn754'39"r22s19
  Uranus039' 6"11n12
  Neptun1621'54"6s15
  Pluto2059'25"r21s34
  Sand Månek.746' 3"r18n19
  Chiron148'45"3n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Bodo Zinser [Adb], født 8 November 1947
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Løven *Solen i Skorpionen *Solen i 4. hus *Månen i Jomfruen *Månen i 3. hus *Venus i Skytten *Venus i 5. hus *Mars i Løven *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 8 November 1947 kl. 22:26 i Karlsruhe,.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Jomfru.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Løven

Med denne Ascendant har du en elskværdig, hengiven natur, som betoner det fysiske udtryk. Den fysiske kærlighed, du søger, er på en vis måde legende og barnlig, og andre kan opfatte dig som udadvendt og venlig.

Du synes at have en åben, ligefrem natur uden alt for mange komplikationer: selvsikker og charmerende, med en ægte, naturlig selskabelighed. Dette kan afspejle din indre natur, men som det ofte er tilfældet, kan din muntre, udadvendte fremtoning også skjule en langt mere kompliceret og indadvendt personlighed.

Ulempen ved denne dobbelthed kan være, at du kan føle dig presset til at opretholde et image, som du inderst inde ikke virkelig føler. For at kunne skabe en sand og varig udveksling må du imidlertid etablere en indre kontakt med din partner; det vil være afgørende for forholdets succes.

til top

Solen i Skorpionen

Af alle soltegn er dit tegn det, der identificerer sig mest med seksualiteten. Det skyldes, at du føler livet intenst og har behov for at udtrykke dine lidenskaber i alt, hvad du foretager dig.

Du vil blive meget fristet til at bruge din seksuelle udstråling til at drage materiel eller psykologisk fordel af din kæreste. Af den grund vil du måske foretrække nogle mindre sofistikerede partnere, hvis naivitet giver dig mulighed for at overtage styringen.

Du er sædvanligvis meget klar med hensyn til, hvad du begærer, og du ved, at det betaler sig at vente længe på at få det, der tilfredsstiller dig.

Du vil være tilbøjelig til at synke fuldkommen ned i et forhold, blive forandret af det og så til sidst gøre dig fuldkommen fri af det. Når først et kærlighedsforhold er ovre, er det for dig slut for altid. Men hverken du eller din partner vil være den samme som dengang, I traf hinanden.

Annoncering
til top

Solen i 4. hus

Du udtrykker din kærlighed lige så meget gennem de omgivelser, du skaber, som gennem fysisk seksualitet. Af den grund vil du almindeligvis først vælge en partner, når I er blevet ubrydelige venner.

Du er langt mere afslappet, når du kan elske i nogle velkendte omgivelser, som du har kontrol over. Dette kan muligvis skyldes en vis medfødt usikkerhed, men det skyldes i lige så høj grad, at for dig omfatter dette at give kærlighed langt mere end den fysiske handling.

Det vil derfor være klogt af dig at kigge efter en kæreste, hvis forestilling om hygge går i retning af en intim aften derhjemme, frem for en, der elsker at male byen rød.

til top

Månen i Jomfruen

Du har nogle helt specifikke krav til, hvad du ønsker hos en kæreste, og du har tendens til at være forsigtig, når du skal vælge en.

Du er ligeledes meget specifik, når det gælder de omgivelser, hvor I elsker, for du er ikke tryg hvor som helst eller når som helst.

Forsøg at undgå at blive alt for besiddende over for din partner, eller hvis du er nødt til at være det, så find en, der vil være absolut trofast over for dig.

Du er vældig god til at hjælpe din partner og andre med at afklare deres personlige problemer, og du giver nogle jordnære råd med hensyn til, hvordan de bedre kan realisere sig selv.

til top

Månen i 3. hus

Du udtrykker sædvanligvis dine kærlige følelser verbalt, og du bør ikke tøve med at lade din kæreste vide, hvordan du føler.

Det vil også være en god idé at tale meget med din partner om personlige problemer, idet dette for dig vil være den bedste måde at klare dem på.

Ord kan faktisk være din primære metode til at videregive kærlighed og forståelse på alle niveauer. I alle intime situationer vil dine kærlige ord og opmuntringer højne den seksuelle oplevelse, så hold dig ikke tilbage.

Dit bedste forhold til en kæreste vil være et, som er kammeratligt og afslappet og delvist præget af et bror-søsterforholds intime uformalitet.

til top

Venus i Skytten

For dig er det seksuelle fyrværkeri tilbøjeligt til at komme i vejen for den nødvendige, kærlige kommunikation, hvilket kan aflede begge parter fra den varme og det venskab, som en virkelig ægte, tilfredsstillende seksualitet betyder.

Dine eksperimenter gælder snarere den kæreste, du vælger, end jeres måde at elske på. Af den grund er dine kæreste som regel mere udadvendte og flagrende, men mindre forsigtige, end du er. Derfor må du fra tid til anden spille rollen som stabiliserende faktor.

til top

Venus i 5. hus

For dig er kærligheden en lykkelig, glad oplevelse, og din partner bør dele din åbne og optimistiske indstilling. Uanset hvad du ønsker, ønsker du det på stedet.

Selvom du værdsætter en tæt, personlig udveksling med en partner, så føler du, at dette bedre opnås mentalt frem for gennem sex.

Du nyder en dreven elsker, men gerne en, som har bevaret en form for ungdommelig uskyld, og for hvem erfaring og teknik ikke er mål i sig selv. Kærligheden bør altid bevare et skær af blomstens renhed og skønhed.

Annoncering
til top

Mars i Løven

Din tilgang til kærligheden er meget direkte og venlig, og du kan blive ret frustreret over en kæreste, som kræver en langvarig flirt, før I nærmer jer den fysiske side af kærligheden.

Men når først elskoven er sikret, kan du træffe omfattende forberedelser, især vedrørende overdådige omgivelser og luksuriøst tilbehør.

Du er den varmeste og mest åbne af alle partnere, men du kan have tendens til at gennemløbe ét eller to grundscenarier om og om igen uden helt at være klar over det.

Du er næsten for generøs over for din kæreste, især når det gælder forsyningen af kærlighedsbeviser.

til top

Mars i 1. hus

Din seksuelle energi er ganske direkte og bliver sandsynligvis ikke forvirret eller sublimeret over på andre områder.

Formentlig har du en god portion udholdenhed rent seksuelt og også på andre fysiske områder, og du køres ikke nemt træt. Derfor gør du klogt i at finde sammen med en kæreste med en tilsvarende energi og tilbøjelighed.

Du kan måske blive utålmodig i kærlighedsanliggender og ønske at komme videre i affæren med et minimum af snak eller skæmt. Dette er en ærlig afspejling af dine følelser, men du bør undgå at have for travlt; ofte vil udsættelserne, inden et forhold realiseres, give dig tid til at tænke dig om en ekstra gang og overveje, om du virkelig ønsker at binde dig til denne bestemte kæreste.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Bodo Zinser [Adb] (mand)
født den 8. november 1947 lokaltid: 22:26
i Karlsruhe, Germany U.T.: 21:26
8e24, 49n03 sid. tid: 01:08:29

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 15°37'44 i hus 4 direkte
Måne Jomfru 26°58'50 i hus 3 direkte
Merkur Skorpion 9°01'27 i hus 4 retrograd
Venus Skytte 2°49'50 i hus 5 direkte
Mars Løve 20°34'27 i hus 1 direkte
Jupiter Skytte 3°21'30 i hus 5 direkte
Saturn Løve 22°04'21 i hus 1 direkte
Uranus Tvilling 25°35'44 i hus 11 retrograd
Neptun Vægt 11°48'06 i hus 3 direkte
Pluto Løve 14°56'25 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Tyr 23°26'56 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 7°19'16
2.Hus Løve 25°13'37
3.Hus Jomfru 17°59'04
Imum Coeli Vægt 18°33'30
5.Hus Skorpion 27°28'24
6.Hus Stenbuk 6°22'50
Descendant Vandbærer 7°19'16
8.Hus Vandbærer 25°13'37
9.Hus Fisk 17°59'04
Medium Coeli Vædder 18°33'30
11.Hus Tyr 27°28'24
12.Hus Krebs 6°22'50

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 6°36
Sol Kvadrat Mars 4°57
Sol Kvadrat Saturn 6°27
Sol Kvadrat Pluto 0°41
Måne Sekstil Venus 5°51
Måne Sekstil Jupiter 6°23
Måne Kvadrat Uranus 1°23
Merkur Kvadrat Pluto 5°55
Merkur Kvadrat Ascendant 1°42
Venus Konjunktion Jupiter 0°32
Venus Trigon Ascendant 4°29
Mars Konjunktion Saturn 1°30
Mars Sekstil Uranus 5°01
Mars Konjunktion Pluto 5°38
Jupiter Trigon Ascendant 3°58
Saturn Sekstil Uranus 3°31
Neptun Sekstil Pluto 3°08
Neptun Sekstil Ascendant 4°29
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt