•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 20:57 UT/GMT
  Zon247'25"19s32
  Maan743' 4"0n49
  Mercurius1634'52"23s19
  Venus62' 6"19s53
  Mars2744'34"18s56
  Jupiter2011'33"16s44
  Saturnus352'22"22s30
  Uranus2444'53"9n04
  Neptunus1229' 4"7s43
  Pluto1931'15"21s36
  Ware Knoop1458'19"16n20
  Cheiron2521'38"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor S.I.D.S. 14922 [Adb], geboren op 27 december 1983
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via S.I.D.S. 14922s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen S.I.D.S. 14922 al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Van binnen is zij heel kwetsbaar, en haar emoties gaan erg diep. Dit kan haar vaak in conflict brengen met haar verlangen om alles vreedzaam, overzichtelijk en in balans te houden, zowel binnen in haar zelf, als in de wereld om haar heen. Tegenover het stuk verstandelijk [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in S.I.D.S. 14922s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als het haar niet lukt om de toverwereld die zij zoekt te vinden temidden van de eisen die het gewone dagelijkse leven stelt, inclusief de teleurstellingen die daar bijhoren, dan kan zij zich nogal eens terugtrekken in een zelfgeschapen fantasiewereld. Als zij erg van streek [...]

[..] De manier waarop groepjes kinderen, bijvoorbeeld op het schoolplein, onbewust wreed kunnen zijn kan S.I.D.S. 14922 erg bang en ongelukkig maken, terwijl andere kinderen dat zien als iets dat nu eenmaal bij het leven hoort. Het is belangrijk dat haar ouders S.I.D.S. 14922 [...]

Verborgen trekjes

[..] Dat is iets wat hard nodig is, maar men moet wel goed begrijpen waar het precies om gaat, en er komt veel aanmoediging bij kijken. Het gaat hier om al die diep weggestopte, maar sterke instinctieve en emotionele behoeftes die S.I.D.S. 14922 bij het opgroeien heel wat problemen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] S.I.D.S. 14922 heeft iets met woorden en ideeën, en veel praten ­ hoe "beuzelachtig" of "nietszeggend" ook ­ is beslist essentieel voor haar als het er om gaat zich veilig te voelen in belangrijke persoonlijke contacten. Omdat zij intelligent is, en gevoel heeft voor juiste [...]

[..] Het allerbelangrijkste is dat haar moeder haar nooit een schuldgevoel geeft, en dat gebruikt als een manier om zich te verzekeren van S.I.D.S. 14922s loyaliteit. Haar dochter identificeert zich sterk met hoe haar moeder zich voelt, en komt met haar loyaliteit en sympathie [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst