•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 06:22 UT/GMT
  Zon555'51"21n18
  Maan856'12"9s40
  Mercurius2424' 4"17n56
  Venus912'12"24n54
  Mars356'28"21s47
  Jupiter166'54"r15s29
  Saturnus758'27"r22s19
  Uranus035'49"11n11
  Neptunus1621' 6"6s15
  Pluto210'28"r21s33
  Ware Knoop758' 1"r18n16
  Cheiron146'37"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf mei 2018
voor S.I.D.S. 14922 [Adb], geboren op 27 december 1983
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat idealen en fantasieën ruimschoots zijn vertegenwoordigd in uw wereld zult u waarschijnlijk het gevoel hebben dat bepaalde gebeurtenissen en gemoedstoestanden in het komende jaar u zowel sterker maken als beperken, maar daarom hoeft het nog geen tijd van tegenspoed te zijn. U hebt de gave om betekenis te zien in uw ervaringen en daardoor kunt u alles wat op uw weg komt op een hoogst originele manier interpreteren en ervan leren. U kunt echter geconfronteerd worden met bepaalde dimensies van [...]

Zelfstandigheid verwerven

Saturnus vierkant Maan: Eind januari 2018 tot midden december 2018

[..] Als u leert om uw eigen behoeften te formuleren, zult u misschien een of twee personen van streek maken, misschien zult u zelfs afscheid moeten nemen van een of twee personen, of het moeten stellen met een periode van wrijving en afstandelijkheid, maar u zult [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maar ondanks de mogelijkheid van dergelijke onbehaaglijke gevoelens kan dit jaar bijzonder vruchtbaar zijn op het emotionele vlak en kunt u veel nieuwe aspecten van uw innerlijke aard ontdekken die in het verleden niet voldoende tot uitdrukking zijn gekomen. Probeer u [...]

Overgevoeligheid

prog. Venus vierkant Maan: Eind december 2018 tot begin augustus 2020

[..] U bent emotioneel rijper aan het worden, en al staat dat u tegen, u zult wellicht moeten erkennen dat het tijd is om bepaalde emotionele steunpilaren los te laten en meer zelfstandigheid te ontwikkelen. U bent gewoonlijk geneigd om te vertrouwen op uw vermogen gehoor [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een wankele basis

Uranus oppositie Pluto: Begin mei 2018 tot eind februari 2020

[..] Nu is het waarschijnlijk nodig dat u deze elementaire reacties op de uitdagingen van het leven opnieuw evalueert, omdat u sommige daarvan bent ontgroeid en meer flexibiliteit en vertrouwen nodig hebt in uw benadering van een onbekende toekomst. Een belangrijke verandering [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Het wiel draait

Jupiter conjunct Saturnus: Eind november 2017 tot midden augustus 2018

[..] Het is een tijd waarin u constructieve veranderingen tot stand kunt brengen, zowel innerlijk als in contact met de buitenwereld, en waarin u ook een glimp kunt opvangen van de diepere of hogere patronen die uw leven structuur, betekenis en samenhang geven. Het loont [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Goede communicatie

prog. Maan conjunct Mercurius: Eind juli 2018 tot eind september 2018

[..] Momenteel ligt het accent op nieuwe mogelijkheden om te leren, misschien door reizen, verdere opleiding en het ontwikkelen van talent en vaardigheden. Waarschijnlijk voelt u zich rusteloos en bent u vlug verveeld, tenzij u met stimulerende onderwerpen of projecten [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Piekeren over het onvoorspelbare

Jupiter oppositie Chiron: Midden oktober 2018 tot midden november 2018

[..] Op een dieper niveau bent u waarschijnlijk in staat om intuïtief de betekenis aan te voelen die schuil gaat achter de dingen die in uw leven zijn gebeurd, waardoor u de mogelijkheid krijgt om gebeurtenissen te interpreteren in het licht van een dieper [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een uitdaging aan uw identiteitsbesef

Chiron vierkant Zon: Eind mei 2018 tot midden februari 2021

[..] Als u uw evenwichtigheid en integriteit weet te bewaren, en standvastig bent waar dat nodig is maar grootmoedig accepteert wat niet veranderd kan worden, kunt u sterker en wijzer worden, en bevrijd worden van veel verkeerde opvattingen en waarden [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst