•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 12:00 UT/GMT
  Sol2712'40"23n24
  Måne158'29"12n52
  Merkur1128'38"24n53
  Venus520'30"20n52
  Mars847'20"21s59
  Jupiter144'44"r14s58
  Saturn631' 5"r22s25
  Uranus134'15"11n31
  Neptun1629'33"6s13
  Pluto2035'12"r21s39
  Sand Månek.630'41"18n39
  Chiron218' 3"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for James H. Karales [Adb], født 15 Juli 1930
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Krebsen, Månen i Fiskene *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 1. hus *Saturn i 1. hus *Saturn i konjunktion med Ascendanten *Månen i 2. hus *Solen i 7. hus *Jupiter i opposition til Ascendanten *Venus i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 15 Juli 1930 kl. 18:50 i Canton, Ohio.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Fisk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Krebsen, Månen i Fiskene

Du blev født med Solen i Krebsen og Månen i Fiskene. Denne astrologiske kombination giver det individ, som kommer under dens indflydelse, nogle vigtige karaktertræk i form af sensitivitet og emotionalitet. Følelser, hemmelige venskaber, sanseoplevelser, psykisk aktivitet, kærlighed og temperament danner livsfundamentet for det menneske, som fødes med denne kombination. I fysisk forstand er du ekstremt indtryksmodtagelig og nem at påvirke. Du er sorgløs, glad for forlystelser og fornøjelser. Krebsens tegn giver dig en vis portion indre energi, men din vilje vil være svækket. Folk kan kritisere dig for ikke at være helt til at stole på. Men følelsesmæssigt er du ærlig og ren; du dirrer af følelser. Du kan kun blive lykkelig ved at være omgivet af mennesker, som er sensitive nok til at forstå de finere aspekter af din individualitet. Dine største aktiver er en menneskekærlig indstilling, uselviskhed og oprigtige følelser. Din personlighed er styret af Månen i Fiskene. Denne position gør den person, som er under dens indflydelse, tilbagetrukken, stille og ubekymret, men også meget rastløs. Du bliver tiltrukket af mange aktiviteter samtidig. Du er ubeslutsom og ikke altid helt pålidelig i kritiske situationer.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 1. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 1. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Denne placering kan få dig til at virke kold, reserveret og mistænksom. Din krop synes at have en mørk tone. Din adfærd er ret diskret, og der ligger et skær af melankoli over dine handlinger. Diplomati er en af dine bedste egenskaber, og hvis du engagerer dig i politik, kan du få succes.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Saturn i konjunktion med Ascendanten

Saturns konjunktion med Ascendanten tyder på, at du er konservativ og selvdisciplineret. Du har tendens til at være genert ved at skulle hævde dig, hvorfor andre mennesker kan komme til at tro, at du er ligeglad med dem.

Din mangel på selvtillid vil til sidst blive erstattet af selvsikkerhed, efterhånden som du ved erfaringens hjælp lærer at forstå dig selv. Du ejer ikke den aggressive drivkraft, som gør indtryk på folk ved det første møde, men du udstråler pålidelighed, og de lærer at stole på dig.

Du er dygtig til at mobilisere dine resurser og vil med sikkerhed nå dine mål, men du undervurderer dine evner.

Du er næsten for ansvarlig og vil aldrig svigte nogen, som er afhængige af dig. Lær at holde mere af dig selv, så du kan komme til at føle, at du fortjener de gode ting i livet, som du arbejder så flittigt på at opnå. Du kan blive et offer for personer, som udnytter din manglende vilje til at slås for egne rettigheder, men den slags hændelser glemmer du aldrig.

til top

Månen i 2. hus

Månen stod i dit 2. hus ved fødslen. Dine forretningsanliggender og indtjeningsmuligheder vil bestå af en mangfoldighed af aktiviteter, hvor du skal forholde dig til mange mennesker. Placeringen anses almindeligvis for god.

Erhvervsmæssigt vil du være tilbøjelig til at tjene penge gennem folkelige aktiviteter.

Under alle omstændigheder kan du forvente en skæbne, som byder på variation og livlig aktivitet. Forsøg at rette dine pengesager mod det almene publikum, for du ejer evnen til at få succes, når du er i kontakt med de folkelige masser.

til top

Solen i 7. hus

Solen stod i dit 7. hus ved fødslen. Det betyder blandt andet, at det kræver hele din individualitet at gennemføre en vigtig udvikling i forbindelse med dine bekendte og dit ægteskab. Det ser ud til, at du vil blive gift med en temmelig stolt, men også værdig person, og meget af den fremgang, som du vil opleve i livet, vil udspringe af dette forhold.

Under alle omstændigheder kan du forvente, at du gennem hele livet vil skabe varige forbindelser og ædle venskaber.

Annoncering
til top

Jupiter i opposition til Ascendanten

Jupiters opposition til Ascendanten tyder på, at du er gavmild over for dine bekendte og civiliseret over for dine konkurrenter. Du er poleret og forfinet, sommetider i en sådan grad at andre kan nære mistro til dine motiver. Du foretrækker at omgås mennesker, som er sikre på sig selv og på deres målsætning. Ligesom en børsmægler håndterer finansielle resurser, håndterer du menneskers resurser; hvem de er, og hvad de kan udrette for sig selv og for dig. Du roser dig af din gode dømmekraft, men du overser den kendsgerning, at du er et menneske, som tager, ikke et som giver, medmindre det passer ind i dine langsigtede interesser.

Dit største problem er, at du bruger andre mennesker til at tjene dine personlige interesser. Du må lære, at det at være generøs gavner dig lige så meget som at tage imod generøsitet fra andre.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for James H. Karales [Adb] (mand)
født den 15. juli 1930 lokaltid: 18:50
i Canton, OH (US) U.T.: 23:50
81w23, 40n48 sid. tid: 13:56:52

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 22°43'36 i hus 7 direkte
Måne Fisk 19°13'39 i hus 2 direkte
Merkur Krebs 23°24'30 i hus 7 direkte
Venus Jomfru 1°30'39 i hus 8 direkte
Mars Tvilling 1°01'06 i hus 5 direkte
Jupiter Krebs 4°18'40 slutningen af hus 6 direkte
Saturn Stenbuk 7°30'03 i hus 1 retrograd
Uranus Vædder 15°21'49 i hus 3 stationær (R)
Neptun Jomfru 1°50'50 i hus 8 direkte
Pluto Krebs 19°15'29 i hus 7 direkte
Sand Måneknude Vædder 28°32'26 slutningen af hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 6°48'51
2.Hus Vandbærer 17°28'02
3.Hus Fisk 29°01'28
Imum Coeli Tyr 1°22'02
5.Hus Tyr 25°43'10
6.Hus Tvilling 16°15'36
Descendant Krebs 6°48'51
8.Hus Løve 17°28'02
9.Hus Jomfru 29°01'28
Medium Coeli Skorpion 1°22'02
11.Hus Skorpion 25°43'10
12.Hus Skytte 16°15'36

Større aspekter
Sol Trigon Måne 3°30
Sol Konjunktion Merkur 0°41
Sol Kvadrat Uranus 7°22
Sol Konjunktion Pluto 3°28
Måne Trigon Merkur 4°11
Måne Trigon Pluto 0°02
Merkur Konjunktion Pluto 4°09
Venus Kvadrat Mars 0°30
Venus Sekstil Jupiter 2°48
Venus Trigon Saturn 5°59
Venus Konjunktion Neptun 0°20
Venus Trigon Ascendant 5°18
Mars Kvadrat Neptun 0°50
Jupiter Opposition Saturn 3°11
Jupiter Sekstil Neptun 2°28
Jupiter Opposition Ascendant 2°30
Saturn Trigon Neptun 5°39
Saturn Konjunktion Ascendant 0°41
Uranus Kvadrat Pluto 3°54
Neptun Trigon Ascendant 4°58
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap