•    
  Planetpositioner
  22-Feb-2018, 08:51 UT/GMT
  Sol340'39"10s09
  Måne2113'11"13n00
  Merkur743'54"10s13
  Venus1415'42"7s31
  Mars1618'13"22s21
  Jupiter2252'52"17s22
  Saturn648'12"22s23
  Uranus2538'27"9n24
  Neptun1332'48"7s18
  Pluto2027' 5"21s30
  Sand Månek.1447'55"r16n24
  Chiron2651'50"1n56
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Tom Hayden [Adb], født 11 December 1939
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Du er en idealistisk natur og tilbøjelig til at tro, at livet bør være fuldt af skønhed og styret af fornuften. Derfor vil du måske føle nogle af de oplevelser, som du får i det kommende år, både oplysende og udfordrende for dit livssyn. Der vil sandsynligvis blive rørt ved nogle dybere lag i din psyke, og du er måske mere bevidst om livets uretfærdighed, end du plejer at være, og også om dine egne fejl og mangler, som du kan have tendens til at overdrive. Du er muligvis også mere opmærksom på eventuelle [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du får måske mulighed for at opnå en usædvanlig grad af personlig lykke og tilfredsstillelse, selvom dette også kan indebære, at du finder ud af, hvad der gør dig ulykkelig såvel som lykkelig. Alt dette vil sandsynligvis vise sig at blive yderst positivt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Følelsesmæssige skuffelser

Chiron kvadrat Måne: Midten af april 2017 indtil slutningen af december 2019

[..] Du kan blive kritisk, krævende, irritabel, vred og måske direkte barnagtig. Men der foregår en helingsproces i dit indre, som kan øge din forståelse af dig selv og dine behov samt hjælpe dig til at blive mere tolerant og medfølende over for andre, som har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Konflikter med hensyn til livsretning

Chiron konjunktion prog. MC: Slutningen af april 2016 indtil begyndelsen af februar 2020

[..] Du får også mulighed for at revurdere din indre forpligtelse i forhold til de ting, som du foretager dig, og overveje, hvorvidt du følger den rigtige kurs eller ej. Du vil sandsynligvis være gladest ved et arbejdsfelt, som yder et solidt og varigt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Frygt og bekymringer

Chiron konjunktion prog. Merkur: Slutningen af april 2015 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Ord betyder en hel del lige nu, og du vil kunne lære meget ved at iagttage, hvordan andre udtrykker sig over for dig og, hvad der er endnu vigtigere, hvordan du selv udtrykker dine tanker og følelser over for dem. Er du direkte og ærlig og i stand til at udveksle [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Spring over forhindringerne

Jupiter opposition Uranus: Slutningen af december 2017 indtil slutningen af september 2018

Du er sandsynligvis meget utålmodig efter forandringer i øjeblikket og vil være tilbøjelig til at sparke mod alle begrænsninger i dit liv. Du har brug for en større frihed og er sandsynligvis fast besluttet på at få den, også selvom det skulle betyde, at du vækker [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Mangel på klarhed

Neptun konjunktion Mars: Midten af marts 2017 indtil begyndelsen af januar 2020

[..] Måske har du brug for at lære at give slip, især i de situationer, hvor du måske tidligere har været alt for opsat på at styre alt omkring dig. Lige nu vil du måske kunne lære, at du er skrøbelig og menneskelig ligesom alle andre. Det kan være meget helbredende. Du har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt