•    
  Actuele planetaire posities
  22-apr-2018, 17:36 UT/GMT
  Zon232'14"12n21
  Maan015'54"19n09
  Mercurius658'14"0n54
  Venus2736'45"20n06
  Mars1927'44"23s01
  Jupiter2021'58"r16s36
  Saturnus97'52"r22s14
  Uranus2843'23"10n32
  Neptunus1538'13"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'10"r17n24
  Cheiron017'16"3n15
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf april 2018
voor Jaya Bhavani, geboren op 16 december 1992
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat visie en intuïtie vaak net zo reëel voor u zijn als de stoffelijke wereld zult u bepaalde ervaringen en gewaarwordingen in het komende jaar waarschijnlijk erg inspirerend en verheffend vinden. U kunt sterk religieuze of mystieke gevoelens hebben en u ervaart misschien diepe verbondenheid met de rest van de mensheid en hebt het gevoel in bredere zin deel uit te maken van het leven van de aarde of de kosmos. De omstandigheden lijken uw idealisme waarschijnlijk te bevestigen en rechtvaardigen, [...]

Bergen en dalen

Saturnus vierkant Jupiter: Eind maart 2018 tot eind januari 2019

[..] Er speelt zich innerlijk een conflict af dat uiteindelijk bijzonder vruchtbaar kan blijken maar dat aanvankelijk waarschijnlijk de indruk geeft dat u geen kant op kunt, vooral als u probeert om de alledaagse taken en verantwoordelijkheden aan de kant te zetten en meer [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U hebt de nodige objectiviteit en zelfstandigheid om het hoofd te bieden aan ervaringen die samenhangen met een scheiding of verandering, zonder in een apathische of depressieve toestand te vervallen. En zelfs als zich gebeurtenissen voordoen die u als [...]

De vleugels uitslaan

Uranus conjunct Ascendant: Begin juni 2018 tot begin april 2020

Deze periode wordt gekenmerkt door snelle verandering van uw beeld van de werkelijkheid, aangezien u zelf verandert. U zult misschien ontdekken dat u beschikt over veel meer geduld, standvastigheid en trouw dan u besefte, en u moet misschien veranderingen tot stand [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Emotionele diepgang

Pluto driehoek Maan: Begin maart 2016 tot begin november 2019

[..] Als u een nieuwe relatie bent begonnen, voelt u misschien een erg dwangmatige aantrekkingskracht, en er kunnen instincten en hartstochten worden gewekt die u vroeger onderschatte of waarvan u zich niet bewust was. U hebt misschien ook te maken met radicale verandering [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Emoties beheersen

Saturnus driehoek Maan: Begin februari 2019 tot eind december 2019

[..] U bent vermoedelijk duidelijker en consequenter in uw pogingen om creatieve ideeën te uiten en minder geneigd om uw gevoelens te overdrijven. Als anderen minder behulpzaam blijken dan u zou willen, kunt u het momenteel waarschijnlijk toch aardig alleen redden. U hebt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Ernstige gedachten

Saturnus conjunct prog. Mercurius: Eind december 2018 tot eind november 2019

[..] In deze tijd kunt u ontdekken in welke belangrijke mate uw mentale houding uw werkelijkheid vormt, en u zult waarschijnlijk beseffen dat er veel onbewuste denkpatronen zijn die uw manier om dingen te doen en uw omgang met anderen hebben gekleurd. Bepaalde filosofische, [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Het einde van een droom

Pluto conjunct Neptunus: Eind januari 2016 tot begin december 2018

[..] U kunt veel leren over uw hoogste waarden, en dat kan een kader bieden waarbinnen besef van de zin van uw leven kan groeien. U kunt ook veel leren over begrip en medeleven, niet alleen voor de mensen wiens grootste fout is dat ze menselijk zijn, maar ook voor [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Leven met frustratie

Saturnus oppositie prog. Mars: Midden januari 2019 tot eind november 2019

[..] Ook als u te maken krijgt met een van de onrechtvaardige wisselvalligheden van het leven, kunnen uw houding en reacties het verschil betekenen tussen negatieve en positieve gevolgen. In deze tijd kunt u leren hoe u uw wil aan banden kunt leggen zodat uw inspanningen [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst