•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 01:47 UT/GMT
  Zon123'16"0n33
  Maan2751' 0"14n49
  Mercurius1650'58"9n34
  Venus1843'28"6n33
  Mars229'52"23s31
  Jupiter2257'44"r17s19
  Saturnus833'14"22s17
  Uranus2656'50"9n53
  Neptunus1435'24"6s54
  Pluto212'28"21s27
  Ware Knoop1347'37"r16n41
  Cheiron2829'10"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Gianni Agus [Adb], geboren op 27 augustus 1917
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Tweelingen *Zon in Maagd *Zon in het Vierde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Zesde Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Vierde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 27 augustus 1917 om 1:30 in Cagliari, Italy.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Tweelingen en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Tweelingen

Met de Ascendant in Tweelingen verstaat u de kunst afwisseling te brengen in persoonlijke relaties. Daardoor krijgt u wellicht met veel verschillende soorten geliefden te maken. Een behoudende partner die steeds weer hetzelfde leuk vindt, gaat u snel vervelen.

U bent een inventieve geliefde die behoefte heeft aan een hele flexibele partner, iemand die reageert op uw delicate aanrakingen en levendige verbeelding. Fantasie is in feite het sleutelwoord voor uw aanpak.

naar boven

Zon in Maagd

Van alle Zonnetekens is Maagd het beste thuis in zorgzaamheid en het voeden van een geliefde. U doet er alles voor om uit te zoeken wat een partner precies prettig vindt en bespaart kosten nog moeite om daarin te voorzien.

U hecht veel waarde aan een geliefde die ook begrijpt wat u prettig vindt. Toch moet u echt uw best doen om uw geliefde te laten weten wat voor u belangrijk is, want anderen zijn waarschijnlijk niet zo opmerkzaam als u.

U voelt zich het meest op uw gemak in een langdurige affaire waarin u voldoende tijd krijgt om de relatie vorm te geven.

Cadeautjes geven en krijgen, vooral zelfgemaakte, is voor u een zeer effectieve blijk van liefde. Wees echter niet teleurgesteld als uw geliefde uw attenties niet zo waardeert als u had gehoopt. Achterhaal liever aan welk communicatiekanaal uw partner de voorkeur geeft en concentreer uw liefdesenergie dan daarop.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

naar boven

Venus in Weegschaal

Een rustige, kabbelende affaire verveelt u, want het is juist voortdurende afwisseling en groei die uw interesse en creativiteit voeden in een liefdesrelatie.

U bent erop gebrand dat u en uw geliefde gelijkwaardig zijn. Niet statisch evenwichtig, maar door voortdurende aanpassingen die beide partners een stevige basis geven.

Met name fysieke schoonheid is iets wat u bewondert in een geliefde, maar laat iemands uiterlijk u niet verblinden voor de schoonheid in zijn of haar ziel.

Uiteindelijk zal een allround geliefde u het meeste voldoening schenken, iemand die niet alleen fysieke kwaliteiten heeft, maar die op velerlei gebied succesvol is.

Adverteren
naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Uw liefde uit u bij vookeur op tastbare wijze, niet lichamelijk, maar door uw geliefde te omringen met een scala aan fysieke luxe, cadeautjes en tekenen van genegenheid.

Deze stand geeft uw talent op het gebied van seksuele stimuli aan. Eindeloos veel afwisseling creëert u eenvoudigweg door uw fysieke omgeving te veranderen en deze sensueler en aangenamer te maken.

Negatief gezien bent u fysiek bezitterig naar uw geliefde, met alle problemen die jaloezie met zich meebrengt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Gianni Agus [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 27 augustus 1917 kloktijd: 1:30
in Cagliari, Italy U.T: 23-30
9e07, 39n13 sterrentijd: 22:25:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 3°07'13 eind van huis 3 direct
Maan Boogschutter 17°37'03 in huis 6 direct
Mercurius Weegschaal 0°01'16 in huis 4 direct
Venus Weegschaal 5°22'51 in huis 4 direct
Mars Kreeft 19°34'54 in huis 2 direct
Jupiter Tweelingen 9°36'17 in huis 12 direct
Saturnus Leeuw 8°00'14 eind van huis 2 direct
Uranus Waterman 21°16'25 in huis 9 retrograde
Neptunus Leeuw 5°40'43 in huis 2 direct
Pluto Kreeft 5°13'35 in huis 1 direct
Maanskn.(t) Steenbok 9°14'45 in huis 7 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 27°12'19
2de huis Kreeft 17°46'49
3de huis Leeuw 8°57'11
Imum Coeli Maagd 4°22'46
5de huis Weegschaal 7°43'05
6de huis Schorpioen 18°33'59
Descendant Boogschutter 27°12'19
8ste huis Steenbok 17°46'49
9de huis Waterman 8°57'11
Medium Coeli Vissen 4°22'46
11de huis Ram 7°43'05
12de huis Stier 18°33'59

Majeure aspecten
Zon Vierkant Jupiter 6°29
Zon Sextiel Pluto 2°06
Zon Sextiel Ascendant 5°55
Maan Inconjunct Mars 1°58
Maan Sextiel Uranus 3°39
Mercurius Conjunct Venus 5°22
Mercurius Sextiel Neptunus 5°39
Mercurius Vierkant Pluto 5°12
Mercurius Vierkant Ascendant 2°49
Venus Driehoek Jupiter 4°13
Venus Sextiel Saturnus 2°37
Venus Sextiel Neptunus 0°18
Venus Vierkant Pluto 0°09
Mars Inconjunct Uranus 1°42
Jupiter Sextiel Saturnus 1°36
Jupiter Sextiel Neptunus 3°56
Saturnus Conjunct Neptunus 2°20
Uranus Driehoek Ascendant 5°56
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst