•    
  Actuele planetaire posities
  25-mei-2018, 13:47 UT/GMT
  Zon418'27"21n00
  Maan173'42"2s20
  Mercurius212'45"16n48
  Venus711'31"24n59
  Mars323'34"21s49
  Jupiter1618'33"r15s32
  Saturnus84' 4"r22s19
  Uranus030'48"11n09
  Neptunus1619'49"6s16
  Pluto212' 0"r21s33
  Ware Knoop813'12"r18n12
  Cheiron143'18"3n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Gianni Agus [Adb], geboren op 27 augustus 1917
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Tweelingen Ascendant *Zon in Maagd *Zon in het Vierde Huis *Zon oppositie Midhemel *Maan in Boogschutter *Maan in het Zesde Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Vierde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 27 augustus 1917 om 1:30 in Cagliari, Italy.

Je zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat in Boogschutter.

naar boven

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.

Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.

Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

naar boven

Zon in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet en hecht veel waarde aan orde en netheid. Je verwacht ook van anderen dat ze aan jouw hoge eisen voldoen en bent onmiddellijk teleurgesteld als dat niet zo is. Wanneer je iets verkeerds opvalt aan iets of iemand aarzel je niet om daar iets van te zeggen. Leer om dat vriendelijk te brengen, want anderen scherp bekritiseren schept negatieve gevoelens.

Je bent heel geïnteresseerd en probeert zoveel mogelijk op te steken. Wat je ook maakt of doet, je werkt altijd volgens perfectionistische maatstaven en verwacht dat anderen die ook hebben, maar dat is niet altijd zo.

Je helpt anderen graag omdat het je goed doet om nuttig te zijn. Je schuift je eigen zin opzij om iemand van wie je houdt te helpen. Anderen respecteren dat bijzonder.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

De warmte en veiligheid van je huis zijn erg belangrijk omdat je een plekje nodig hebt waar je jezelf kunt terugtrekken. Je ouders zijn erg belangrijk voor je en hun gedrag heeft heel veel invloed op jou.

Je bent waarschijnlijk een rustig type met sterke gevoelens en emoties maar je bemoeit je vooral met je eigen zaken. Dat is niet omdat je zo zwak of gereserveerd bent, maar door naarbinnen te keren doe je nieuwe kracht op.

Al heb je later wellicht veel succes als volwassene, het gaat er jou niet om beroemd te worden. Het is veel belangrijker om aan je eigen innerlijke maatstaven te voldoen en privé een dankbaar bestaan te leiden.

Voel je jezelf goed en zeker van jezelf, dan heb je graag mensen over de vloer die in een prettige sfeer en met positieve gevoelens meeleven.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Zon oppositie Midhemel

Je bent sterk gericht op je persoonlijke, innerlijke wereld en wordt minder beïnvloed door de idealen en verwachtingen van anderen dan de meeste mensen.

Je bent in wezen niet bezig om iets te bereiken dat anderen groots of veelbetekenend vinden. Voor jou is het juist belangrijk dat je persoonlijke wereld - thuis, ouders en familie - op rolletjes loopt.

Je hebt meer behoefte aan een veilig en stabiel privé-leven dan anderen. Zonder dat zou je zelfvertrouwen en het vermogen om onafhankelijk te zijn een flinke knauw krijgen.

Eigenwaarde is voor jou belangrijker dan de goedkeuring van anderen.

naar boven

Maan in Boogschutter

Je bent een idealist die de wereld als grandioos, goed en prachtig wil zien. Mensen moeten goed en nobel zijn en je bent echt teleurgesteld als dat niet zo is.

Je bent zo bezig met de grootse, belangrijke dingen van het leven dat je kleine zaken, die ook echt meetellen, over het hoofd ziet. Je bent heel onafhankelijk en hebt er een hekel aan als iemand je ook maar een strobreed in de weg legt.

Je bent optimistisch en vrolijk en blijft nooit lang verdrietig. Je hebt meestal een goed gevoel over het bestaan en je probeert om anderen ook dat gevoel te bezorgen. Mensen zijn dan ook dol op je.

Zodra je volwassen bent zul je interesse hebben voor elk onderwerp dat je meer vertelt over het universum en jouw rol daarin.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Er is een sterke link tussen je stemmingen en je fysieke gezondheid. Ben je langere tijd ongelukkig of depressief dan loop je kans daardoor ziek te worden. Je zorgt niet goed voor jezelf wanneer je negatief bent ingesteld en dat breekt je op.

Het is vast moeilijk voor je om volgens plan, gedisciplineerd dingen aan te pakken. Toch ben je dol op werk waardoor jouw eigen wereld netjes en overzichtelijk wordt.

Je geeft de voorkeur aan werken voor anderen omdat je liever wordt aangestuurd door iemand die meer wilskracht heeft dan jijzelf.

Zodra je volwassen bent is de kans groot dat je geïnteresseerd raakt in een carrière die op een of andere manier met de zorgsector, huishoudelijke diensten of producten, gezondheid, voedsel of landbouw te maken heeft.

Adverteren
naar boven

Venus in Weegschaal

Je bent een vriendelijk, extravert type dat graag plezier maakt met anderen. Je bent niet graag alleen omdat je jezelf dan al gauw eenzaam voelt. Gelukkig mogen mensen je over het algemeen graag, dus zul je geen gebrek aan gezelschap hebben. Blijf jezelf in je pogingen om geliefd te zijn en pas je niet aan voor een ander.

Je houdt van mooie stijlvolle dingen en verfijnde kleding.

Aan hard werken heb je een hekel. Toch moet je dat overwinnen als je ouder wordt want iedereen moet een steentje bijdragen in het leven. Je probeert anderen voor jou de kastanjes uit het vuur te laten halen, maar dat is de bedoeling niet. Zet daarom je talenten actief in om het leven te verfraaien, voor jezelf en de mensen om je heen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

naar boven

Mars in Kreeft

Je aanpak is sterk afhankelijk van hoe je jezelf voelt. Voel je jezelf positief en opgewekt dan ben je vol zelfvertrouwen en strijdvaardig. Ben je negatief gestemd of depressief, dan ben je veel terughoudender en snel geïrriteerd.

Probeer je boosheid niet zo te verbergen. Het is beter om die te uiten voor het stilletjes je hele stemming verpest.

Soms geeft deze stand van Mars moeilijkheden en onenigheid met je familie aan. Maar het is tegelijkertijd waarschijnlijk dat alles wat met je familie, je achtergrond en afkomst te maken heeft enorme loyaliteitsgevoelens oproept.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Wanneer je iets ziet dat je graag wilt hebben, word je heel fanatiek en werk je er hard aan om het te bemachtigen. Je vindt dat je de vrijheid hebt om je voorraad, middelen of geld te verspillen als je dat wilt, of om spaarzaam of voorzichtig te zijn als je daar zin in hebt. De opstandige aard van Mars geeft aan dat je waarschijnlijk achteloos bent in materieel opzicht. Zet zorgvuldig op een rijtje wat je echt nodig hebt en schaf het dan aan na rijp beraad.

Wie jouw sterke gevoel voor bezit en eigendom krenkt, roept woede op. Niet dat je heel egoïstisch bent, maar je wilt zelf bepalen wat je cadeau geeft en wel op eigen initiatief.

Uiteindelijk moet je leren om wat minder bezitterig te zijn ten aanzien van je spullen en middelen. Anders zullen die eigendommen je meer last dan plezier bezorgen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Gianni Agus [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 27 augustus 1917 kloktijd: 1:30
in Cagliari, Italy U.T: 23-30
9e07, 39n13 sterrentijd: 22:25:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 3°07'13 eind van huis 3 direct
Maan Boogschutter 17°37'03 in huis 6 direct
Mercurius Weegschaal 0°01'16 in huis 4 direct
Venus Weegschaal 5°22'51 in huis 4 direct
Mars Kreeft 19°34'54 in huis 2 direct
Jupiter Tweelingen 9°36'17 in huis 12 direct
Saturnus Leeuw 8°00'14 eind van huis 2 direct
Uranus Waterman 21°16'25 in huis 9 retrograde
Neptunus Leeuw 5°40'43 in huis 2 direct
Pluto Kreeft 5°13'35 in huis 1 direct
Maanskn.(t) Steenbok 9°14'45 in huis 7 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 27°12'19
2de huis Kreeft 17°46'49
3de huis Leeuw 8°57'11
Imum Coeli Maagd 4°22'46
5de huis Weegschaal 7°43'05
6de huis Schorpioen 18°33'59
Descendant Boogschutter 27°12'19
8ste huis Steenbok 17°46'49
9de huis Waterman 8°57'11
Medium Coeli Vissen 4°22'46
11de huis Ram 7°43'05
12de huis Stier 18°33'59

Majeure aspecten
Zon Vierkant Jupiter 6°29
Zon Sextiel Pluto 2°06
Zon Sextiel Ascendant 5°55
Zon Oppositie Midhemel 1°16
Maan Inconjunct Mars 1°58
Maan Sextiel Uranus 3°39
Mercurius Conjunct Venus 5°22
Mercurius Sextiel Neptunus 5°39
Mercurius Vierkant Pluto 5°12
Mercurius Vierkant Ascendant 2°49
Venus Driehoek Jupiter 4°13
Venus Sextiel Saturnus 2°37
Venus Sextiel Neptunus 0°18
Venus Vierkant Pluto 0°09
Venus Inconjunct Midhemel 1°00
Mars Inconjunct Uranus 1°42
Jupiter Sextiel Saturnus 1°36
Jupiter Sextiel Neptunus 3°56
Jupiter Vierkant Midhemel 5°14
Saturnus Conjunct Neptunus 2°20
Uranus Driehoek Ascendant 5°56
Neptunus Inconjunct Midhemel 1°18
Pluto Driehoek Midhemel 0°51
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst