•    
  Planetpositioner
  23-Apr-2018, 04:21 UT/GMT
  Sol258'27"12n30
  Måne634' 3"18n14
  Merkur714' 1"0n57
  Venus289'29"20n14
  Mars1941' 1"23s00
  Jupiter2018'52"r16s36
  Saturn97'39"r22s14
  Uranus2844'55"10n32
  Neptun1538'59"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'10"17n24
  Chiron018'40"3n16
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for William M. Thackeray [Adb], født 18 Juli 1811
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Krebsen *Solen i 9. hus *Månen i Krebsen *Månen i 8. hus *Venus i Krebsen *Venus i 8. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 18 Juli 1811 kl. 14:00 i Calcutta, India.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Krebs.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Skorpionen

Med denne placering er du sandsynligvis i begyndelsen ganske hemmelighedsfuld med hensyn til dine følelser.

Du reserverer afsløringen af dine sande følelser til dem, der er tæt på dig, dem, som du kan stole på med hele din følelsesmæssige intensitet. Men når du først er involveret i en kæreste, er dine fysiske lidenskaber meget stærke.

Seksualiteten kan i bedste fald fuldkommen engagere og overvælde dig. Af den grund kan du muligvis blive tiltrukket af nogle ukonventionelle former for seksualitet, hvor du styrer situationen eller bliver styret af den.

Dine følelser er meget intense, men det kan give bagslag, hvis forholdet ikke lykkes. Skulle dette ske, så prøv at lade være med at bære nag til din tidligere kæreste - nogle forhold fungerer simpelthen ikke, og det kan ikke bebrejdes nogen af jer.

til top

Solen i Krebsen

Du er tilbøjelig til at være selvbeskyttende i et forhold, eller hvis du er meget motiveret, leder du måske efter det diametralt modsatte - uselviskhed, sommetider for selvfornægtende, følelsesmæssige forviklinger.

Formentlig vil du holde dine virkeligt betydningsfulde forhold meget private, således at omverdenen formentlig er uvidende om, hvad der foregår i dit følelsesliv.

Din kærestes fysiske omsorg og velbefindende er meget vigtig for dig, og du kan være så generøs, at det grænser til ødselhed.

Med Solen i Krebsen ønsker du at omgive og omslutte din kæreste, så du bør finde en, der ikke er alt for uafhængig, en der ikke bliver irriteret over dine konstante små tegn på hengivenhed.

Det er meget vigtigt for dig at afbalancere dit følelsesliv omhyggeligt, således at du hverken er for lukket over for andre eller for åben.

Annoncering
til top

Solen i 9. hus

Din seksuelle energi er levende og entusiastisk, og i et kærlighedsforhold vil du sandsynligvis lægge den største vægt på livfuldhed.

Rammerne for kærlighedsakten påvirker dit humør, men du er ikke tilbøjelig til at være fordringsfuld.

Du vil muligvis være lykkeligst med en ung kæreste, en som vil reagere på ømhed i lige så høj grad som på lidenskab, og som også kan matche din overflod af energi.

Når du og din partner får problemer, er du som regel i stand til at trænge ind til problemets kerne og foreslå en løsning.

til top

Månen i Krebsen

Du har en meget forstående natur, og du er altid villig til at lytte til andres problemer og sorger. Som ung er du muligvis meget engageret i mennesker, som har følelsesmæssige problemer, hvilket kan være en stor belastning for din personlige styrke.

Du kan opnå stor tilfredsstillelse ved at hjælpe og støtte en kæreste, som har det svært, og det er fint, så længe du undlader at lade partnerens problemer fylde hele forholdet.

Når først du har etableret et forhold, vil din kærlighed aldrig dø, selvom kvaliteten og karakteren af den kan svinge betydeligt.

til top

Månen i 8. hus

Du føler dig draget af dybe, inderlige og i en eller anden forstand mystiske forhold præget af en meget høj grad af følelsesmæssig intensitet. Men du bør gøre en ekstra indsats for at bevare kontrollen over situationen, så du ikke bliver revet med af de følelsesmæssige storme, som du fremkalder.

Når et forhold af en eller anden grund løber ud af kontrol, vil den bedste løsning være at afmystificere det ved simpelthen at drøfte problemerne.

Jo dygtigere din elsker er, desto bedre, for fysisk tilfredsstillelse er yderst gavnlig for dig. Jo bedre du kan opnå en sådan, desto mere vil forholdet blomstre.

til top

Venus i Krebsen

Din appetit efter kærlighed er meget stor, men du tilfredsstiller den sædvanligvis ikke på en regelmæssig, jævn måde. Den bygges snarere op gennem en lang periode, og når den så bliver frisat, sker det ofte ganske eksplosivt.

For dig er kærligheden i bedste fald en altomfattende oplevelse, hvor du fuldkommen besidder og bliver opløst i din partner på en sådan måde, at grænserne mellem jeres personligheder fuldkommen vaskes bort.

Ægte hengivenhed skal hvile på gensidig styrke og tillid mellem to jævnbyrdige parter, så du bør undgå dit til tider naturligt opståede ønske om fuldkommen at besidde eller blive besiddet af din kæreste.

til top

Venus i 8. hus

Du tilstræber forhold, som er meget intense og derfor meget engagerende. Du føler dig muligvis tiltrukket af mennesker, som virker mystiske eller udfordrende på en eller anden måde, hvilket kan have både gode og dårlige følger.

Du oplever ikke nogen synderlig tilfredsstillelse ved kærlighedens intellektuelle fælder, og du kræver masser af fysisk opmærksomhed i et forhold. Derfor vil du være lykkeligst sammen med en meget demonstrativ elsker, som er opmærksom både på dine fysiske og dine følelsesmæssige behov.

Jo mere du kan fortabe dig i et kærlighedsforhold, især seksuelt, desto mere tilfredsstillende vil det blive. Pas blot på, at du ikke lader dit liv uden for forholdet komme ud af balance af den grund.

Annoncering
til top

Mars i Skorpionen

Du går og gemmer på et behov i lang tid, før du giver det lov til at komme til udbrud, og da er det meget intenst. Af denne grund er din kæreste måske ikke helt klar over karakteren eller omfanget af dine behov. Det vil være klogt af dig at udtrykke dig verbalt på forhånd, så der ikke opstår nogen ubalance for din partners vedkommende.

På grund af denne temmelig stærke, dominerende energi vil du ofte komme til at styre et forhold, direkte eller indirekte, især i fysisk henseende. Du har brug for en partner, som er åben over for seksuelle eventyr og selvovergivelse, en der er i stand til at leve med i din form for seksualitet.

Det vil tage jer nogen tid at udvikle en ægte kommunikation, men er den først etableret, vil båndene mellem jer være meget dybe og ikke nemme at bryde.

til top

Mars i 1. hus

Din seksuelle energi er ganske direkte og bliver sandsynligvis ikke forvirret eller sublimeret over på andre områder.

Formentlig har du en god portion udholdenhed rent seksuelt og også på andre fysiske områder, og du køres ikke nemt træt. Derfor gør du klogt i at finde sammen med en kæreste med en tilsvarende energi og tilbøjelighed.

Du kan måske blive utålmodig i kærlighedsanliggender og ønske at komme videre i affæren med et minimum af snak eller skæmt. Dette er en ærlig afspejling af dine følelser, men du bør undgå at have for travlt; ofte vil udsættelserne, inden et forhold realiseres, give dig tid til at tænke dig om en ekstra gang og overveje, om du virkelig ønsker at binde dig til denne bestemte kæreste.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for William M. Thackeray [Adb] (mand)
født den 18. juli 1811 lokaltid: 14:00
i Calcutta, India U.T.: 08:06:32
88e22, 22n32 sid. tid: 09:40:57

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 24°43'55 i hus 9 direkte
Måne Krebs 0°27'37 i hus 8 direkte
Merkur Krebs 17°48'02 i hus 8 direkte
Venus Krebs 1°57'22 i hus 8 direkte
Mars Skorpion 26°05'00 i hus 1 direkte
Jupiter Tvilling 23°30'56 i hus 8 direkte
Saturn Skytte 21°09'23 i hus 2 retrograd
Uranus Skorpion 14°48'13 i hus 12 stationær (D)
Neptun Skytte 8°44'09 i hus 1 retrograd
Pluto Fisk 18°08'41 i hus 4 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 18°43'24 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 20°02'42
2.Hus Skytte 19°23'36
3.Hus Stenbuk 20°22'04
Imum Coeli Vandbærer 22°53'18
5.Hus Fisk 25°06'11
6.Hus Vædder 24°23'57
Descendant Tyr 20°02'42
8.Hus Tvilling 19°23'36
9.Hus Krebs 20°22'04
Medium Coeli Løve 22°53'18
11.Hus Jomfru 25°06'11
12.Hus Vægt 24°23'57

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 6°56
Sol Trigon Mars 1°21
Sol Trigon Pluto 6°35
Sol Trigon Ascendant 4°41
Måne Konjunktion Venus 1°30
Måne Konjunktion Jupiter 6°57
Merkur Trigon Uranus 3°00
Merkur Trigon Pluto 0°21
Merkur Trigon Ascendant 2°15
Mars Kvinkuns Jupiter 2°34
Jupiter Opposition Saturn 2°22
Jupiter Kvadrat Pluto 5°22
Saturn Kvadrat Pluto 3°01
Uranus Trigon Pluto 3°20
Uranus Konjunktion Ascendant 5°14
Pluto Trigon Ascendant 1°54
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt