•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 12:39 UT/GMT
  Sol226'18"19s37
  Måne317'14"2s19
  Merkur163'52"23s21
  Venus536' 2"19s59
  Mars2731'46"18s53
  Jupiter208'55"16s44
  Saturn350' 7"22s30
  Uranus2444'31"9n04
  Neptun1228'26"7s43
  Pluto1930'33"21s36
  Sand Månek.1457'57"16n21
  Chiron2520'47"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for William M. Thackeray [Adb], født 18 Juli 1811
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Krebsen *Solen i 9. hus *Månen i Krebsen *Månen i 8. hus *Venus i Krebsen *Venus i 8. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 18 Juli 1811 kl. 14:00 i Calcutta, India.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Krebs.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Krebsen

Du er et følelsesmenneske, som er sensitivt over for menneskers forfinede og skjulte måder at kommunikere med hinanden på.

Du har et stort behov for følelsesmæssig støtte og for at vide, at dine kære holder af dig, især din mor. Når dette behov er opfyldt, er du et meget gavmildt og givende menneske.

Men hvis dine basale behov ikke bliver imødekommet, vil du trække dig ind i dig selv og optræde meget usikkert. En utryg Krebs kan være meget selvisk, ligesom en tryg Krebs kan være meget gavmild.

Du har formentlig et hemmeligt, stille sted, som er helt dit eget, og hvor du kan gå hen og være alene med dine tanker. Uanset hvor du kommer hen i verden, vil et af dine første mål i nye omgivelser være at finde sådan et sted til dig selv.

Dit hjem og din familie vil altid være vigtige elementer for dig.

til top

Solen i 9. hus

Du er stærkt videbegærlig og ønsker alle dine spørgsmål besvaret hurtigst muligt. Du er interesseret i studier, som afslører mest muligt om verden omkring dig i bred forstand.

Du er fascineret af alt vedrørende fremmede og fjerne steder; du ønsker at rejse ud og se verden.

Du er tolerant over for menneskers fejl og mangler og villig til at ignorere de dårlige sider, blot en person indeholder tilstrækkelig meget godt. Du bryder dig ikke om mennesker, som er for kritiske, eller som udelukkende har øje for tingenes negative sider.

til top

Månen i Krebsen

Da krebsen er det tegn, som er tættest forbundet med Månen, kan du være følelsesmæssigt meget stærk og tryg.

Et tæt samvær med din mor er særlig vigtigt, og du har brug for masser af kærlighed og hengivenhed fra hende såvel som fra andre i din familie. Når du bliver ældre, vil du være vældig god til at give den samme form for støtte til andre og drage omsorg for mennesker i nød.

Følelser er vigtigere for dig end logisk tænkning, som virker kold og kedsommelig.

Du bliver nemt såret af kritik. Dette skyldes ikke, at du er svag eller skrøbelig, men at du er usædvanligt sensitiv over for andre menneskers følelser.

til top

Månen i 8. hus

Dine følelser er meget stærke, og dit stemningsleje gennemgår jævnligt cykliske ændringer, således at du bestandigt gror og udvikler dig indvendigt.

Men du er tilbøjelig til at holde dine følelser for dig selv, også når du burde drøfte dem med en anden. Det er ikke godt at lægge låg på sine vrede følelser.

Kvinder vil være meget vigtige for forandringerne i dit liv, og du vil muligvis "arve" noget fra en kvinde.

Du må lære at håndtere penge og ejendom omhyggeligt, for du vil sandsynligvis komme til at forvalte andre menneskers ejendele.

Du elsker alt mystisk, såsom detektivhistorier og kriminalromaner.

til top

Venus i Krebsen

Du kan godt lide at være meget tæt på mennesker, og du har brug for at have et særlig hengivent forhold til dine forældre. Du ønsker altid at forvisse dig om, at du kan stole på at blive støttet følelsesmæssigt af et andet menneske. Samtidig er du også selv villig til at give den samme form for støtte til dem, du holder af.

Hvis du beslutter, at ingen elsker dig, kan du blive desperat efter at finde en ven, der kan give dig moralsk støtte.

Men når du holder af nogen, så holder du imidlertid rigtig meget af dem, og du viser det. Du vil aldrig gøre noget for at såre nogen, medmindre de først har såret dig. I så fald vil du sandsynligvis slå fra dig.

Dit forhold til din mor vil være særlig vigtigt for dig. Men hvis du har et godt forhold til hende, vil dine andre forhold i livet også være gode.

til top

Venus i 8. hus

Du nyder dine sanser, og du ønsker at opleve verden så levende og totalt som muligt. Du synes at lede efter de skjulte sider af tilværelsen, som fuldstændig vil kunne forvandle dit liv. Ofte vil du lede efter disse sider sammen med en anden, og det vil være intenst og meget følelsesladet.

Pas på at du ikke bliver for besiddende over for dine venner. Og du bør heller ikke vælge dine venner efter den gavn, du vil kunne få af deres venskab.

Som ung bør du begynde at tage vare på dit helbred ved ikke at spise eller drikke for meget og ved at få masser af fysisk motion.

til top

Mars i Skorpionen

Du har en stærk vilje, og du lader andre vide, hvad du ønsker. Men du virker ikke specielt pågående, blot vedholdende. Hvis et andet menneske gør dig vred, farer du ikke straks i flint, men brænder langsomt og længe. Folk ved imidlertid, at du er vred, for du vil sandsynligvis fremkomme med nogle sarkastiske og bitre bemærkninger.

Men intensiteten i din vrede kan dog også, selvom den holdes inden for vesten, virke temmelig skræmmende på andre, hvis følelser måske ikke er lige så stærke som dine.

Om nødvendigt er du en fighter, selvom du ikke opsøger kampen. Men når du ender i kamp, vil du slås med krop og sjæl.

Du forholder dig meget emotionelt til omverdenen, og der er meget få ting, som du ikke reagerer på.

til top

Mars i 1. hus

Du er meget energisk og selvhævdende, og du står aldrig af under en konflikt. Faktisk kan du endda opsøge konflikter, hvor der ingen er. Vær på vagt over for denne tendens, for mennesker vil sandsynligvis afsky dig for det.

Hvis du befinder dig i en lederposition, hvilket meget vel kan ske, vil du forestå ledelsen meget energisk.

Du er ganske impulsiv og ekstremt rastløs. Men hvis du skal arbejde meget hårdt med noget, som kræver en stor portion fysisk energi, nyder du det.

Lær at give dig tid til at forstå andre menneskers synspunkter. Du er tilbøjelig til kun at have blik for dine egne og blive vred, hvis nogen udfordrer din overbevisning.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for William M. Thackeray [Adb] (mand)
født den 18. juli 1811 lokaltid: 14:00
i Calcutta, India U.T.: 08:06:32
88e22, 22n32 sid. tid: 09:40:57

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 24°43'55 i hus 9 direkte
Måne Krebs 0°27'37 i hus 8 direkte
Merkur Krebs 17°48'02 i hus 8 direkte
Venus Krebs 1°57'22 i hus 8 direkte
Mars Skorpion 26°05'00 i hus 1 direkte
Jupiter Tvilling 23°30'56 i hus 8 direkte
Saturn Skytte 21°09'23 i hus 2 retrograd
Uranus Skorpion 14°48'13 i hus 12 stationær (D)
Neptun Skytte 8°44'09 i hus 1 retrograd
Pluto Fisk 18°08'41 i hus 4 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 18°43'24 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 20°02'42
2.Hus Skytte 19°23'36
3.Hus Stenbuk 20°22'04
Imum Coeli Vandbærer 22°53'18
5.Hus Fisk 25°06'11
6.Hus Vædder 24°23'57
Descendant Tyr 20°02'42
8.Hus Tvilling 19°23'36
9.Hus Krebs 20°22'04
Medium Coeli Løve 22°53'18
11.Hus Jomfru 25°06'11
12.Hus Vægt 24°23'57

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 6°56
Sol Trigon Mars 1°21
Sol Trigon Pluto 6°35
Sol Trigon Ascendant 4°41
Måne Konjunktion Venus 1°30
Måne Konjunktion Jupiter 6°57
Måne Sekstil Medium Coeli 7°34
Merkur Trigon Uranus 3°00
Merkur Trigon Pluto 0°21
Merkur Trigon Ascendant 2°15
Mars Kvinkuns Jupiter 2°34
Mars Kvadrat Medium Coeli 3°12
Jupiter Opposition Saturn 2°22
Jupiter Kvadrat Pluto 5°22
Jupiter Sekstil Medium Coeli 0°38
Saturn Kvadrat Pluto 3°01
Saturn Trigon Medium Coeli 1°44
Uranus Trigon Pluto 3°20
Uranus Konjunktion Ascendant 5°14
Pluto Trigon Ascendant 1°54
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt