•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 23:34 UT/GMT
  Sol2818'51"0n40
  Måne1541'54"2n00
  Merkur1548'49"8n46
  Venus1453'40"4n59
  Mars044'14"23s29
  Jupiter234'19"r17s21
  Saturn824'43"22s17
  Uranus2647' 6"9n50
  Neptun1428'33"6s57
  Pluto2059'29"21s28
  Sand Månek.149'33"r16n35
  Chiron2818' 6"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for John Buck [Adb], født 27 April 1942
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Jomfruen *Ascendanten i Tyren, Venus i 11. hus *Solen i 1. hus *Solen i konjunktion med Ascendanten *Saturn i 1. hus *Månen i 5. hus *Venus i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 27 April 1942 kl. 6:50 i Auckland, New Zealand.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står også i Tyr, og din Måne står i Jomfru.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tyren, Månen i Jomfruen

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Jomfruen. Denne kombination gør dig til et pragmatisk, positiv, jordnært menneske. Tyrens påvirkning bibringer dig målrettethed, selvberoenhed, stor beslutsomhed og en stærk vilje. Når du har bestemt dig for et mål, søger du det med en umådeligt stor beslutsomhed. Du står fast, er endda stædig, og alligevel tålmodig. Denne kombination er en stor fordel ved erhvervelse af velstand.

Selvom du er varmhjertet og venlig, kan du til tider være tilbøjelig til at prioritere praktiske ting højere end kærlighed. Din klare hukommelse og gode intellektuelle evner stemmer godt med dit ønske om at besidde og fastholde ting.

Du bliver betragtet som en person, der er en pålidelig og effektiv arbejdskraft. Du skjuler dine ambitioner, fordi du føler, at en alt for åbenlys afsløring af dem kan hindre en mulig succes.

Nøglen til større personlig helstøbthed ligger i at lede din opmærksomhed ind på områder af praktisk interesse, således at du bliver et mere alsidigt og afslappet menneske.

til top

Ascendanten i Tyren, Venus i 11. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, var Tyrens tegn på vej op over horisonter. Dets hersker, Venus, er placeret i 11. hus.

Tyren er det andet tegn i Dyrekredsen, og under dens styre hersker der beslutsomhed, sund fornuft, ejendomsfølelse og en tendens til at søge materiel velstand.

Du virker som en solid, sikker, ja ligefrem langsom person, som holder af at styre efter det håndgribelige og ikke bryder sig om abstrakte spekulationer.

Du er loyal og vedholdende i kærlighed. Din generelle indstilling er venlig, og du udviser stor tålmodighed i omgangen med andre. Du er et sanseligt menneske og kan lide at fordybe dig i sunde, men altid fornøjelige aktiviteter. Trods dette besidder du imidlertid en kolossal evne til at udøve både viljefasthed og fysisk styrke. En større vanskelighed i dit liv skyldes din mangel på smidighed; når først du har truffet en beslutning, lukker du af over for alle andre forslag eller meninger.

Annoncering
Venus, som styrer dit liv, står i 11. hus, som handler om ambitioner, venskaber og muligheder. Dit liv vil på godt og ondt i et eller andet omfang være konstant påvirket af held og uforudsigelige hændelser, hvoraf de fleste vil være gunstige for dig. Du lever for dine venner; du stræber efter at føre mennesker sammen og skabe harmoni og fred blandt dine mange bekendte.

Du vil finde en særlig fornøjelse ved selskabelighed, og du kan se frem til et frugtbart liv.

til top

Solen i 1. hus

Solen stod i dit 1. hus ved fødslen. Du er en energisk natur, stolt og selvhævdende. Du fremstår begejstret og energisk i alle situationer. Din medfødte udadvendte natur og personlige måde at optræde på gør sædvanligvis et godt indtryk på andre mennesker.

Din forstærkede selvfølelse betyder, at du kommer i kontakt med en stærk vilje, og du kan styre din vilje således, at den passer til din målsætning og dine ønsker i livet. Denne placering af Solen giver lederevner, for du er tilbøjelig til at tiltrække andre mennesker og have en stærk indflydelse på dem, når de er sammen med dig.

Du bryder dig ikke om at være afhængig af andre, men du holder fast ved dine venner, for de vil som regel gerne hjælpe dig, når du har brug for det. Du er også selv villig til at hjælpe dem af dine nære venner, som fortjener det, men kun hvis du ved, at din indsats vil blive påskønnet.

Ofte foretrækker du at arbejde alene. Men det er ikke din eneste mulighed, for du er god til at tilpasse dig et samarbejde med andre, blot du har frihed til at udfolde dig. Med Solen i 1. hus er der tendens til at overvurdere din egen betydning, men gennem gentagne kontakter med andre vil du uundgåeligt nå frem til en mere realistisk vurdering af dine evner og muligheder.

til top

Solen i konjunktion med Ascendanten

Solen i konjunktion ed Ascendanten viser, at du har et stort ønske om anerkendelse og er kreativ med hensyn til at finde måder, hvorpå du kan få opmærksomhed. Du er almindeligvis kompromisløs. Du nærer stor tillid til din evne til at hæve dig op over alle livets negative omstændigheder. Du ved, hvordan du skal bruge dine kolossale, kreative resurser i et direkte angreb på en hvilken som helst modstander, og du tror på, at tingene vil lykkes for dig til sidst. Som regel sker dette også, men når du bliver mødt med en hård og stivsindet modstand, kan du gribe til decideret vold for at demonstrere, at du ikke giver op uden kamp. Du ved, hvordan du kan vinde venner og påvirke mennesker, og du bruger dette talent effektivt.

For at være virkelig tryg i dit fag bør du have en stilling med en vis autoritet over andre.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

Annoncering
Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 4 og tolkes derfor i hus 5.

til top

Venus i 11. hus

Venus stod i dit 11. hus ved fødslen. Dine længsler i livet er meget æstetisk orienterede.

Du stræber efter fred og harmoni, og hvis det var op til dig, ville hele verden blive mere human, venlig og betænksom. I dine mere personlige relationer giver Venus dig en mulighed for at opnå betydelig vinding og hjælp via dine venner, som vil nære et ønske om at støtte dig i den bedste hensigt.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for John Buck [Adb] (mand)
født den 27. april 1942 lokaltid: 6:50
i Auckland, NZ U.T.: 18-50
174e46, 36s52 sid. tid: 20:45:36

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 5°53'38 i hus 1 direkte
Måne Jomfru 11°19'41 slutningen af hus 4 direkte
Merkur Tyr 13°14'19 i hus 1 direkte
Venus Fisk 20°04'51 i hus 11 direkte
Mars Krebs 0°19'06 i hus 2 direkte
Jupiter Tvilling 20°26'43 i hus 2 direkte
Saturn Tyr 28°29'25 i hus 1 direkte
Uranus Tyr 28°57'23 i hus 1 direkte
Neptun Jomfru 27°33'07 i hus 5 retrograd
Pluto Løve 3°29'16 i hus 3 direkte
Sand Måneknude Jomfru 12°03'27 i hus 5 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 3°50'12
2.Hus Tvilling 2°31'00
3.Hus Krebs 4°40'58
Imum Coeli Løve 8°58'09
5.Hus Jomfru 11°47'03
6.Hus Vægt 10°12'14
Descendant Skorpion 3°50'12
8.Hus Skytte 2°31'00
9.Hus Stenbuk 4°40'58
Medium Coeli Vandbærer 8°58'09
11.Hus Fisk 11°47'03
12.Hus Vædder 10°12'14

Større aspekter
Sol Trigon Måne 5°26
Sol Konjunktion Merkur 7°21
Sol Sekstil Mars 5°35
Sol Kvadrat Pluto 2°24
Sol Konjunktion Ascendant 2°03
Måne Trigon Merkur 1°55
Måne Trigon Ascendant 7°29
Venus Kvadrat Jupiter 0°22
Mars Kvadrat Neptun 2°46
Mars Sekstil Ascendant 3°31
Saturn Konjunktion Uranus 0°28
Saturn Trigon Neptun 0°56
Saturn Sekstil Pluto 5°00
Uranus Trigon Neptun 1°24
Uranus Sekstil Pluto 4°32
Neptun Sekstil Pluto 5°56
Pluto Kvadrat Ascendant 0°21
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt