•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 00:12 UT/GMT
  Sol2820'25"0n40
  Måne162'59"2n07
  Merkur1549'41"8n47
  Venus1455'38"5n00
  Mars045' 8"23s29
  Jupiter234'16"r17s21
  Saturn824'48"22s17
  Uranus2647'11"9n50
  Neptun1428'36"6s57
  Pluto2059'30"21s28
  Sand Månek.149'20"r16n35
  Chiron2818'11"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Ben Thomas [Adb], født 7 Oktober 1966
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Bens fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Ben med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Det vil helt sikkert have en god indflydelse på hans fremskridt i skolen, hvis han kan være iblandt skolekammerater, der kan lide ham, og ligeledes hvis han kan få en god emotionel kontakt med en eller to af lærerne, for hans behov for at høre til og føle sig accepteret

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Bens indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] I krisesituationer har han mange ressourcer at trække på, bl.a. en intuitiv evne til at søge hjælp hos den rette person i det rette øjeblik. Hvis han bliver presset til det, kan han også være ganske praktisk og kan klare sine dagligdags hverv og forpligtelser. Han er meget [...]

[..] Selv om forældrene har meget travlt, bør de aldrig prøve at spare tid ved at give ham penge til hans fødselsdag og håbe på, at det vil være godt nok. Noget, de selv har valgt eller lavet, ligegyldigt hvor lidt og billigt det er, vil betyde langt mere. I virkeligheden skal [...]

Skjulte træk

[..] Men da han samtidig har en så stærk tro på, at alting vil blive godt til sidst, vil han måske først anerkende en følelse af at blive afvist eller svigtet længe efter, at den er opstået. Han vil have svært ved at håndtere konflikter, der kræver en mere nuanceret opfattelse [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hans længsel efter at føle sig tæt forbundet og tryg er så intens, at han kan blive rasende eller få teatralske anfald af dårligt humør, hvis han føler sig isoleret eller bliver tvunget til at dele forældrenes kærlighed med søskende. Ben er meget modtagelig og sensitiv på [...]

[..] Ben vil også opfatte en stor åndelig generøsitet hos sin far, selv i det tilfælde hvor familiemæssige eller arbejdsmæssige omstændigheder har forårsaget konflikt eller adskillelse, eller andre i familien misbilliger faderens opførsel. Faderen står for Ben som et symbol på [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt