•    
  Planetpositioner
  25-Maj-2018, 02:24 UT/GMT
  Sol351' 7"20n55
  Måne1049'17"0n08
  Merkur207'19"16n29
  Venus637'38"25n00
  Mars314' 7"21s50
  Jupiter1621'51"r15s33
  Saturn85'36"r22s18
  Uranus029'23"11n09
  Neptun1619'26"6s16
  Pluto212'25"r21s33
  Sand Månek.816'23"r18n12
  Chiron142'20"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Anthony Magnoni [Adb], født 11 April 1976
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Jomfruen *Ascendanten i Tvillingerne, Merkur i 11. hus *Saturn i 2. hus *Månen i 4. hus *Solen i 11. hus *Venus i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 11 April 1976 kl. 10:30 i Toulon, France.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tvilling, og din Måne står i Jomfru.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Jomfruen

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Jomfruen, hvilket giver dig en kompleks og alsidig natur. Med Solen i Vædderen er dine væsentligste egenskaber beslutsomhed, lederevne og dynamik. Andre opfatter dig som en praktisk, jordbunden og klog person.

Du samler på ting, og du har for vane at sortere, kategorisere og analysere. Til tider kan du være meget kritisk over for andre mennesker, men aldrig på en ondskabsfuld måde.

Du ejer en kærlighedsevne og en spiritualitet, som kan ytre sig på bestemte tidspunkter.

Da du er i besiddelse af to af de egenskaber, som er vigtige for gode forretningsfolk - kreativitet og økonomisk sans - vil du sandsynligvis nå langt på det materielle område af livet.

Du er virkelig et misundelsesværdigt menneske, for selvom du er nødt til at klare hverdagens konkrete gøremål, udfører du dem korrekt og opfylder alle dine forpligtelser med friskhed og vitalitet.

Nøglen til en harmonisk udvikling af din personlighed ligger i en afbalancering af påvirkningerne fra Solen i Vædderen og Månen i Jomfruen. Din aktive indre natur kan komme til udfoldelse i form af service og humanitære aktiviteter.

til top

Ascendanten i Tvillingerne, Merkur i 11. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Tvillingerne op i horisonten. Dets hersker, Merkur, står i 11. hus.

Dit opstigende tegn og placeringen af tegnets hersker giver nogle generelle oplysninger vedrørende de overordnede tendenser i din kurs i livet og supplerer de oplysninger vedrørende dit temperament, som tidligere er blevet anført i forbindelse med placeringerne af Solen og Månen.

Tvillingerne er det tredje tegn i Dyrekredsen, og blandt dets vigtigste psykologiske indvirkninger på livet optræder følgende: intellektuelle aktiviteter, humanisme og en afsky for vold, en konstant tvivl vedrørende mentale begreber, tøven og akademiske interesser.

Mennesker, hvis Ascendant-tegn er Tvillingerne, virker sædvanligvis elegante, slanke, udtryksfulde og har et meget medmenneskelige ansigtsudtryk. Det er personer med visse litterære tilbøjeligheder, de har håndelag for manuelt arbejde og håndværk, er lærenemme, kompetente, vittige, opfindsomme og meget nysgerrige og spidsfindige.

En Tvillinge-Ascendant vil altid udmærke sig ved sin mundtlige og skriftlige veltalenhed, sin travle hverdag og bestandigt manglende evne til at realisere hurtige og bevidste beslutninger. Som Tvilling bør du forsøge at kompensere for din tøven ved hjælp af din hurtige tankegang.

Din indstilling over for livets hændelser vil være venlig og generøs (inden for visse grænser), men ikke altid heldig på grund af for stor vaklen i situationer, som kræver en beslutning. Du besidder evnen til at stige opad i livet med udgangspunkt i dine egne intellektuelle evner.

Din tankegang er åben og generøs, og dit intellekt fungerer selvstændigt; men ved mange lejligheder vil din dømmekraft være "fordrejet". Du bør begrænse antallet af nytteløse diskussioner, stridigheder og ugunstige skænderier, da disse udgør dine værste fjender.

For at få succes bør du betone dine litterære og videnskabelige studier, give dit strålende intellekt frie tøjler i de rigtige situationer og bruge din medfødte flid til at skrive, rejse, kommunikere og analysere mennesker. Inden for alle disse aktiviteter vil du kunne yde dit bedste.

Annoncering
Det faktum, at dit livs hersker står i 11. hus, betyder bl.a. at venner, bekendte og sociale relationer vil være af den yderste vigtighed for dig, og at de væsentligste dramatiske begivenheder i dit liv derfor vil indtræffe som en følge af dine venskaber og bekendtskaber. Merkurs placering i dette hus hentyder til dine intellektuelle venner, som appellerer stærkt til din måde at tænke på i modsætning til dine sædvanlige følelser; det betyder, at dine venner og bekendte har en intellektuel, ikke en følelsesmæssig relevans.

Du bør dog advares om, at ikke alle disse mennesker vil leve op til den tillid, som du viser dem, men snarere kan optræde bedragerisk og uærligt over for dig.

til top

Saturn i 2. hus

Saturn stod i dit 2. hus ved fødslen. Dette er ikke en videre gunstig, astrologisk situation for din generelle økonomiske kurs i livet.

Du kan få svært ved at bevare en relativt god position på grund af økonomiske tab. Måske tager du også de økonomiske forhold for højtideligt og bebyrder dig selv med bekymringer desangående.

Dit krævende og pligtopfyldende arbejde giver dig muligvis kun et beskedent økonomisk udkomme, men det hjælper med at afstive dit selvværd og din påskønnelse af andre værdier. Derfor skal du ikke miste modet. Saturn giver ofte en relativt normal økonomisk status som ældre, hvis man anstrenger sig i så henseende.

Hvis du gør en indsats for at blive mere entusiastisk og mere liberal i erhvervsmæssig henseende, kan dit liv ændre sig til en vis grad.

til top

Månen i 4. hus

Månen stod i dit 4. hus ved fødslen. Månen på dette sted vil afgjort påvirke begivenhederne i forbindelse med din mor, din bopæl og dine familiære anliggender.

Både barndom og alderdom vil være karakteriseret af en forkærlighed for romantik, diverse rejser og interessante eventyr.

Problemet med denne astrologiske placering er, at den giver dig en usikker position i livet og en bestandig stræben efter materiel sikkerhed, som synes vanskelig at opnå. Dette kan afhjælpes midlertidigt ved, at du modtager en mindre arv, og at du i de sidste år af dit liv vil blive næsten overvældet af din families glimrende omsorg og hjælp.

til top

Solen i 11. hus

Solen stod i dit 11. hus ved fødslen.

Generelt er dette en gunstig placering. Gennem hele livet vil du blive støttet af mennesker, som indtager overordnede stillinger i verden. Efter livsmidten er der stor sandsynlighed for, at du vil opnå et godt omdømme og blive værdsat via dine forbindelser til fremtrædende personer. Skæbnen kan bibringe dig tilstrækkelig karakterstyrke og endda muligheder for at realisere dine ønsker til det yderste.

Åndeligt set virker du loyal, og du har en ligefrem og ærlig indstilling. Du er imidlertid meget bevidst om følelser af ophøjethed og værdighed.

til top

Venus i 11. hus

Venus stod i dit 11. hus ved fødslen. Dine længsler i livet er meget æstetisk orienterede.

Du stræber efter fred og harmoni, og hvis det var op til dig, ville hele verden blive mere human, venlig og betænksom. I dine mere personlige relationer giver Venus dig en mulighed for at opnå betydelig vinding og hjælp via dine venner, som vil nære et ønske om at støtte dig i den bedste hensigt.

Annoncering
Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 10 og tolkes derfor i hus 11.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Anthony Magnoni [Adb] (mand)
født den 11. april 1976 lokaltid: 10:30
i Toulon, FR U.T.: 08:30
5e56, 43n07 sid. tid: 22:12:28

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 21°34'53 i hus 11 direkte
Måne Jomfru 7°24'33 i hus 4 direkte
Merkur Tyr 1°56'51 i hus 11 direkte
Venus Vædder 3°40'25 slutningen af hus 10 direkte
Mars Krebs 11°16'02 i hus 1 direkte
Jupiter Tyr 3°43'27 i hus 11 direkte
Saturn Krebs 26°13'14 i hus 2 direkte
Uranus Skorpion 5°42'06 i hus 5 retrograd
Neptun Skytte 13°47'02 i hus 6 retrograd
Pluto Vægt 10°01'45 i hus 5 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 12°39'53 i hus 5 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 27°16'52
2.Hus Krebs 16°49'19
3.Hus Løve 6°50'04
Imum Coeli Jomfru 1°04'43
5.Hus Vægt 3°55'48
6.Hus Skorpion 16°30'56
Descendant Skytte 27°16'52
8.Hus Stenbuk 16°49'19
9.Hus Vandbærer 6°50'04
Medium Coeli Fisk 1°04'43
11.Hus Vædder 3°55'48
12.Hus Tyr 16°30'56

Større aspekter
Sol Kvadrat Saturn 4°38
Sol Trigon Neptun 7°48
Sol Sekstil Ascendant 5°42
Måne Trigon Merkur 5°28
Måne Sekstil Mars 3°51
Måne Trigon Jupiter 3°41
Måne Sekstil Uranus 1°42
Måne Kvadrat Neptun 6°22
Merkur Konjunktion Jupiter 1°47
Merkur Kvadrat Saturn 5°44
Merkur Opposition Uranus 3°45
Merkur Sekstil Ascendant 4°40
Venus Kvinkuns Uranus 2°02
Mars Trigon Uranus 5°34
Mars Kvinkuns Neptun 2°31
Mars Kvadrat Pluto 1°14
Jupiter Opposition Uranus 1°59
Neptun Sekstil Pluto 3°45
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt