•    
  Planetpositioner
  23-Mar-2018, 13:28 UT/GMT
  Sol251'48"1n08
  Måne1837' 5"18n45
  Merkur1653'18"r9n43
  Venus2033'51"7n17
  Mars320'20"23s32
  Jupiter2253'57"r17s18
  Saturn837' 1"22s17
  Uranus271'35"9n55
  Neptun1438'40"6s53
  Pluto213'49"21s27
  Sand Månek.1342'26"r16n43
  Chiron2834'28"2n34
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Marts 2018
for Eugene Patrick Kennedy [Adb], født 4 September 1919
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Lidt dramatik plejer ikke at gøre dig urolig, men måske vil du ikke altid nyde de følelsesmæssige udfordringer, som nogle af dine oplevelser i løbet af det kommende år med stor sandsynlighed fører med sig. Det skyldes ikke, at perioden er negativ, men snarere, at følelsesmæssig udveksling ikke lige er det område, hvor du føler dig mest hjemme. Meget af tiden vil din energi sandsynligvis fokusere på dine nære relationer og på hjemlige og familiære forhold, og det kan til tider føles, som om dine [...]

At blive voksen

Saturn konjunktion Måne: Slutningen af december 2017 indtil midten af november 2018

[..] I virkeligheden er det dig, der bør bekymre dig om dig selv og indse, hvordan du skal give dig selv følelsesmæssig næring. Uanset din alder, og uanset hvor praktisk, veltilpasset eller kundskabsrig du er i livet, så findes der et skjult barn i dit indre, som nu rent [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du vil måske virke en smule tungsindig eller humorforladt på dine omgivelser, men din humor vil sandsynligvis blot være af den "sorte" type, som fanger ironien i alt, hvad der foregår. Tag dig ikke af, at din opfattelse af tingene måske er en smule dyster [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Følelsesmæssige skuffelser

Chiron kvadrat Måne: Begyndelsen af maj 2018 indtil begyndelsen af februar 2021

[..] Du kan blive kritisk, krævende, irritabel, vred og måske direkte barnagtig. Men der foregår en helingsproces i dit indre, som kan øge din forståelse af dig selv og dine behov samt hjælpe dig til at blive mere tolerant og medfølende over for andre, som har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Forening af gammelt og nyt

Uranus trigon Saturn: Begyndelsen af juni 2018 indtil slutningen af marts 2020

[..] Dit syn på din egen tilværelse er sandsynligvis bredt og objektivt lige nu, og du er ikke tilbøjelig til at bukke under for din egen frygt og dine egne fordomme. Du kan finde en måde at udfolde de nye muligheder på inden for rammerne af dine kendte begrænsninger [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

For mange ideer

Jupiter kvadrat Merkur: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Prøv at koncentrere dig om de store linjer på nogle områder, hvor dine interesser ikke vil lide under, at du overser en vigtig detalje eller planlægger på en lidt skødesløs måde. Der er mange positive elementer i gang i dit liv lige nu, for du er sandsynligvis åben [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Et ønske om at gro

Jupiter kvadrat Sol: Midten af december 2018 indtil begyndelsen af januar 2019

[..] Du har sandsynligvis blikket rettet mod fremtiden og er formentlig temmelig træt af visse personer, situationer og vaner fra fortiden. Alt dette kan være meget positivt og oplivende, og du kan støde på mange muligheder, som kan åbne dørene til en ny arbejdsretning, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Gentagelse af fortiden

Chiron konjunktion Chiron: Midten af april 2018 indtil midten af januar 2022

[..] I øjeblikket fuldfører du en vigtig livscyklus, selvom du måske ikke selv er klar over det. Hvert eneste menneske oplever at blive såret i kraft af livets grundlæggende uretfærdighed, og den slags sår ligger sædvanligvis nede under bevidsthedstærskelen og bliver [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt