•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 20:05 UT/GMT
  Zon28'41"0n51
  Maan828'20"17n06
  Mercurius1654'21"9n40
  Venus1940' 5"6n56
  Mars255'46"23s32
  Jupiter2255'51"r17s18
  Saturnus835'12"22s17
  Uranus2659'16"9n54
  Neptunus1437' 4"6s54
  Pluto213'10"21s27
  Ware Knoop1344'22"r16n42
  Cheiron2831'53"2n33
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Eugene Patrick Kennedy [Adb], geboren op 4 september 1919
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Steenbok *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Negende Huis *Maan in het Tweede Huis *Zon in het Tiende Huis *Saturnus in het Tiende Huis *Venus in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 4 september 1919 om 11:30 in Chicago, Illinois.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Steenbok.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Steenbok

U benadert het leven heel realistisch. U jaagt zeer ambitieus uw doelen en hoge idealen na. Iemand met uw zon en maan-positie pakt problemen analytisch aan maar kristalliseert ideeën niet uit voor er een algemene benaming is, een overkoepeling. U hebt organisatietalent en gevoel voor structuur, u weet feiten te koppelen en een opbouw te maken. Wel kunt u overdreven behoedzaam zijn in uw voortgang en nooit eens iets aan het toeval overlaten.

U hebt balans ontwikkeld tussen uw innerlijk en imago. U bent het meest in uw element als u in uw eentje kunt plannen en routinewerk kunt doen. Verwen uzelf zo nu en dan en zorg dat u wat luchtiger wordt zodat u wat meer kleur krijgt en levendiger wordt.

In de liefde bent u bescheiden en ingehouden. U zoekt een huiselijk bestaan dat tegemoetkomt aan uw behoefte aan veiligheid en duurzaamheid.

U hebt oog voor de natuurlijke gang van zaken in het universum. Uw rust wordt verstoord wanneer het systeem barsten vertoont en de wereld om u heen aantast. Uw aangeboren nieuwsgierigheid zet u aan tot onderzoek en kennis vergaren, maar u bent te omzichtig om ten volle aan het leven deel te nemen. Probeer eens toe te geven aan de dolle ingevingen die u soms krijgt en doe eens wat geks zo nu en dan.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Negende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het negende huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Adverteren
Uw leven is gericht op wijsheid en een visie, op hogere kennis. Concreet bent u geneigd actief te zijn in het buitenland of uzelf op onderzoek te richten dat andere culturen begunstigt. U bent overenthousiast over religieuze of filosofische onderwerpen. U hebt de neiging de ratio te laten overheersen door impulsen en emotioneel verlangen boven intellectuele principes te stellen.

Tenzij u zelfbeheersing leert opbrengen geeft deze stand aan dat u zich losmaakt van de religieuze en filosofische leer die u in uw kindertijd hebt meegekregen. In ruil daarvoor neemt u wellicht een extreem vrijzinnige houding aan die absoluut niet aansluit bij welke geaccepteerde ideologie dan ook.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

De Maan staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Uw zakelijke pad en bron van inkomsten zijn verdeeld over allerlei activiteiten waarin u steeds met veel mensen te maken hebt. Deze stand is over het algemeen gunstig.

Beroepsmatig verdient u geld met populaire activiteiten of met publiek.

Wees hoe dan ook voorbereid op een gevarieerd en afwisselend financieel plaatje. Probeer uw geldzaken te richten op de massa want daar hebt u een neus voor en daar ligt uw kans van slagen.

naar boven

Zon in het Tiende Huis

De Zon staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. De Zon belooft met deze stand succes, aanzien en status in uw volwassen bestaan. Maatschappelijk gezien bent u een vitaal, trots en krachtig persoon. U hebt de behoefte om in het openbaar te laten zien wie u bent en wat u kunt en uw energieke vertrouwen slaat vaak over op anderen. U bent geboren met aangenaam fysiek en moreel erfgoed en u mag steun verwachten van meerdere belangrijke mensen, waardoor u de kans krijgt om op te klimmen in het leven.

De kans bestaat ook dat u overdreven trots en arrogant bent en te veel verwacht van uw achterban.

naar boven

Saturnus in het Tiende Huis

Saturnus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand is zeer uitdagend voor iemand die op werelds succes uit is. De remmende kracht van Saturnus kan in dit huis uitwerken als zwaarmoedig, behoedzaam en uiterst serieus wat het zelfbeeld en ambities betreft. U komt voor veel obstakels te staan in uw leven, maar die zijn veelal gebaseerd op uw psychologische instelling, die vrij kortzichtig kan zijn. De oplossing voor de problemen waarop u stuit zit in uw vastberadenheid en geduld.

Innerlijk hebt u ambities, economisch inzicht en bent u zeer gestructureerd. Als u deze eigenschappen gericht inzet kunt u wel degelijk een interessante positie bereiken waarin u welvaart en status opbouwt.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Venus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Uw aspiraties in het leven zijn absoluut esthetisch verantwoord en artistiek.

U streeft naar vrede en harmonie en als het aan u ligt zou de wereld er humaner, vriendelijker en mooier uitzien. Venus in dit huis verhoogt de kans dat uw vrienden u veel winst en vreugde opleveren. Uw vrienden steunen u en hebben het beste met u voor. Uw netwerk is kleurrijk en u omringt zich graag met sympathieke, artistieke mensen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Eugene Patrick Kennedy [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 4 september 1919 kloktijd: 11:30
in Chicago, IL (US) U.T: 16:30
87w39, 41n51 sterrentijd: 09:30:22

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 11°04'51 in huis 10 direct
Maan Steenbok 4°08'29 in huis 2 direct
Mercurius Leeuw 23°24'46 in huis 10 direct
Venus Maagd 24°04'37 in huis 11 retrograde
Mars Leeuw 7°56'09 in huis 9 direct
Jupiter Leeuw 7°06'52 in huis 9 direct
Saturnus Maagd 2°55'30 in huis 10 direct
Uranus Waterman 29°15'23 in huis 4 retrograde
Neptunus Leeuw 10°14'18 in huis 9 direct
Pluto Kreeft 7°33'14 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Schorpioen 28°18'35 in huis 1 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 11°00'04
2de huis Boogschutter 10°06'05
3de huis Steenbok 14°02'47
Imum Coeli Waterman 20°11'04
5de huis Vissen 22°51'18
6de huis Ram 19°29'53
Descendant Stier 11°00'04
8ste huis Tweelingen 10°06'05
9de huis Kreeft 14°02'47
Medium Coeli Leeuw 20°11'04
11de huis Maagd 22°51'18
12de huis Weegschaal 19°29'53

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 6°56
Zon Sextiel Pluto 3°32
Zon Sextiel Ascendant 0°05
Maan Inconjunct Jupiter 2°58
Maan Driehoek Saturnus 1°13
Maan Sextiel Uranus 4°53
Maan Oppositie Pluto 3°25
Maan Sextiel Ascendant 6°52
Mercurius Oppositie Uranus 5°51
Mars Conjunct Jupiter 0°49
Mars Conjunct Neptunus 2°18
Mars Vierkant Ascendant 3°04
Jupiter Conjunct Neptunus 3°07
Jupiter Vierkant Ascendant 3°53
Saturnus Oppositie Uranus 3°40
Saturnus Sextiel Pluto 4°38
Neptunus Vierkant Ascendant 0°46
Pluto Driehoek Ascendant 3°27
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst