•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 16:42 UT/GMT
  Sol61'11"9s18
  Måne2347'52"19n12
  Merkur126'37"8s20
  Venus1710' 6"6s23
  Mars1741'37"22s31
  Jupiter2258'46"17s23
  Saturn659'20"22s23
  Uranus2544' 8"9n26
  Neptun1338' 3"7s16
  Pluto2030'44"21s30
  Sand Månek.1448'17"16n23
  Chiron2659'41"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for G.K. Chesterton [Adb], født 29 Maj 1874
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tyren *Solen i Tvillingerne *Solen i 2. hus *Månen i Skorpionen *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Krebsen *Venus i 3. hus *Mars i Tvillingerne *Mars i 2. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 29 Maj 1874 kl. 2:45 i London,.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Tyr, og din Måne står i Skorpion.

til top

Ascendanten i Tyren

Du er meget rolig og velovervejet i dine handlinger. Du bryder dig ikke om at gå for hurtigt frem eller handle overilet.

Sommetider er du temmelig stædig, og jo mere andre presser på, desto mere stritter du imod.

Udadtil virker du ganske rolig og selvsikker. Du undertrykker ikke dine følelser, men dit ydre afslører dem bare ikke umiddelbart. Samtidig møder du andre med en jordnær varme og venlighed.

Du nyder komfort og de gode ting i livet.

til top

Solen i Tvillingerne

Du tænker meget kvikt og vævert, og du er nysgerrig efter at kende svarene på alle spørgsmål så hurtigt som muligt.

Du elsker at rejse og se nye steder. Du bliver hurtigt træt af de ting, som du er vant til, og ønsker at bytte dem ud med noget andet.

Du holder af leg og spil, især af den type hvor man konkurrerer på vid og mental adræthed.

Dit humør ændrer sig hurtigt, og du bruger ikke meget tid på at være ulykkelig eller bedrøvet. Det eneste, der skal til for at sætte dig i bedre humør, er, at du får noget nyt og interessant at beskæftige dig med.

Måske bliver du meget glad for bøger og for at læse, eller måske foretrækker du at lære noget ved at tale med andre.

Annoncering
til top

Solen i 2. hus

Du elsker tryghed, hvilket for dig vil sige at være omgivet af behagelige og velkendte genstande. Det eneste problem er, at du måske forsøger at komme til at eje mere, end du har brug for, så dit liv bliver fyldt op med materielle ejendele.

Du har muligvis vanskeligt ved at dele med andre, men hvis du ønsker dig nogle gode venskaber, så må du lære, hvordan man gør. Du kan endda optræde besiddende over for dine venner og bryder dig ikke om at dele dem med andre. Hvis en af dine venner viser en anden for stor opmærksomhed, når I er sammen, bliver du sandsynligvis meget jaloux. Men du må lære at dele dette menneske med andre.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 1 og tolkes derfor i hus 2.

til top

Månen i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser, som kan udgøre en stærk drivkraft i dit liv. Men du kan måske have svært ved at forstå dine følelser, fordi de er så komplicerede og dybe. Du ønsker, at hele dit liv skal være intenst og meget dybfølt.

Hvis du ikke modtager betydelig bekræftelse fra andre mennesker, som står dig nær, vil du føle dig ensom og misforstået.

Du er meget glad for alt, der er hemmeligt og mystisk, f.eks. historier om det overnaturlige. Dit behov for at lære dit inderste jeg at kende vil også hjælpe dig med at komme til at forstå andre mennesker.

Men prøv at undgå at blive fuldkommen opslugt af dine følelser. Det er bedst ikke at tage dem alt for højtideligt.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

Annoncering
til top

Venus i Krebsen

Du kan godt lide at være meget tæt på mennesker, og du har brug for at have et særlig hengivent forhold til dine forældre. Du ønsker altid at forvisse dig om, at du kan stole på at blive støttet følelsesmæssigt af et andet menneske. Samtidig er du også selv villig til at give den samme form for støtte til dem, du holder af.

Hvis du beslutter, at ingen elsker dig, kan du blive desperat efter at finde en ven, der kan give dig moralsk støtte.

Men når du holder af nogen, så holder du imidlertid rigtig meget af dem, og du viser det. Du vil aldrig gøre noget for at såre nogen, medmindre de først har såret dig. I så fald vil du sandsynligvis slå fra dig.

Dit forhold til din mor vil være særlig vigtigt for dig. Men hvis du har et godt forhold til hende, vil dine andre forhold i livet også være gode.

til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

til top

Mars i Tvillingerne

Din energi tændes let, og du arbejder meget hurtigt. Du er tilbøjelig til at indlede adskillige projekter straks og aldrig gøre nogen af dem færdige. Hvis du ikke kan overvinde denne grundlæggende tendens til at fuske lidt overfladisk med for mange aktiviteter, vil du aldrig komme til at beherske nogen færdigheder til fuldkommenhed.

På den anden side har du en kvik hjerne, som du nyder at bruge, især til at debattere og diskutere med andre i en atmosfære præget af venlig uenighed.

Prøv at være lidt mindre impulsiv i din måde at tænke på. Hvis du træffer beslutninger for hurtigt, vil du ofte tage fejl.

til top

Mars i 2. hus

Når du ser noget, som du har lyst til at eje, ønsker du dig det rigtig meget og arbejder hårdt for at få det. Du føler, at det bør stå dig frit for at øde dine resurser eller penge bort, hvis du ønsker det, eller at være sparsommelig og forsigtig, såfremt du ønsker det. Men på grund af dette tvangsbetonede træk hos Mars vil du med langt større sandsynlighed være uforsigtig i den slags sager. Planlæg derfor omhyggeligt hvad du virkelig har brug for, og køb det så først efter grundige overvejelser.

Alle, der provokerer din stærke ejendomsfølelse, vækker din vrede. Det er ikke, fordi du er specielt selvisk, men du ønsker at give din gaver frivilligt og på egen foranledning.

I det lange løb må du lære at være mindre besiddende over for de ting, som du ejer. Ellers vil dine ejendele give dig større smerte end glæde.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for G.K. Chesterton [Adb] (mand)
født den 29. maj 1874 lokaltid: 2:45
i London, England U.T.: 02:45
0w10, 51n30 sid. tid: 19:10:11

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 7°31'19 slutningen af hus 1 direkte
Måne Skorpion 12°57'32 i hus 7 direkte
Merkur Tvilling 12°44'19 i hus 2 direkte
Venus Krebs 1°30'29 i hus 3 direkte
Mars Tvilling 18°16'42 i hus 2 direkte
Jupiter Jomfru 21°59'04 i hus 6 direkte
Saturn Vandbærer 14°18'03 i hus 11 stationær (R)
Uranus Løve 7°19'16 i hus 5 direkte
Neptun Vædder 29°41'21 i hus 12 direkte
Pluto Tyr 21°36'22 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Tyr 5°30'43 i hus 12 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 8°51'15
2.Hus Tvilling 9°26'36
3.Hus Tvilling 28°40'52
Imum Coeli Krebs 16°10'30
5.Hus Løve 6°48'51
6.Hus Jomfru 8°58'35
Descendant Skorpion 8°51'15
8.Hus Skytte 9°26'36
9.Hus Skytte 28°40'52
Medium Coeli Stenbuk 16°10'30
11.Hus Vandbærer 6°48'51
12.Hus Fisk 8°58'35

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 5°13
Sol Trigon Saturn 6°47
Sol Sekstil Uranus 0°12
Måne Kvinkuns Merkur 0°13
Måne Kvadrat Saturn 1°21
Måne Kvadrat Uranus 5°38
Måne Opposition Ascendant 4°06
Måne Sekstil Medium Coeli 3°13
Merkur Konjunktion Mars 5°32
Merkur Trigon Saturn 1°34
Merkur Sekstil Uranus 5°25
Venus Sekstil Neptun 1°49
Mars Kvadrat Jupiter 3°42
Mars Trigon Saturn 3°59
Mars Kvinkuns Medium Coeli 2°06
Jupiter Trigon Pluto 0°23
Jupiter Trigon Medium Coeli 5°49
Saturn Kvadrat Ascendant 5°27
Uranus Kvadrat Ascendant 1°32
Pluto Trigon Medium Coeli 5°26
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt