•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 16:50 UT/GMT
  Zon51' 9"9s40
  Maan943' 7"17n11
  Mercurius1014' 3"9s09
  Venus1555'35"6s52
  Mars176' 1"22s27
  Jupiter2256'22"17s22
  Saturnus654'37"22s23
  Uranus2541'41"9n26
  Neptunus1335'48"7s17
  Pluto2029'11"21s30
  Ware Knoop1447'33"16n24
  Cheiron2656'19"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Cesare Pinarello [Adb], geboren op 5 oktober 1932
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Cesares geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Cesare al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hij verdient zo'n benadering ook, want hij heeft een natuurlijk gevoel voor normen en waarden, en zijn gevoel voor wat goed en verkeerd is gaat heel diep, dieper dan bij menig volwassene.

Omdat Cesare van nature de kant van het mentale en het intellectuele wordt uitgetrokken, [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Cesares innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het idee dat er vlak om de hoek iets nieuws ligt te wachten is voor hem een kerngegeven. Het vergroot vermoedelijk zijn chronische rusteloosheid, maar ook het heerlijke enthousiasme dat hij toont bij het krijgen van een stuk speelgoed, het starten van iets nieuws, weer eens [...]

Alles wat Cesare doet gebeurt in het groot. Als hij overstuur is huilt hij niet gewoon ­ nee, dan gaat hij tekeer als stormt het buiten. Als hij zijn genegenheid wil tonen knuffelt hij niet gewoon ­ nee, dan komt hij aanzetten met een vloed aan warmte, liefde en enthousiasme. Het onberedeneerde [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij kan dus van tijd tot tijd heftig in opstand komen tegen allerlei regels en afspraken die in huis gelden. Maar toch is het heel erg noodzakelijk dat hem met zachte drang, maar wel heel vasthoudend, geleerd wordt om zich aan de belangrijkste van die regels te houden. Hij is [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Maar zijn uitbundig en emotioneel gezien warm karakter maakt bovenal duidelijk dat hij directe, open en enthousiaste reacties van anderen nodig heeft. Dingen delen met anderen en het samen geestdriftig beleven van leuke dingen zijn van vitaal belang wil hij zich prettig [...]

[..] Op meer alledaags niveau wil Cesare zijn vader graag ervaren als een gewoon, feilbaar en goed benaderbaar iemand. Juist door te praten over de gewone dagelijkse dingen ­ eten, school, hobby's, meisjes, seks, hygiëne ­ kunnen Cesare en zijn vader het soort band opbouwen dat [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst