•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 02:43 UT/GMT
  Zon124'16"10s58
  Maan2054' 9"3n42
  Mercurius332'10"11s55
  Venus1126'32"8s37
  Mars1457' 7"22s10
  Jupiter2246'14"17s20
  Saturnus637' 3"22s24
  Uranus2533' 8"9n22
  Neptunus1327'44"7s20
  Pluto2023'27"21s31
  Ware Knoop1451'51"r16n22
  Cheiron2644'19"1n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Cesare Pinarello [Adb], geboren op 5 oktober 1932
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u geneigd bent in een romantische fantasiewereld te leven, zullen bepaalde ervaringen u in het komende jaar waarschijnlijk diepe voldoening en vervulling brengen. Zelfs als er in uw privé-leven teleurstellingen of problemen ontstaan, zullen ze vermoedelijk vergezeld gaan van groeiend zelfvertrouwen en besef van eigenwaarde. Uw zintuigen zijn waarschijnlijk buitengewoon receptief voor alles wat mooi is in het leven, en uw ontmoetingen met anderen zijn vermoedelijk diep en betekenisvol, al zullen [...]

Niemand is volmaakt

prog. Venus vierkant Jupiter: Begin augustus 2018 tot midden maart 2020

[..] Momenteel bent u innerlijk erg optimistisch en waarschijnlijk hebt u er gelijk in om ruimere en betere mogelijkheden te zoeken om u te ontwikkelen. Maar probeer verstandige en redelijke manieren te vinden om dit te doen, zonder tijd, energie en middelen te verspillen, [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Geduld en behoedzaamheid kunnen u het komende jaar veel ellende besparen, aangezien u geneigd kunt zijn te hoog en te vroeg te willen springen of om uw verantwoordelijkheden te verwaarlozen. In deze periode kunnen op veel levensvlakken en op veel niveaus [...]

Het leven ontvouwt zich

Jupiter conjunct prog. Ascendant: Eind november 2017 tot midden augustus 2018

[..] En misschien ligt daar de diepste betekenis van deze tijd, u beseft wellicht dat u de goede dingen van het leven inderdaad verdient, en dat u ze kunt bereiken door uw geest en hart open te stellen voor nieuwe opvattingen en door de dingen op een ruimdenkender [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Nieuwe ontmoetingen

Uranus driehoek Venus: Begin mei 2017 tot eind februari 2019

[..] Waarschijnlijk hebt u genoeg zelfvertrouwen en bent u vrij van remmingen ten aanzien van uw expressie van gevoelens en fantasie. Omdat u op het moment waarschijnlijk objectief en tolerant bent in uw emoties, kunt u anderen toestaan zichzelf te zijn en bent u in [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Verloren in dagdromen

Neptunus oppositie prog. Mars: Midden april 2018 tot eind februari 2021

[..] Uw oordeel is momenteel waarschijnlijk niet op zijn best, en u kunt geneigd zijn uitvluchten te zoeken om uw innerlijke verwarring en ongemak te verlichten. Het is vermoedelijk geen goede tijd voor belangrijke verplichtingen of beslissingen. Elke nieuwe relatie, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Tijd om te leren

prog. Mercurius sextiel Mercurius: Begin december 2016 tot midden juli 2018

[..] Probeer deze periode van mentale helderheid te gebruiken om nieuwe vaardigheden te leren of om orde te brengen in uw zakelijke en persoonlijke aangelegenheden. Waarschijnlijk zou het goed voor u zijn om uw praktisch inzicht en communicatievaardigheden te gebruiken [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Piekeren over het onvoorspelbare

Jupiter oppositie Chiron: Midden oktober 2018 tot begin november 2018

[..] Op een dieper niveau bent u waarschijnlijk in staat om intuïtief de betekenis aan te voelen die schuil gaat achter de dingen die in uw leven zijn gebeurd, waardoor u de mogelijkheid krijgt om gebeurtenissen te interpreteren in het licht van een dieper [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Spanning en ontwrichting

Pluto vierkant Uranus: Eind januari 2018 tot midden december 2020

[..] Maar diep innerlijk moet u bepaalde oude relatie- en denkpatronen achter u laten. Het is mogelijk dat u, ongeacht wat er in uw leven in de buitenwereld gebeurt, de kans krijgt om belangrijke veranderingen tot stand te brengen en u te bevrijden van situaties [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst