•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 10:43 UT/GMT
  Zon66'17"21n19
  Maan1114'51"10s23
  Mercurius2445'58"18n03
  Venus925' 8"24n54
  Mars359'56"21s47
  Jupiter165'40"r15s28
  Saturnus757'51"r22s19
  Uranus036'21"11n11
  Neptunus1621'14"6s15
  Pluto210'18"r21s33
  Ware Knoop756' 8"r18n17
  Cheiron146'58"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Weegschaal met Vissen

U houdt beiden van schoonheid, u heeft een grote fijngevoeligheid en u waardeert vriendelijkheid en voorzichtigheid in al uw menselijke interacties. Luchtige weegschaal verlangt naar harmonie en sereniteit en waterige Vissen, hoewel niet bang voor emotionele diepten, heeft te veel compassie om destructieve gevoelens welwillend ... lees meer

U bent een Weegschaal

Uw heersende planeet is Venus, de mystieke Godin van liefde en schoonheid. Om deze reden denken veel mensen dat Weegschaal het makkelijkst te begrijpen teken is. Alles wat u nodig heeft is liefde, toch? Fout. Weegschaal is een luchtteken. En lucht hangt boven alles samen met idealen en principes. Ach, liefde. Natuurlijk denkt ... lees meer

De Vissen partner

image
Omdat ze echte romantici zijn, zijn Vissen meestal verliefd, zo niet op een mens, dan wel op een droom, een creatieve visie, een doel of zelfs op God. Geven hoort bij de Vissen natuur en het is voor hen onmogelijk om zich een leven alleen voor te stellen. Tenzij dit een leven alleen is dat een eenzame spirituele zoeker uitkiest in ruil voor een ander soort eenheid.

Er is een overvloed aan gevoeligheid, aardigheid en medeleven in de Vissen partner, hoewel sommige Vissen bang zijn voor hun eigen behoeftigheid en daardoor een kilte uitstralen. De meeste Vissen plaatsen anderen op de eerste plaats en bieden hun affectie en compassie liefdevol aan. Een aantal Vissen gedragen zich als Prima Donna's die constant aandacht nodig hebben met dramatische scènes of die professionele slachtoffers spelen die ieders aandacht opeisen. Hoe het gedrag van Vissen ook is, ze voelen de dingen heel diep.

Als Vissen liefhebben doen ze dat voor de volle 100%. Niet noodzakelijk morgen of volgend jaar. Beloften van trouw en constante bevestiging aan de geliefde liggen niet in de aard van Vissen. Maar de liefde is er vandaag, nu, in dit moment en er is veel van. Wanneer u al deze momenten aan elkaar plakt komt u er wellicht achter dat het een heel leven heeft geduurd. Vissen staan zo open om met iedereen mee te leven dat hun motieven vaak verkeerd begrepen worden. Ze proberen u niet echt te verleiden; ze luisteren gewoon heel meelevend. U kunt Vissen niet bezitten. Hun weerklank breidt zich zo snel uit naar anderen dat u er maar het beste aan kunt wennen.

Dit is geen partner die aangetrokken is tot een enkele vrouw. Hij is geïnteresseerd in iedereen. Ook is zijn moraal van hem zelf. Vind eerst uit wat deze moraal is zodat u niet voor verassingen komt te staan. De nieuwsgierige Vissen kan makkelijk afstand nemen van dingen, zelfs wanneer hij in problemen komt. Als een Vissen partner zegt dat het kleine "slippertje" niets heeft betekent, dan heeft het ook niets betekent en het zou beter zijn als dat voor u ook zo was. Als u enorm bezitterig bent, zoek dan ergens anders.

Vissen mogen dan in de praktijk trouw zijn, in hun fantasie zijn ze dat niet en zullen ze dat nooit zijn. Toch kan een Vissen partner een diepgaand begrip en omgang tonen welke door geen ander teken is te evenaren. Vissen hebben een essentieel onbezitbare kwaliteit, ongeacht hoe lang u ze al kent. Een deel zal altijd aan de kosmos toebehoren en niet aan u. De Vissen partner zal u 45 van de 86 kanten die hij deze week in zichzelf heeft ontdekt blootgeven. Wees hier tevreden mee. Er zullen dromen en visies zijn waar u nooit iets over hoort.

Als u blijft vragen waar Vissen aan denkt wanneer hij die vage dromerige blik krijgt wordt u uiteindelijk gek van uzelf (en van hem). U zult namelijk nooit bevredigende antwoorden krijgen. De waarheid is dat hij het waarschijnlijk ook niet weet. Hij dwaalde gewoon even af en is nu weer terug. Veel communicatie van de Vissen partner is non-verbaal. Probeer hem te dwingen om harde verklaringen te geven en het zal zijn als het vasthouden van water; het sijpelt zo door uw vingers heen en is weg.

"Ontwijkend" is een veel gebruikt woord om Vissen te beschrijven, net als "misleidend". Maar het is geen berekenende oneerlijkheid of bewuste geheimzinnigheid. Als u 30 verschillende dingen ziet, hoe kunt u er dan slechts 1 verklaren? Hoe omschrijft u gevoelens die sneller veranderen dan het weer? Vissen kunnen een ontwijkende partner zijn. Neem gevoelens zoals ze komen en laat ze gaan wanneer ze weer verdwijnen.

Veel mensen worden gekwetst door een Vissen partner. Niet omdat dit teken ongevoelig is of niet in staat tot affectie, maar omdat u verwacht dat ze dingen zullen zeggen als "ik zal je voor eeuwig liefhebben". Dit klinkt onzinnig voor Vissen. Maar als u uzelf goed genoeg kent en in plaats van de dingen probeert af te dwingen, het eb en vloed in de liefde accepteert, dan zal koesteren in de warme zee van affectie van Vissen de meest helende en transformerende relatie zijn die u ooit heeft gehad. Wees er op bedacht dat u nooit de dromen en visies van die andere wereld vertrapt of dat u zelfs maar veronderstelt dat u de complete Vissen natuur helemaal hebt begrepen. Net wanneer u dat denkt, zullen ze weer veranderen.

De mannelijke Vissen

De combinatie man en Vissen kan een beetje ongemakkelijk zijn dankzij de stereotypen die ons, ondanks onze vooruitgang, nog steeds achtervolgen. Deze man zal u niet aan uw haren grijpen en zijn grot in slepen (u zult hem zelf moeten slepen, als u haast heeft), of haastig op wollige mammoets gaan jagen terwijl u over de kookpot ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst