•    
  Actuele planetaire posities
  25-mei-2018, 20:56 UT/GMT
  Zon435'37"21n03
  Maan2057'28"3s41
  Mercurius2137'49"17n00
  Venus732'48"24n59
  Mars329'27"21s49
  Jupiter1616'28"r15s31
  Saturnus83' 5"r22s19
  Uranus031'42"11n10
  Neptunus1620' 3"6s16
  Pluto211'44"r21s33
  Ware Knoop810'56"r18n13
  Cheiron143'53"3n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Cesare Pinarello [Adb], geboren op 5 oktober 1932
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Weegschaal *Zon in het Tweede Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Vierde Huis *Venus in Leeuw *Venus in het Twaalfde Huis *Mars in Leeuw *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 oktober 1932 om 3:30 in Treviso, Italy.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tweede Huis

Uw aanpak in de liefde is heel concreet en u bespaart kosten nog moeite om uw geliefde tastbare bewijzen te geven van uw genegenheid.

U zoekt mooie eigenschappen in een geliefde en de mooiste zijn voor u trouw en loyaliteit, precies wat u ook graag wilt laten zien wanneer u eenmaal hebt gekozen voor iemand die bij u past.

Het kost even tijd voor u zich in een relatie hebt genesteld. Maar zodra het zover is, bent u een toonbeeld van vastberadenheid.

Wat het lot ook brengen gaat, uw doorzettingsvermogen sleept elke relatie door de moeilijkste perioden, opdat u uw belangrijkste doel kunt bereiken; een solide, duurzame vereniging van zielen.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

naar boven

Venus in Leeuw

Deze positie geeft aan dat u een flinke dosis verlangen hebt en een gezonde seksuele lust. U bent creatief en houdt van aandacht.

Uw smaak betreft eerder de sensualiteit van het hele lichaam dan dat u op specifieke plekken bent gericht.

Indrukwekkende spelletjes interesseren u niet. Het genot moet voor u rechtstreeks beschikbaar zijn.

Een mogelijk nadeel van deze stand kan zijn dat u hoge eisen stelt en geen genoegen neemt met spaarzaamheid of verveling. In dat geval kiest u vrij egocentrisch voor uw eigen plezier.

naar boven

Venus in het Twaalfde Huis

Het is soms moeilijk voor u om precies te bepalen wat u in een relatie zoekt, of u ontdekt pas wat u echt fantastisch vond nadat de affaire voorbij is.

Het is dan ook een goed idee om de periode van versieren zo lang mogelijk te rekken zodat u kunt uitzoeken wat u van elke partner precies wilt en verwacht voor u zich bindt.

Een geliefde die uw privézaken niet met anderen bespreekt is belangrijk voor u. In feite trekt het idee om een relatie in het geheim voort te zetten u best aan.

Adverteren
naar boven

Mars in Leeuw

Uw benadering van het liefdesspel is vrij direct en vriendelijk. Het zal u frustreren als een geliefde uitvoerige verleidingsprocedures verwacht voordat u aan de fysieke kant van de liefde toekomt.

Bent u echter zeker van uw kansen, dan bereidt u zich minutieus voor, vooral door niet te besparen op de entourage en de consumpties.

U bent de meest warmbloedige en openhartige geliefde die een mens zich kan wensen, maar u hebt de neiging steeds weer hetzelfde scenario te volgen, zonder dat u zich daar helemaal bewust van bent.

U bent eindeloos goedgeefs voor uw geliefde, vooral wat uw blijken van affectie betreft.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Cesare Pinarello [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 oktober 1932 kloktijd: 3:30
in Treviso, Italy U.T: 02:30
12e15, 45n40 sterrentijd: 04:13:14

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 11°38'30 in huis 2 direct
Maan Boogschutter 19°03'35 in huis 4 direct
Mercurius Weegschaal 15°56'48 in huis 2 direct
Venus Leeuw 27°37'04 in huis 12 direct
Mars Leeuw 8°30'20 in huis 11 direct
Jupiter Maagd 11°43'00 in huis 1 direct
Saturnus Steenbok 28°07'12 in huis 5 stationair (D)
Uranus Ram 21°47'33 in huis 8 retrograde
Neptunus Maagd 8°57'27 eind van huis 12 direct
Pluto Kreeft 23°22'33 in huis 11 direct
Maanskn.(t) Vissen 16°52'31 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 9°53'32
2de huis Weegschaal 2°46'55
3de huis Schorpioen 1°17'33
Imum Coeli Boogschutter 5°14'19
5de huis Steenbok 10°56'03
6de huis Waterman 12°56'49
Descendant Vissen 9°53'32
8ste huis Ram 2°46'55
9de huis Stier 1°17'33
Medium Coeli Tweelingen 5°14'19
11de huis Kreeft 10°56'03
12de huis Leeuw 12°56'49

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 7°25
Zon Conjunct Mercurius 4°18
Zon Sextiel Mars 3°08
Maan Sextiel Mercurius 3°07
Maan Vierkant Jupiter 7°21
Maan Driehoek Uranus 2°44
Mercurius Oppositie Uranus 5°51
Venus Inconjunct Saturnus 0°30
Venus Driehoek Uranus 5°50
Jupiter Conjunct Neptunus 2°46
Jupiter Conjunct Ascendant 1°49
Saturnus Oppositie Pluto 4°45
Uranus Vierkant Pluto 1°35
Neptunus Conjunct Ascendant 0°56
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst