•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 23:13 UT/GMT
  Zon717'54"8s50
  Maan125'50"20n03
  Mercurius1431' 0"7s17
  Venus1845'20"5s45
  Mars1827' 4"22s36
  Jupiter231'34"17s23
  Saturnus75'15"22s22
  Uranus2547'19"9n28
  Neptunus1340'56"7s15
  Pluto2032'41"21s30
  Ware Knoop1450' 0"16n23
  Cheiron274' 1"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Jan Zajic [Adb], geboren op 3 juli 1950
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Jans geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Jan al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat Jan onmiddellijk aanvoelt wat er allemaal om hem heen gebeurt, is het waarschijnlijk dat hij van jongs af aan al in de gaten heeft welke verwachtingen zijn ouders en de rest van het gezin ­ bewust of onbewust ­ van hem hebben. Hij is van nature hulpvaardig en punctueel, [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Jans innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is mogelijk, dat hij langzamer is dan veel andere kinderen in het bereiken van het punt waarop hij verder kan zien dan zijn eigen behoefte aan intimiteit. Hij is dan laat in het begrijpen dat zijn ouders, broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes gewoon wat [...]

[..] Het kan heel lang duren ­ misschien wel jaren ­ voordat hij zich verzoent met een verhuizing, weg uit de vertrouwde omgeving, of zich neerlegt bij een uit elkaar gaan of een scheiding van zijn ouders. Het is duidelijk, dat het niet altijd mogelijk is om hem precies te geven [...]

Verborgen trekjes

[..] In het spoor van deze aanvallen van opstandigheid zal vermoedelijk heel wat angst volgen, want Jan is daarna buitengewoon kwetsbaar, en moet dan weer heel erg gerustgesteld en op zijn gemak gesteld worden. Als hij wat ouder wordt, is er kans dat hij bang wordt voor deze [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als hij dit gevoel van levendig contact en wederzijdse belangstelling niet heeft raakt hij snel verveeld, en verlegt zijn aandacht dan ergens anders naar toe. Het kan vervelend zijn als hij dit gedrag tegenover zijn broertjes of zusjes of tegenover zijn naaste familie vertoont, [...]

[..] Het is daarom van groot belang dat Jans vader zoveel mogelijk praat met zijn zoon, de meest onconventionele denkbeelden met hem bespreekt, en laat zien dat hij zich sterk genoeg voelt om er ideeën op na te houden die niet altijd overeen hoeven te komen met wat er bij het [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst